homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O intrebare...astept un raspuns....-2

#20 2010-10-08 19:04:27

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

Re: o intrebare...astept un raspuns....

luisjota a scris:

tressy...hjarta
o sa-mi dau cu parerea primul (cine da primul da de doua ori) ....eu cred cam asa: tipul tau e atat de indragostit de tine si tu esti atat de bomba sexy incat il termini prea repede!!!! si saracul...nu mai stie cum sa faca sa te satisfaca si pe tine....
dar nu-l lasa....daca nu mai poate cu "liliacul" ...sa te termine cu limba, mana, degetele....pune-l la treaba punish  smile kisss
smile

"tipul tau e atat de indragostit de tine si tu esti atat de bomba sexy incat il termini prea repede"
faci cumva misto de mine???

#21 2010-10-08 19:05:13

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu, treselle, asa e la inceput, el e foarte entuziasmat si de asta... in timp si cu exercitiu o sa fie mai bine

#22 2010-10-08 19:07:04

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

nu, nu fac misto.

Ultima oara a fost editat de luisjota (2010-10-08 19:10:29)

fucking perfect...

#23 2010-10-08 19:13:10

tresselle
Full member

nush ce sa zic......mi se pare un pic ciudat

#24 2010-10-08 19:19:03

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

nu e deloc ciudat, la inceput asa e...il ia valu' si nu stie sa se controleze (o sa invete el cu timpul)...e la fel ca faza cu orgasmul la voi....pana va obisnuiti si "invatati" sa aveti orgasm....e cale lungutza...tongue

fucking perfect...

Publicitate

loading...

#25 2010-10-08 20:12:10

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

plus ca, (ceva ce a constatat al meu dupa prima noapte) daca el e obisnuit sa il tina mult pana sa aiba orgasm cand se autosatisface, e cu totul alta situatia cand face sex cu cineva! sa nu se astepte sa aibe aceleasi "performante" din prima. multi barbati se "antreneaza" si cred ca asa ii vor tine mai mult, dar, veste proasta, nu se intampla asa. si e si normal ca la inceput sa se intample asa. bine, al meu deja a doua noapte a fost super ok, l-a tinut mai mult. e si ceva psihic. nu stiu.. depinde de la barbat la barbat...insa daca v-ati inceput viata sexuala de mult.. parerea mea e ca e o problema. adica normal ar fi sa il tina din ce in ce mai mult..

#26 2010-10-08 22:33:10

tresselle
Full member

LadyBird a scris:

plus ca, (ceva ce a constatat al meu dupa prima noapte) daca el e obisnuit sa il tina mult pana sa aiba orgasm cand se autosatisface, e cu totul alta situatia cand face sex cu cineva! sa nu se astepte sa aibe aceleasi "performante" din prima. multi barbati se "antreneaza" si cred ca asa ii vor tine mai mult, dar, veste proasta, nu se intampla asa. si e si normal ca la inceput sa se intample asa. bine, al meu deja a doua noapte a fost super ok, l-a tinut mai mult. e si ceva psihic. nu stiu.. depinde de la barbat la barbat...insa daca v-ati inceput viata sexuala de mult.. parerea mea e ca e o problema. adica normal ar fi sa il tina din ce in ce mai mult..

pai si-a inceput viatza sexuala cam de vreo 10 ani zic eu....deci de aceea nu mi se pare normal....doar k ce as putea sa ii spun??k si asa il vad k nu e multumit de el si se streseaza tare pe chestia asta...eu il incurajez si ii zic k totul e ok...si cum am mai spus chiar e...doar k atunci cand ma simt eu mai bine el termina....e un pic aiurea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.