|
Nu esti logat.
E posibil sa fiu insarcinata?-2#20 2010-10-22 13:47:18
Re: e posibil sa fiu insarcinata?daca ti-a venit ciclul nu ai cum sa fi insarcinata. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #21 2010-10-22 13:54:51
Re: e posibil sa fiu insarcinata?ok.mersi frumos pt raspuns.Am auzit si cazuri cd le-a venit cm prima luna desi erau insarcinate si de asta m-am speriat,si faptul k mi-a venit la 25 de zile m-a pus pe ganduri. Offline #22 2010-10-28 22:58:22
Re: e posibil sa fiu insarcinata?fetelor..si baieti.../....am inceput sa ma panichez...o cunostinta de-a mea a ramas insarcinata si nu si-a dat seama pana cand a fost in luna a 4-a...pt k in primele 4 luni de sarcina i-a venit menstruatia...stiu k aceste cazuri sunt rare....dar m-am inspaimantat:(....chiar nu exista nici un simptom in primele 2 luni cand esti insarcinata.?acuma sunt paranoica pt k ma agndesc numai la tampenii.... Offline #23 2010-10-29 14:43:26
Re: e posibil sa fiu insarcinata?si eu ma gandesc la tampenii am scris aici http://forum.anticonceptionale.ro/t685- … cina-.html Offline #24 2010-10-29 15:33:51
Re: e posibil sa fiu insarcinata?
exista simptome...menstruatia aceea e diferita de cea normala, ori e mai inchisa la culoare, ori in cantitate mai mica, ori ambele. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#25 2010-10-29 15:40:20
Re: e posibil sa fiu insarcinata?da, asa stiam si eu.. nu cred ca se poate confunda menstruatia obisnuita cu cea din timpul sarcinii Offline #26 2010-10-29 21:34:30
nu mai speria fata ,nu fi rautacios.eu una nu cred ca ai putea ramane insarcinata dar pe viitor te sfatuiesc si eu ca toate fetele k pe viitor sa te protejezii regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline #27 2010-10-29 21:58:58Re: e posibil sa fiu insarcinata?
si sa te informezi de 15 mii de ori mai bine despre asa ceva pana sa treci la petting. mai ales sexul propiu zis. cand vad asemenea intrebari imi vine sa'mi iau campii. esti fata. cum poti sa fii atat de dezinformata si dezinteresata? Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #28 2010-10-29 22:04:21
Re: e posibil sa fiu insarcinata?faza este k mi s-a parut k luna asta menstruatia a venit in cantitate mai mica...deci recunosc k acuma sunt chiar paranoica.... Offline #29 2010-10-29 22:12:13
Re: e posibil sa fiu insarcinata?daca iti vine menstruatia inseamna ca nu esti...cred:)) Offline #31 2010-10-29 23:18:21
Re: e posibil sa fiu insarcinata?ai ceva personal cu mine?care e problema ta? Offline #32 2010-10-30 00:01:53
nu are nimik cu tine dar cred ca poza nu era ptr tine.era pusa doar ptr a arata ca ne-am saturat sa raspundem la niste intrebarii care sau mai repetat.e mult mai usor sa citesti posturile anterioare si sa afli de acolo,parerea mea Ultima oara a fost editat de mio25 (2010-10-30 00:05:34) regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|