homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce pansament gastric pot sa iau ?

#1 2010-09-28 13:46:20

denisa87
New member
Inregistrat: 2009-07-17

Ce pansament gastric pot sa iau ?

Fetelor, va rog sa ma ajutati cu un sfat .
Trebuie sa iau 2 luni urinex ( x2 /zi) si uricol 1/zi) + vitamine + calcium ( cat ma tine mentra , timp de 1 an ) + tardyferon Fol ( 1/zi  2 luni ).
Problema e ca ma deranjeaza stomacu si mai nou ficatul.pastilele le iau intotdeauna dupa masa si incerc sa le iau la intervale de catve ore ca sa nu fie prea mult.

Ce pansament pot sa iau pentru stomac si ficat ? Daca nu iau ceva sigur nu pot sa tin 2 luni tratamentu cu urinex si uricol.Am doar 3 saptamani de cand fac tratamentusi deja am probleme.

Ultima oara a fost editat de denisa87 (2010-09-28 13:48:26)

#2 2010-09-28 14:01:16

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Ce pansament gastric pot sa iau ?

eu am primit Omez pentru protectia stomacului cand ma luat antibiotic iar pentru ficat cred ca poti lua LiV52 naturist, nu prezintă contraindicaţii şi nici efecte secundare si  protejeaza ficatul...dar zic sa intrebi totusi si medicul care ti-a prescris tratamentul?
sanatate  goodluck

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.