|
Nu esti logat.
Ajutor!Un sfat va rog!#1 2010-09-30 14:11:14
Ajutor!Un sfat va rog!Buna ziua tuturor sper sa aveti rabdare cu mine si sa-mi rapundeti la o problema ce ma framanta. Shamans r like Jesus they can walk on water and shoot lightning bolts! Offline #2 2010-09-30 14:12:59
Re: Ajutor!Un sfat va rog!"te-a facut" Offline #3 2010-09-30 14:17:16
Re: Ajutor!Un sfat va rog!chiar si in cazul in care nu s-a intamplat nimic intre ei tot nu e ok ce a facut..daca se plictisea asa tare nu gasea o prietena sau hai,fie,un simplu amic..? •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #4 2010-09-30 14:19:14
Re: Ajutor!Un sfat va rog!ok...sa zicem ca nu s-a intamplat nimic intre ei..atunci de ce s-a ascuns de tine si nu ti-a spus adevarul..? Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #5 2010-09-30 14:21:19
Re: Ajutor!Un sfat va rog!pt ca stia ca si numai gestul de a-l chema la ea nu a fost ok? •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-30 15:00:16
Re: Ajutor!Un sfat va rog!pai nu a fost ok.. Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #7 2010-09-30 15:16:35
Re: Ajutor!Un sfat va rog!Voi cum ati proceda? chiar nu stiu ce sa fac...acum nu stau linistit deloc,numai eu stiu ce-mi trece prin gand Ultima oara a fost editat de Mr.Nobody (2010-09-30 15:20:58) Shamans r like Jesus they can walk on water and shoot lightning bolts! Offline #8 2010-09-30 19:52:56
Re: Ajutor!Un sfat va rog!deci nu ma ajuta nimeni? scz ptr double post Shamans r like Jesus they can walk on water and shoot lightning bolts! Offline #9 2010-09-30 20:01:33
Re: Ajutor!Un sfat va rog!Mie una mi se pare absurd. Din momentul in care apeleaza la fostu` pentru a nu se plictisi si mai ales ca il cheama acasa la ea, mie mi se pare ca ea inca mai tine la el. Offline #10 2010-09-30 20:04:52
Re: Ajutor!Un sfat va rog!pai si cum vrei sa te ajutam? singur ti-ai dat raspunsul: daca nu avea nimic de ascuns, nu se ascundea. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #11 2010-09-30 20:07:23
Re: Ajutor!Un sfat va rog!bun, deci sa o gandim la rece. ce am invatat de la prieteni barbati: daca nu ascunzi ceva, inseamna ca nu consideri a fi important. atunci cand ai ceva de ascuns, faci cam totul sa nu afle nimeni. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #12 2010-09-30 20:18:48
Re: Ajutor!Un sfat va rog!coraline nu a zis nimeni ca trebuie sa intrerupi legatura..dar totusi sa il chemi la tine acasa si prietenul rau nici macar sa nu stie?mi se pare cam mult.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #13 2010-09-30 20:21:27
Re: Ajutor!Un sfat va rog!eu as fi geloasa daca iubitul meu ar iesi cu vreo fosta la un suc si i-as face panarama mare, d`apai sa o mai cheme si acasa!!!!!!!!!!! crek l-as trimite de unde a venit chiar daca nu s-ar fi intamplat nimic intre ei..... Offline #14 2010-09-30 20:24:07
Re: Ajutor!Un sfat va rog!pai poate stie ca el nu ar reactiona bine. acum conteaza mult cum erau sms-urile, daca se vede din ele ca mai simteau ceva unul pentru altul sau ca se vad pentru un anumit motiv.. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-09-30 20:24:44) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #15 2010-09-30 20:26:46
Re: Ajutor!Un sfat va rog!nici eu nu concep intalnirea cu fostii.ce inseamna asta?daca iubesti o persoana ce nevoie mai ai sa te mai intalnesti cu fostu/fosta?ce naiba!astea sunt motive. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #16 2010-09-30 20:31:13
Re: Ajutor!Un sfat va rog!dar de ce fostii trebuie sa fie doar obiecte sexuale? poate doreste sa ramana prietena cu fostul, de ce nu ar putea? ei timp de 5 ani au ramas prieteni, ce este asa de gresit in asta? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #17 2010-09-30 20:34:09
Re: Ajutor!Un sfat va rog!coraline,exista si relatii de prietenie intre fosti iubiti,dar mai rare.iar cand ascunzi acest lucru actualului,ca te-ai intalnit cu fostul,ai cllar ceva de ascuns. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #18 2010-09-30 20:36:31
Re: Ajutor!Un sfat va rog!
plus ca te poti intalni la o cafea , nu hop-top il cheama la ea acasa ...asta e un pretext ..be the best ...fuck the rest )) Offline #19 2010-09-30 20:37:33
Re: Ajutor!Un sfat va rog!da,un maaaaaaare pretext.asa ca,watch it! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|