homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va caracterizati ?

#1 2010-10-03 22:41:16

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

Cum va caracterizati ?

Nu stiu daca s`a mai deschis vreun topic pe tema asta, dar eu totusi incerc.

Caracterizati`va, spunand in acelasi timp si defecte si calitati smile

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#2 2010-10-03 23:05:48

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: Cum va caracterizati ?

lol Mi-e atat de sila de intrebarea asta de la interviuri, incat o sa spun pas big_smile

De ce nu incepi tu? Poate ne facem si noi curaj in cele din urma tongue

#3 2010-10-03 23:17:37

rosebunny
Insomniac member

Pai sunt o persoana linistita, imi place armonia si urasc certurile, rautatile, prefer sa fie pace peste tot big_smile

Ca si calitati... daca imi pun ceva in minte, nu ma las pana nu obtin ce vreau... lupt pana la capat. Imi place ca atunci cand fac un lucru sa il fac ca lumea, mai ales la mancare, am multa rabdare.

Ca si defecte... cateodata sunt prea visatoare, nu sunt vorbareata din prima, dar cand imi dau drumu, nu ma mai opresc si de multe ori sunt oprita ca sa repet, pt ca vb cu viteza. smile

Acu sa vedem daca isi face cineva curaj...  happydance

Zambim si noi azi? smile

#4 2010-10-03 23:18:22

rosebunny
Insomniac member

A, si ador pisicile, sunt slabiciunea mea tongue

Zambim si noi azi? smile

#5 2010-10-03 23:28:49

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

vai si eu urasc intrebarea asta la interviuri! la ultimul interviu la care am fost m-a pus tipa aia sa-i enumar 5 calitati si 5 defecte wow yikes signof10 popa cesafac grater box disperat ....culmea ca am scos cu chiu cu vai 5 calitati, dar m-am poticnit la defecte, am scos doar vreo 3 rotfl ....se uita aia la mine si eu la ea de parca eram fiecare din alta lume lol

scuze rosebunny, poate maine reusesc sa postez o lista....si eventual s-o si retin lol , poate ma mai intreaba si altii...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#6 2010-10-03 23:31:04

rosebunny
Insomniac member

la interviuri e enervanta intrebarea asta, pt ca trebuie sa te gandesti pe loc si daca mai ai si emotii nici nu stii ce tre sa zici. dar aici pe forum nu e atmosfera rece ca la un interviu, asa ca nu ar trebui sa va feriti smile aveti timp sa va ganditi tongue

Zambim si noi azi? smile

#7 2010-10-03 23:36:15

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

serios? e bine cand te duci la interviuri deja sa ai o lista de defecte bine pregatite pe care sa le poti intoarce in calitati. Ex: tind sa nu nu am incredere in alte persoane, dar incerc sa deleg (asa am gasit traducerea de la delegate) pentru a trece peste aceasta problema. S tot felul de chestii de genul. La mine a mers cand am zis asa. In nici un caz nu spui defectele fara nici o lamurire cum incerci sa corectezi defectul, sau ceva de genul.

#8 2010-10-03 23:48:00

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Defectele se pot transforma in calitati si invers lol cel putin asa e la mine...sunt sincera, perfectionista, incapatanata, toleranta, uneroi posesiva si un pic cam sensibila  hmm
O sa mai scriu si maine rodnar

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#9 2010-10-04 08:47:49

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

sunt foarte incapatanata,greu accept k uneori mai are si altcineva dreptate in afara de mine lol sunt o perfectionista,imi place sa decurga lucrurile asa cum am stabilit eu,sunt foarte calculata(am si o agenda unde imi notez totul lol ).
sunt foarte punctuala si ajung mereu la timp la intalniri & co (eventual mai devreme,insa mai tarziu niciodata big_smile ).
sunt si o fire mai inchisa de felul meu...la inceput pot sa nu par prietenoasa,insa in tacerea mea analizez totul despre cei pe care ii intalnesc si vad daca merita sa ma deschid in fatza lor sau nu ( de multe ori mi s-a zis ca sunt increzuta tocmai pt k sunt mai retrasa de fel smile ).
exista si putina sensibilitate si timiditate in mine rodnar mai ales fatza de persoane noi,ambiente noi,pasesc cu o oarecare retinere la inceput smile
hmm....cam astea cred k ar fi pana acum....big_smile mai adaug k sunt putin posesiva si geloasa big_smile rodnar
daca imi mai amintesc,i'll take a note  pc

#10 2010-10-04 08:50:12

rosebunny
Insomniac member

BabyBlueDoll a scris:

sunt foarte incapatanata,greu accept k uneori mai are si altcineva dreptate in afara de mine lol sunt o perfectionista,imi place sa decurga lucrurile asa cum am stabilit eu,sunt foarte calculata(am si o agenda unde imi notez totul lol ).
sunt foarte punctuala si ajung mereu la timp la intalniri & co (eventual mai devreme,insa mai tarziu niciodata big_smile ).
sunt si o fire mai inchisa de felul meu...la inceput pot sa nu par prietenoasa,insa in tacerea mea analizez totul despre cei pe care ii intalnesc si vad daca merita sa ma deschid in fatza lor sau nu ( de multe ori mi s-a zis ca sunt increzuta tocmai pt k sunt mai retrasa de fel smile ).
exista si putina sensibilitate si timiditate in mine rodnar mai ales fatza de persoane noi,ambiente noi,pasesc cu o oarecare retinere la inceput smile
hmm....cam astea cred k ar fi pana acum....big_smile mai adaug k sunt putin posesiva si geloasa big_smile rodnar

si eu la fel  cool

Zambim si noi azi? smile

#11 2010-10-04 09:03:28

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

.. impulsiva, incapatanata,posesiva, dar si deschisa, comunicativa, vesela, optimista.si sa scriu si eu  ca iubesc pisicile tongue

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#12 2010-10-04 09:42:24

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

urasc oamenii prefacuti,care iti rad in fata si te sapa pe la spate,evit cat pot barfitorii,discutiile despre ala si celalalt,conversatii lungi si anoste,nu suport sa mi se spuna ce sa fac in mod insistent,poate asa,usor ca pe un sfat,da si asta cateodata,sunt perfectionista,din pacate,realista,cam stresata de multe ori,iubesc omul sincer,urasc mincuina,cu tot ce implica ea,iubesc calatoriile,imi place sa muncesc sa am banu meu,sa nu stau cu mana intinsa,as putea sa mai insir cateva,da nu imi vin acum smile

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#13 2010-10-04 23:42:34

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu sunt egocentrica asa ca as putea povesti despre mine pret de vreo 5 pagini numai la topicul asta  rotfl2

PS. Si de bine, si de rau.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#14 2010-10-05 15:12:08

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

impulsiva, atenta, curioasa, complexata, pofticioasa, milostiva... mai editez cand mai am idei ))

Ultima oara a fost editat de Orange (2010-10-05 15:12:29)

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#15 2010-10-05 15:34:40

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Uneori sociabilă, alteori retrasă.
Uneori ?ndrăzneaţă, sufletul petrecerii,alteori mai liniştită.
Uneori optimistă, alteori cam pesimistă.
Na, după cum observ acum, nu ştiu dacă ar putea cineva să mă ?nţeleagă, pt. că nu mă ?nţeleg 100 % nici eu lol.
Am c?te ceva din fiecare tip de personalitate: c?nd colerică, impulsivă, c?nd calmă, c?nd simt nevoia să fiu ?nconjurată de oameni, c?nd mă simt foarte bine doar eu cu mine lol.
Ah, şi iubesc animalele, istoria, cititul, muzica.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#16 2010-10-12 13:33:07

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

BabyBlueDoll a scris:

sunt foarte incapatanata,greu accept k uneori mai are si altcineva dreptate in afara de mine lol sunt o perfectionista,imi place sa decurga lucrurile asa cum am stabilit eu,sunt foarte calculata.

vroiam sa scriu dar citind m`am regasit 100% in descriere.. o fi zodia de vina? lol

mai adaug, ca in orice vad doar partea negativista... roll

#17 2010-10-12 13:43:10

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

eu ma regasesc in descrierea lui rosebunny..ce zodie esti?eu-tauroaica...
defecte sunt incapatanarea, faptul ca de multe ori mi-e teama sa incerc lucruri noi, dar sunt foarte constienta de teama asta asa ca o controlez pentru ca ma enerveaza si ma trage inapoi smile

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

#18 2010-10-12 14:19:34

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

BabyBlueDoll a scris:

aoleu neutral me 2 lol mai adaog :
- ma supar repede lol
- sunt rece cu persoanele care m-au judecat sau mi-au facut ceva ,
-nu uit repede o greseala
-nu iert
-impulsiva
- si ar mai fii big_smile

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2010-10-12 14:20:10)

#19 2010-10-12 17:22:43

rosebunny
Insomniac member

Livia2010 a scris:

eu ma regasesc in descrierea lui rosebunny..ce zodie esti?eu-tauroaica...
defecte sunt incapatanarea, faptul ca de multe ori mi-e teama sa incerc lucruri noi, dar sunt foarte constienta de teama asta asa ca o controlez pentru ca ma enerveaza si ma trage inapoi smile

sunt pestoaica tongue

Zambim si noi azi? smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.