homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat de sigure sunt testele de sarcina???

#1 2010-09-27 00:47:45

christyne
New member
Inregistrat: 2010-06-25

Cat de sigure sunt testele de sarcina???

Buna fetelor am si eu o nelamurire cat de sigure sunt testele de sarcina? Am facut doua teste de la firme diferite si mi-a iesit rezultatul negativ la amandoua, pot fi sigura ca nu astept un bebe in acest caz, pt ca eu sunt inca stresata ca nu mi-a venit menstruatia si trebuia sa imi vina acum doua saptamani   si am avut si contact sexual neprotejat .Eu luna trecuta am renuntat la anticonceptionale  se poate sa imi intarzie menstruatia si din cauza asta?? pt ca doar cu ajutorul anticonceptionalelor am avut eu menstruatia regulata, fara ele nu mi-a venit niciodata cum trebuie.  Cu toate astea sunt foarte stresata pt ca niciodata nu am avut un contact neprotejat deci nu am avut astfel de griji orict mi-ar fi intarziat, trebuie neaparat sa imi fac  o analiza de sange sau sunt sigure si testele de la farmacie  pt ca altfel imi mai fac inca un test  sa fiu sigura ...ce ziceti??

#2 2010-09-27 06:53:04

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Cat de sigure sunt testele de sarcina???

daca testele au fost facute la minim 3 saptamani de ultimul contact cu risc  atunci te poti baza pe rezultatul lor. dupa oprirea anticonceptionalelor ciclurile tind sa devina asa cum erau si inainte, in cazul tau, neregulate.
daca nu vreti copii acum, folositi o metoda contraceptiva eficienta!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.