homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E posibil sa fiu insarcinata?-2

#20 2010-10-22 13:47:18

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: e posibil sa fiu insarcinata?

daca ti-a venit ciclul nu ai cum sa fi insarcinata.
e posibil sa fie o modificare hormonala, oricum nu cred sa fie nimic grav.
dar pe viitor ai mai multa grija de tine, foloseste prezzervativul sau anticonceptionalele ca sa nu iti mai faci griji,

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#21 2010-10-22 13:54:51

Catrinel Diana
New member
Inregistrat: 2010-02-28

ok.mersi frumos pt raspuns.Am auzit si cazuri cd le-a venit cm prima luna desi erau insarcinate si de asta m-am speriat,si faptul k mi-a venit la 25 de zile m-a pus pe ganduri.

#22 2010-10-28 22:58:22

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

fetelor..si baieti...big_smile/....am inceput sa ma panichez...o cunostinta de-a mea a ramas insarcinata si nu si-a dat seama pana cand a fost in luna a 4-a...pt k in primele 4 luni de sarcina i-a venit menstruatia...stiu k aceste cazuri sunt rare....dar m-am inspaimantat:(....chiar nu exista nici un simptom in primele 2 luni cand esti insarcinata.?acuma sunt paranoica pt k ma agndesc numai la tampenii....

#23 2010-10-29 14:43:26

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

si eu ma gandesc la tampenii big_smile am scris aici http://forum.anticonceptionale.ro/t685- … cina-.html  rodnar

#24 2010-10-29 15:33:51

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

tresselle a scris:

fetelor..si baieti...big_smile/....am inceput sa ma panichez...o cunostinta de-a mea a ramas insarcinata si nu si-a dat seama pana cand a fost in luna a 4-a...pt k in primele 4 luni de sarcina i-a venit menstruatia...stiu k aceste cazuri sunt rare....dar m-am inspaimantat:(....chiar nu exista nici un simptom in primele 2 luni cand esti insarcinata.?acuma sunt paranoica pt k ma agndesc numai la tampenii....

exista simptome...menstruatia aceea e diferita de cea normala, ori e mai inchisa la culoare, ori in cantitate mai mica, ori ambele.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#25 2010-10-29 15:40:20

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

da, asa stiam si eu.. nu cred ca se poate confunda menstruatia obisnuita cu cea din timpul sarcinii

#26 2010-10-29 21:34:30

mio25
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

luisjota a scris:

mai, eu cred ca a facut bine ca a luat si jumatatea de Postinor....acum nu mai are decat sa astepte...si sa faca un test de sarcina, pe urma mai vede ea....ce e de facut
in ultimul caz poate face avort

nu mai speria fata ,nu fi rautacios.eu una nu cred ca ai putea ramane insarcinata dar pe viitor te sfatuiesc si eu ca toate fetele k pe viitor sa te protejezii

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

#27 2010-10-29 21:58:58

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

mio25 a scris:

luisjota a scris:

mai, eu cred ca a facut bine ca a luat si jumatatea de Postinor....acum nu mai are decat sa astepte...si sa faca un test de sarcina, pe urma mai vede ea....ce e de facut
in ultimul caz poate face avort

nu mai speria fata ,nu fi rautacios.eu una nu cred ca ai putea ramane insarcinata dar pe viitor te sfatuiesc si eu ca toate fetele k pe viitor sa te protejezii

si sa te informezi de 15 mii de ori mai bine despre asa ceva pana sa treci la petting. mai ales sexul propiu zis. cand vad asemenea intrebari imi vine sa'mi iau campii. esti fata. cum poti sa fii atat de dezinformata si dezinteresata?

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#28 2010-10-29 22:04:21

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

faza este k mi s-a parut k luna asta menstruatia a venit in cantitate mai mica...deci recunosc k acuma sunt chiar paranoica....

#29 2010-10-29 22:12:13

nascut_la_cerereafemeilor
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-10-22

daca iti vine menstruatia inseamna ca nu esti...cred:))

#30 2010-10-29 22:14:08

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

http://www.gogaminggiant.com/wp-content/uploads/2010/07/facepalm.jpg poza pentru astfel de intrebari si raspunsuri ca cel de mai sus. hmm

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#31 2010-10-29 23:18:21

nascut_la_cerereafemeilor
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-10-22

ai ceva personal cu mine?care e problema ta?

#32 2010-10-30 00:01:53

mio25
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

nascut_la_cerereafemeilor a scris:

ai ceva personal cu mine?care e problema ta?

nu are nimik cu tine dar cred ca poza nu era ptr tine.era pusa doar ptr a arata ca ne-am saturat sa raspundem la niste intrebarii care sau mai repetat.e mult mai usor sa citesti posturile anterioare si sa afli de acolo,parerea mea offtopic
si ca sa fiu ontopic: de indata ce ti-a venit indiferent de cantitate inseamna ca nu esti gravida iar sansele sa fii gravida sunt fff mici.rare sunt cazurile cand esti gravida si ai menstra..........deci stai linistita,iar daca nu te linistesc cuvintele mele dupa ce-ti trece menstra fa-ti un test ;ptr tressele

Ultima oara a fost editat de mio25 (2010-10-30 00:05:34)

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.