homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor!Un sfat va rog!

#1 2010-09-30 14:11:14

Mr.Nobody
New member
Inregistrat: 2010-09-30

Ajutor!Un sfat va rog!

Buna ziua tuturor sper sa aveti rabdare cu mine si sa-mi rapundeti la o problema ce ma framanta.

Recent am reinceput o relatie cu o fosta prietena dupa o pauza de 5 ani.Acum am 24 de ani si ea 20,suntem impreuna de 2 luni jumatate.Eu o iubesc foarte mult si nu am incetat sa o fac nici cat timp am fost despartiti,ne mai intalneam ocazional in fiecare an, vorbeam la telefon samd. Eu am un loc de munca cu un program cam aiurea : 1 zi muncesc 16 ore iar in ziua urmatoare sunt liber. Ieri am fost de serviciu si ea ramasese acasa cu unchiul ei si echipa de muncitori care le construieste casa.

Intr`un exces de plicitseala "spune ea" a inceput sa-i scrie mesaje fostului ei prieten si l-a invitat la ea acasa.Aseara am observat ca-mi ascunde ceva...nu era ea,ceva era foarte neinregula si am decis sa arunc un ochi in telefonul mobil (stiu ca nu e frumos dar... neutral ) si-am ramas socat...sa aflu ca fostul ei prieten o vizitase.

Ce sa fac in situatia asta?Ce sa cred? Ea o tine mare si tare ca nu s-a intimplat nimic.Toata noaptea a plans si nu putea sa se gandeasca la faptul ca dimineata va pleca si nu ne vom mai revedea niciodata  cesafac .

Poate nu am postat in locul potrivit si in acest caz rog un admin sa mute topicul smile

Multumesc! teiubesc

Shamans r like Jesus they can walk on water and shoot lightning bolts!

#2 2010-09-30 14:12:59

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

Re: Ajutor!Un sfat va rog!

"te-a facut" wink

#3 2010-09-30 14:17:16

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

chiar si in cazul in care nu s-a intamplat nimic intre ei tot nu e ok ce a facut..daca se plictisea asa tare nu gasea o prietena sau hai,fie,un simplu amic..?

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#4 2010-09-30 14:19:14

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

ok...sa zicem ca nu s-a intamplat nimic intre ei..atunci de ce s-a ascuns de tine si nu ti-a spus adevarul..?

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#5 2010-09-30 14:21:19

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

pt ca stia ca si numai gestul de a-l chema la ea nu a fost ok?

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

Publicitate

loading...

#6 2010-09-30 15:00:16

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

pai nu a fost ok..
numai k eu cred in sinceritate..vb aia "greseala spusa e pe jumatate iertata"..

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#7 2010-09-30 15:16:35

Mr.Nobody
New member

Voi cum ati proceda? chiar nu stiu ce sa fac...acum nu stau linistit deloc,numai eu stiu ce-mi trece prin gand  hmm
Daca recunostea am zis si eu ca era mai ok...dar ca niciodata isi tinea telefonul in buzunar macar daca era desteapta sa-si stearga sms`urile  grater

Ps: nu-mi place raspunsul de mai sus cu "te-a facut" nu am nevoie de asa ceva...grow up damn it

Ultima oara a fost editat de Mr.Nobody (2010-09-30 15:20:58)

#8 2010-09-30 19:52:56

Mr.Nobody
New member

deci nu ma ajuta nimeni? scz ptr double post rodnar

#9 2010-09-30 20:01:33

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

Mie una mi se pare absurd. Din momentul in care apeleaza la fostu` pentru a nu se plictisi si mai ales ca il cheama acasa la ea, mie mi se pare ca ea inca mai tine la el.
Putea sa iasa cu niste prietene, sa vina la tine la munca (daca se putea), sa faca cu totul altceva decat ceea ce a facut.

#10 2010-09-30 20:04:52

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

pai si cum vrei sa te ajutam? singur ti-ai dat raspunsul: daca nu avea nimic de ascuns, nu se ascundea.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#11 2010-09-30 20:07:23

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

bun, deci sa o gandim la rece. ce am invatat de la prieteni barbati: daca nu ascunzi ceva, inseamna ca nu consideri a fi important. atunci cand ai ceva de ascuns, faci cam totul sa nu afle nimeni.
prin faptul ca nu a sters sms-urile probabil ca intr-adevar nu s-a intamplat nimic si a omis. daca voia sa te insele, crede-ma ca nu le gaseai.
apoi, ce spuneam acele mesaje? eu simple, casual, limbaj normal, sau libidinos? daca sunt doar "buna ce faci" sau "aoleoo viata mea nu mai pot dupa tine" ? exagerez dar sper ca iti dai seama de nuante.

asa cum si voi ati mai vorbit in perioada despartirii, poate si cu fostul a ramas buna prietena si si-a adus aminte de el in acel moment. hai sa fim seriosi acum, oameni suntem, daca am avut o relatie cu cineva si ne-am despartit, cine ne poate interzice sa nu mai avem nimic de a face cu acel om? eu daca m-as desparti de al meu nu as suporta gandul sa nu mai ma vad cu el sau sa mai vorbesc cu el si nimeni nu imi poate interzice asta.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#12 2010-09-30 20:18:48

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

coraline nu a zis nimeni ca trebuie sa intrerupi legatura..dar totusi sa il chemi la tine acasa si prietenul rau nici macar sa nu stie?mi se pare cam mult..

#13 2010-09-30 20:21:27

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

eu as fi geloasa daca iubitul meu ar iesi cu vreo fosta la un suc si i-as face panarama mare, d`apai sa o mai cheme si acasa!!!!!!!!!!! crek l-as trimite de unde a venit chiar daca nu s-ar fi intamplat nimic intre ei.....

#14 2010-09-30 20:24:07

coraline
Addicted member

pai poate stie ca el nu ar reactiona bine. acum conteaza mult cum erau sms-urile, daca se vede din ele ca mai simteau ceva unul pentru altul sau ca se vad pentru un anumit motiv..

nu zic ca ea e usa de biserica si a actionat bine, dar cel mai bine este sa vorbeasca ca lumea cu ea si sa vada de ce a venit respectivul la ea.
altfel, noi doar ne dam cu presupusul..

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-09-30 20:24:44)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#15 2010-09-30 20:26:46

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

nici eu nu concep intalnirea cu fostii.ce inseamna asta?daca iubesti o persoana ce nevoie mai ai sa te mai intalnesti cu fostu/fosta?ce naiba!astea sunt motive.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#16 2010-09-30 20:31:13

coraline
Addicted member

dar de ce fostii trebuie sa fie doar obiecte sexuale? poate doreste sa ramana prietena cu fostul, de ce nu ar putea? ei timp de 5 ani au ramas prieteni, ce este asa de gresit in asta?

daca eu iubesc acum pe cineva, nu inseamna ca fata de fost nu mai am sentimente de amicitie, poate am impartit momente importante in viata, de ce sa ma rup definitiv doar pentru ca iubesc pe altul?
daca ma voi desparti de al meu cu care stau de 7 ani nici nu voi concepe sa nu ramanem prieteni indiferent ce vor zice viitorii mei, pana la urma prietenia este mai importanta decat relatia de iubire. iubirea trece, prietenii iti raman alaturi si poate fostul este un foarte bun prieten, de ce sa renunt la el?

#17 2010-09-30 20:34:09

sonia30
Moderator

coraline,exista si relatii de prietenie intre fosti iubiti,dar mai rare.iar cand ascunzi acest lucru actualului,ca te-ai intalnit cu fostul,ai cllar ceva de ascuns.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#18 2010-09-30 20:36:31

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

sonia30 a scris:

coraline,exista si relatii de prietenie intre fosti iubiti,dar mai rare.iar cand ascunzi acest lucru actualului,ca te-ai intalnit cu fostul,ai cllar ceva de ascuns.

plus ca te poti intalni la o cafea , nu hop-top il cheama la ea acasa  spranceana ...asta e un pretext

..be the best ...fuck the rest smile))

#19 2010-09-30 20:37:33

sonia30
Moderator

da,un maaaaaaare pretext.asa ca,watch it! wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.