homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament rana pe col uterin

#1 2010-09-30 23:34:30

madasimplu
New member
Inregistrat: 2009-11-05

Tratament rana pe col uterin

Buna seara doctoressa,am o problema.Am fost  la ginecolog si mi-a spus ca am o rana pe col,ca am col inflamat si mi-a dat tratament cu cervugid ovule,antioxidant si tinizol.Problema este ca de la tinizol mi-a zis ca imi va fi greata si eu am si probleme cu fierea..Are ceva daca nu iau tinizolul si iau doar ovulele si antioxidant??Eu am avut acum un an vulvo vaginita si eram infectata cu  trichomonas si am luat augumentin si cervugid.

Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti...hjarta

#2 2010-10-01 11:44:54

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

Re: Tratament rana pe col uterin

tinizol sunt 4 pastile care le iei o data si apoi nu mai ai treaba cu ele. nu da greata neaparat, ci un gust de metal-amarui o zi-doua.

vezi ca s-ar putea sa nu gasesti tinizol, ci alta varianta romaneasca..am uitat cum ii spune, dar e acelasi lucru ca am avut si eu de luat (si eu tot rana am). pastilele astea se dau pt infectii, de obicei se da si pentru partener.

Ultima oara a fost editat de deealexx (2010-10-01 11:45:09)

#3 2010-10-01 12:13:40

madasimplu
New member
Inregistrat: 2009-11-05

Si are ceva daca nu iau tinizolul si iau doar restu tratamentului?ca eu sunt mai sensibila la medicamente...

Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti...hjarta

#4 2010-10-01 12:17:24

deealexx
Hero member
Site

ideal ar fi sa le iei..eu zic ca nu patesti nimic mai ales ca e doza unica. inteleg ca ai ceva cu medicamentele, insa tinizol este pentru infectii. un fel de antibacterian. elimina ce virusei mai ai.

tu avand rana pe col, ai si o infectie si de aceea ti-a dat tinizol. nu de placere, ci pentru binele tau.

#5 2010-10-01 13:06:22

deealexx
Hero member
Site

deealexx a scris:

tinizol sunt 4 pastile care le iei o data si apoi nu mai ai treaba cu ele. nu da greata neaparat, ci un gust de metal-amarui o zi-doua.

vezi ca s-ar putea sa nu gasesti tinizol, ci alta varianta romaneasca..am uitat cum ii spune, dar e acelasi lucru ca am avut si eu de luat (si eu tot rana am). pastilele astea se dau pt infectii, de obicei se da si pentru partener.

rectific: tinizol gasesti. asta e varianta romaneasca. am gasit acum reteta mea si mie mi-a dat fasigyn si nu gaseam.

Publicitate

loading...

#6 2010-10-07 12:55:15

georgy30
Membru
Inregistrat: 2010-07-22

Buna ziua doctoressa,am o problema.Am fost  la ginecolog si mi-a spus ca am o rana pe col si mi-a dat tratament cu cervucid ovule si "toxicilina"un comprimat la 12 ore(m-am uitat pe net si nu am gasit nimik despre "toxicilina",sa fi gresit denumirea medicamentului,sa fie vorba despre "doxicilina"?).

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.