|
Nu esti logat.
O noapte incendiara...dar cum?#1 2010-10-04 13:01:56
o noapte incendiara...dar cum?buna tuturor...urmeaza ziua mea de nastere luna viitoare si mam gandit sa merg undeva cu iubitul meu p vreo 2 zile...as vrea sai fac o surpriza (chiar daca e ziua mea )...miar placea sa ma imbrac in ceva sexy si sa avem parte de o noapte hot dar problema mea ca mie cam rusine desi suntem de 2 ani impreuna,adica mie rusine ca nu cumva el sa gandeasca cine stie ce sau sa creada ca sunt penibila asa imbracata (desi el siar dori sa ma imbrac sexy sai dansez etc)...cum sa fac??? ~....traiesc intro lume inconjurata de iubire....~ Offline #2 2010-10-04 13:19:45
Re: o noapte incendiara...dar cum?pai chiar tu ti-ai raspuns la intrebare,faptul ca el isi doreste,invinge-ti rusinea si da curs sentimentelor si ai sa vezi ca nu ai de ce sa fii penibila,succes. Offline #3 2010-10-04 14:06:51
Re: o noapte incendiara...dar cum?sa iti zic eu cum am patit, am planuit un wk la munte de ziua mea, 2 zile, aveam numai filme in cap, lumanari haine sexi,etc. cand am pus bagajele jos in camera , a rupt pantalonii de pe mine , cu toate ca imi placeau pantalonii aia(De in) nu am comentat.2 zile nu am iesit din camera nici la masa si nici lumanarile nu le-am mai pus , nimic asta a fost acum 2 ani, cu ex-ul Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #4 2010-10-04 18:33:59
Re: o noapte incendiara...dar cum?B_B nu esti scorpion? Ce-i cu rusinea asta pe capul tau? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #5 2010-10-04 22:51:08
Re: o noapte incendiara...dar cum?fa asa ca tot sa para practic normal....lengeria sexy nu o sa arate la fel de hot daca nu ai sa stii cum s-o porti si daca nu te caracterizeaza:) lasa rusinea...si da-i impresia ca totul e o intimplare si nicidecum ca a fost planuit cu multa atentie pina la fiecare detaliu (asa iubim noi fetele sa facem ) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-05 14:36:19
Re: o noapte incendiara...dar cum?ba da sunt scoipion...si cica scorpionii sunt pasionali,plini de dorinta etc...dar de unde si pana unde rusinea...habar nu am...si chiar asa Orange poate chiar nu o sa stiu sa port lenjeria si o sa fiu penibila... ~....traiesc intro lume inconjurata de iubire....~ Offline #7 2010-10-06 20:03:06
Re: o noapte incendiara...dar cum?B_B, ai luat foc de tot? ....nu ne zici cum a iesit noaptea ta "incendiara" fucking perfect... Offline #8 2010-10-07 12:25:14
Re: o noapte incendiara...dar cum?aaa noapte mea incendiara ink nu a fost...astept momentul perfect...desi pare sa vina km greu acel moment... ~....traiesc intro lume inconjurata de iubire....~ Offline #9 2010-10-08 20:42:39
Re: o noapte incendiara...dar cum?ei, lasa k te descurci tu... o sa iasa bine pana la urma sunt sigura Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #10 2010-10-20 14:55:59
Re: o noapte incendiara...dar cum?.... nuj cum sa spun ,dar faza cu planuitul nu prea functioneaza la toti..de ex : planuiam intr-un week-end k sa fiu singura si sa vina iubitu in vizita ..si voiam sa ii fac o surpriza sa ma imbrac sexy ... o bautura fina... in fine.. faza comica a fost k el stia k voi fi singura si a venit la mn (probabil a vrut sa imi faca si el o surpriza) mai devreme,eu nu aveam nimik pregatit ..eram doar intr-o rochita simpla cu care stateam prin casa... knd m-a vzt nu a mai rezistat nici macar sa se faca comod in casa...... era k un leu inflacarat:))... si asa nu am mai pregatit nimik.. ) ... asta e ..poate alta data Offline #11 2010-10-20 16:12:01
Re: o noapte incendiara...dar cum?eu am ajuns la concluzia ca barbatii nu sunt amatori de surprize din astea romantice feminine. nu prea le pasa lor ce purtam, ca e portjartier sau camasa de noapte lunga si larga, nu le pasa de lumanari sau lumina difuza, lor le pasa de femeia de langa si de sex pe ei cand ii apuca, ii apuca, nu or sa spuna niciodata "aoleooo stai draga mea ca aveam petale de trandafir in rucsac si mi-am luat boxeri sexy si lumanari parfumate, nu putem sa o facem acum ca trebuie sa fac atmosfera " Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #12 2010-10-20 17:42:34
Re: o noapte incendiara...dar cum?
..observ ca ai ceva cunostinte generale si mai ales ai fost atenta la detalii. nus stiu restu` barbatilor cum sunt, dar eu ma incadrez in tiparele conturate de coraline. Offline #13 2010-10-20 17:58:40
mai sunt si barbati pt care chiar conteaza aspecte descrise de tine in special la lenjerie sexy nu sunt toti chiar ca niste animale care vor sa si'o traga si gata Offline #14 2010-10-20 18:05:04
Offline #15 2010-10-20 19:23:19
da, asa e. al meu ar sari oricand pe mine pt ca nu stam mereu impreuna, dar cand avem perioade mai lungi cand stam impreuna, ii place cand fac sa fie atmosfera, cand ma imbrac intr-un fel etc.. din lipsa de prea mult timp trece peste atmosfera in majoritatea cazurilor, dar ii place cum fac eu sa fie mai special, si apreciaza, nu e doar de ochii mei Offline #16 2010-10-20 22:03:11
exact Offline #17 2010-10-21 00:41:25Re: o noapte incendiara...dar cum?Al meu adora picanteriile de genul. Chiar el alege pentru mine unele chestii cu care i-ar placea sa ma vada imbracata. Eu nu le am cu lumanarile, dar lui ii plac, acum au incept sa imi placa si mie. Chiar exista barbati carora le plac chestiile de genul. Offline #18 2010-10-21 09:58:16
Re: o noapte incendiara...dar cum?eu cred ca lor le place ca femeia de langa ei sa fie curata, ingrijita, sa miroasa a parfum fin, cu lenjerie sexy dar asta mereu. nu doar cand vrea sa faca o surpriza, adica acum vreau ceva romantic scot de la naftalina dantela dar de maine ma intorc la boxeri grosolani (zic si eu). Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|