|
Nu esti logat.
Intrebare intrebatoare#1 2010-10-01 22:50:38
intrebare intrebatoareNu stiu daca s-a mai pus intrebarea asta desi sunt aproape sigura ca da...faptul ca am inceput pilulele din a3a zi de menstruatie desi trebuiau incepute din prima zi(mentionez ca iau de 4 ani)...isi fac efectul la fel sau mai intarziat cu cateva zile.Sunt protejata din prima zi cand le-am luat?Cine ma linisteste si pe mine cu un raspuns? Offline #2 2010-10-01 22:56:11
Re: intrebare intrebatoareEsti protejata doar in cazul in care ai continuat urmatoarea folie...adica folie - 7 zile pauza - folie noua chiar daca nu s-a terminat menstruatie... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-10-01 23:05:50
Re: intrebare intrebatoareeu am facut alta prostie de fapt...am oprit folia pe la mijloc pentru ca vroiam sa-mi vina menstruatia mai devreme...urma sa am un eveniment important la care trebuia sa particip la data la care de fapt ar fi trebui sa-mi vina si am dereglat putin circuitul normal al menstruatiei.la cateva zile dupa ce le-am oprit am sangerat si abia din a 3a zi am inceput iar pastilele dar nu o folie noua ci jumatatea cealalta ramasa....stiu ca nu se fac astfel de chestii ca te dai peste cap intr-un fel... Offline #4 2010-10-01 23:08:39
Re: intrebare intrebatoarein cazul asta tu trebuia sa te protejezi asa: cele 7 zile de pauza (sau cate zile de pauza ai facut tu) plus inca 7 de pastile...abia apoi esti protejata... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2010-10-01 23:16:17
Re: intrebare intrebatoareluni am inceput sa iau iar pastilele...azi e vineri seara..deci s-au facut 5 zile de cand le iau...nu am facut nimic de doua saptamani deci nu as avea motiv de ingrijorare...vroiam sa stiu daca mai astept 2 zile ca sa se faca 7 nu? Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-01 23:22:59
Re: intrebare intrebatoareda mai astepti...sa te protejezi cu prezervativ O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #7 2010-10-01 23:24:19
Re: intrebare intrebatoaremai astept 2 zile sa se faca o saptamana...bun...multumesc pentru ajutor!!!! Offline #8 2010-10-01 23:25:25
Re: intrebare intrebatoarecand mai vrei sa schimbi data venirii menstrei cel mai simplu ar fi sa unesti doua folii sau sa iei in plus exact cat iti trebuie tie sa amani aparitia acesteia ...bineinteles, fara exagerari la unirea foliilor Ultima oara a fost editat de maryu (2010-10-01 23:26:05) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #9 2010-10-01 23:30:05
Re: intrebare intrebatoareda stiam si lucrul acesta dar pe moment am reactionat asa...adica gresit...voi fi mai atenta... :) Offline #10 2010-10-07 07:49:43
Re: intrebare intrebatoaream si eu o intrebare: daca in lunile anterioare (cred ca ultimele 2 luni) am amanat menstruatia cu o saptamana (am mai luat 7 pastile in plus, pe langa cele 21)..este vreo problema daca fac la fel si luna asta? Thx! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|