|
Nu esti logat.
VA ROG UN RASPUNS!!!#1 2010-10-04 18:39:45
VA ROG UN RASPUNS!!!NU STIU CE SA FAC? trebuia sa imi vine menstruatie ieri deobicei imi venea mereu .mentionez ca am laut pastile sami reglez ciclu si leam intrerupt ca imi venea regulat.. si mentionez ca ma atins prt meu nu a ejaculat inauntru...si apoi am facut'o cu prezevativ si ma dezviriginat.. Offline #2 2010-10-04 19:20:39
Re: VA ROG UN RASPUNS!!!Mare lucru n-am inteles din postul tau, sincer .. Spui ca ai luat pastile pentru reglarea menstrei si apoi le-ai oprit pentru ca iti venea regulat ( nu ? ), pai e normal sa iti vina regulat, asta e efectul lor, acum o sa ai ciclul menstrual ca inainte sa iei pastilele, daca era neregulat, neregulat va fi si acum, deci asta nu e neaparat un semn ca ai fi ramas insarcinata. Si mai inteleg ( corecteaza-ma daca gresesc, dar esti destul de incoerenta ) ca prietenul tau te-a " atins ", dar nu a ejaculat, iar apoi ati facut-o cu prezervativ, dar inainte de asta erai virgina. Ei bine, in cazul asta, sansele sunt nule, as zice, adica inteleg ca nu s-a produs penetrarea efectiv, dar asta nu inseamna ca pe viitor e ok sa va jucati asa .. Folositi prezervativ sau ia anticocneptionale. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2010-10-04 19:26:16
Re: VA ROG UN RASPUNS!!!da ma dezvirginat ..dar apoi neam jucat asa..si da am folosit de la ginecolog anti ca sa imi reglez ciclul.si mi sa reglat.si leam intrerupt ca ciclu mi se reglase si imi venea normal ..si in luna asta nam mai luat.si ieri trebuia sa imi vina ciclul si na venit. Offline #4 2010-10-04 21:28:57
Re: VA ROG UN RASPUNS!!!Pai normal ca ti s-a reglat, adica .. e normal, asta e efectul lor .. Faptul ca le-ai oprit pe considerentul asta nu are niciun sens, ciclul tau e reglat cata vreme iei pastilele, dupa ce nu le mai iei il ai la fel ca inainte de administrarea lor ... Ca te-ai hotarat sa nu mai iei e una, dar nu are logica faptul ca nu le mai iei pentru ca ti s-a reglat - e normal sa fie asa .. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2010-10-04 21:34:06
Re: VA ROG UN RASPUNS!!!deci pot sta linistita? Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-04 22:40:58
Re: VA ROG UN RASPUNS!!!N-ai pentru ce. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|