homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tulburari de menstruatie

#1 2010-10-04 22:05:49

mugly
Membru
Inregistrat: 2010-10-04

tulburari de menstruatie

buna .as dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema legata de menstruatie
eu am avut ultima menstruatie pe data de 15 august 2010 si am avut 4 zile ,in luna septembrie pe 12-13 trebuia sa-mi vina din nou dar nu mi-a venit nici pana la aceasta data,de 4octombrie2010.mentionez ca din 12 septembrie pana pe 19 sept.am urmat un tratament cu nizoral tablete,2/zi pentru ca am avut o infectie cu candida.intrebarea mea este daca acest tratament poate opri sau intarzia menstruatia ,si pentru cat timp? da asemenea mentionez ca nu am cicluri regulate,si am urmat ininte de tratamentul cu nizoral un tratament pentru tensiune arteriala (atacand ,lokren,arketis si rivotril),tratament pe care il urmez si acum ,deoarece am facut tensiune pe sistem nervos .am 38 de ani este posibil sa fi intrat in menopauza precoce?multumesc mult

#2 2010-10-07 11:08:51

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: tulburari de menstruatie

nizoralul nu modofica frecventa ciclurilor
de vreme ce nu ai de fel cicluri regulate si daca esti sigura ca nu e saricna multe motive de ingrijorare nu vad
menopauza precoce ar putea fi o varianta insa nu putem vorbi despre asa ceva doar pe baza unei intirzieri de 2 saptamini a menstrei
de ce nu iti faci tu timp sa mergi la un cabinet de planning?

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-10-07 22:58:04

unhappy
Membru
Inregistrat: 2010-10-07

Re: tulburari de menstruatie

Buna seara!

Am 24 ani si sunt foarte unhappy. Ma confrunt cu o menstruatie neregulata de la inceput, dar mi-a fost rusine sa intreb pe cineva si mai ales sa merg la doctor. Nici macar nu mi-am notat niciodata in calendar zilele cu "probleme", pana in octombrie 2009 cand am realizat ca poate fi o problema serioasa. Daca nu va obosesc si aveti timp sa cititi mesajul meu, va scriu mai jos perioadele cu "problema", adica zilele in care am avut menstruatie:

-noiembrie 2009 : 15-20 (inclusiv)
-decembrie 2009: lipsa
-ian 2010: 10-16
-feb: lipsa
-martie: 7-13
-aprilie: 22-28
-mai: lipsa
-iunie: 11-17
-iulie: 21-27
-august: 7-13
- 14 septembrie o zi, 15 septembrie deja nu mai aveam nimic. Si nici nu am pana in prezent.
Precizez ca mai am o problema la sanul stang, pe care am observat-o de la 17-18 ani, mai exact mamelonul este parca taiat pe jumatate(in centru) si daca il strang apare o secretie alba si semisolida, asemanatoare cu o crema de branza.
In adolescenta mi-a fost urat de problemele astea, dar astazi imi par destul de serioase si au inceput sa ma streseze.
Care credeti ca ar fi cauzele simptomelor mele si ce mi-ati recomanda?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.