homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament Duphaston

#1 2010-10-04 19:28:56

mrs.purple21
New member
Inregistrat: 2010-10-04

Tratament Duphaston

Iau Duphaston 10 zile pe luna ( din ziua 15 de menstra pana la ziua 24),pentru reglarea menstruatiei.Sunt la a treia luna de tratament.In primele doua luni am avut ciclu menstrual de 26 de zile,iar acum in cea de-a treia luna menstra a aparut la ziua 22.
Este normal sa vina menstra atat de devreme? cesafac

#2 2010-10-04 19:49:30

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: Tratament Duphaston

in mod normal trebuia sa se regleze, sa bata spre 28 nustiu
mie-mi venea si la 45 de zile dar dupa prima luna de duphaston mi-a venit la 30 de zile, deci o normalizare. poate nu isi face efectul intotdeauna, nu stiu ce sa-ti zic.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-04 19:50:16)

#3 2010-10-06 23:25:13

mrs.purple21
New member
Inregistrat: 2010-10-04

Multumesc pentru raspuns.Am fost astazi la doctor si am hotarat sa le opresc.
As mai avea o intrebare si ca sa nu fac alt subiect m-am gandit sa intreb tot aici.I-am spus doctoritei ca am dureri foarte mari inainte de menstruatie,dureri atat de mari incat am momente cand nu pot sta dreapta.I-am aratat o echografie abdominala de acum 2-3 luni si mi-a spus ca ma suspecteaza de ovare polichistice si mi-a dat sa iau biseptol si polidin,din prima zi de menstra, pentru a ameliora durerile.Intrebare mea este : stie cineva daca polidinul poate fi inlocuit cu altceva,de preferat ceva de luat pe cale orala si nu injectabil?

#4 2010-10-06 23:44:27

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Eu stiu ca ovarele micropolichistice se trateaza doar hormonal (Duphaston-ul este tratament hormonal), in cazul in care se decide tratarea lor.
Biseptol si Polidin sunt pentru raceli.
Depinde care e cauza problemelor tale de ciclu: ori microchisturi, ori raceala la burta. (Cauze mai pot fi si altele.)

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-06 23:53:28)

#5 2010-10-07 11:05:53

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

mrs.purple21 a scris:

Multumesc pentru raspuns.Am fost astazi la doctor si am hotarat sa le opresc.
As mai avea o intrebare si ca sa nu fac alt subiect m-am gandit sa intreb tot aici.I-am spus doctoritei ca am dureri foarte mari inainte de menstruatie,dureri atat de mari incat am momente cand nu pot sta dreapta.I-am aratat o echografie abdominala de acum 2-3 luni si mi-a spus ca ma suspecteaza de ovare polichistice si mi-a dat sa iau biseptol si polidin,din prima zi de menstra, pentru a ameliora durerile.Intrebare mea este : stie cineva daca polidinul poate fi inlocuit cu altceva,de preferat ceva de luat pe cale orala si nu injectabil?

ovarele polichistice, daca le suspectam, le investigam.
durerile de burta la menstruatie poarte numelem de dismenoree si se trateaza extraordinar de bine cu anticonceptionale , ....biseptolul si polidinul trateaza anexita si cresc frumusel ssansele de a ramine gravida...daca nu sarcina iti doresti eu zic sa te feresti foarte eficient de ea si sa mergi la un medic de planning sa te ajute sa rezolvi problema durerilor de burta si a menstrelor neregulate

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.