homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-34-144

#2718 2010-10-31 13:10:15

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-34

Hello Nera puss puss
Manu..trebuie sa fi optimista..uite,eu am scapat de chlamydia din prima tura de antibiotic big_smile
Asa ca..iti doresc mult noroc!!iti tin pumnii sa-ti treaca..si sa ai o analiza buna puss puss

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#2719 2010-10-31 13:44:01

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

fetelor pe mine m-a luat raceala si nu stiu daca e ok sa iau niste nurofen de raceala si gripa... oare are ceva daca iau pana fac ou? cesafac
am bagat si ceai cu lamaie multa... dar vad ca incepe sa ma ia mai rau... inca nu am facut febra si sper nici sa nu fac... oooffff acu si-o gasit raceala asta sa ma ia bang  bang

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2720 2010-10-31 14:04:27

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello!

smart lady a scris:

LE : si am uitat sa sciu partea amuzanta a visului in care am mancat bataie de la tigani chicot  mi-au zis pirandele : "lasa fa, nu mai plange, ca si pe noi ne bate !" Si eu dupa ce mi-am suflat nasul le zic : "lasa ca va spun eu lu' mama si vine si va bate!" rotfl ca barbat n-aveam rotfl

nu mai pot de ras  rotfl  rotfl

manu, felicitari pentru ciclul scurt ( si al meu, cel mai scurt ever tot de 29 zile a fost, dar nu s-a mai repetat minunea din pacate) si multa bafta la analize  goodluck

miri, felicitari  par  inca 9-10 saptamani frumoase sa ai  puss

mika, imi pare rau te testul - , n-as fi crezut  supa

madu, de la ovulatie calculeaza 4 saptamani. atunci ar trebui sa se vada inimioara pulsand.
sa ai 2 liniute frumoase pe testul de maine. eu am facut cara, nu stiu cat de sensibile sunt dar macar nu mi-a dat fals pozitiv, atat pot spune despre tipul asta de test.

neruca azi poti sa iei nurofen, poate si maine. apoi mai bine nu, ca poti inhiba ovulatia. sanate multa  par  si eu am cam racit, sper sa nu fie nimic serios totusi.

va pup pe toate!

#2721 2010-10-31 14:18:45

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Multumesc fetelor  puss  ... si eu sper sa scap repede, dar nu imi fac sperante

Savannah ...ce antibiotic ai luat si care a fost schema de tratament ?

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#2722 2010-10-31 14:19:04

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

garga puss multumesc frumos kram o sa iau azi 2 si maine 2... si bag ceai cu multa lamaie, poate ma lasa si nu imi inhiba ovulatia... daca o sa ovulez luna asta...
sper sa fi cresccut foliculul cand ma duc maine la eco... macar sa stiu ca fac ou daca nu mai fac IA...

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

Publicitate

loading...

#2723 2010-10-31 14:39:35

laura_rts
Hero member
Inregistrat: 2010-10-24

manu2007 a scris:

laura_rts a scris:

Buna Manu! Spune=mi si mie te rog cum ai rezolvat problema de anemie. Multumesc!

Buna Laura nu stiu sa iti spun exact daca s-a rezolvat problema  visslar ... fizic eu ma simt mult mai bine, mai plina de energie (la ce luni imposibile am avut ...ma refer la fff mult de lucru, nopti dormite pe bucatele, nu cred ca rezistam altfe;), dar analizele le fac numai maine ... tratamentul homeopat se prescrie individual ...medicamentele sunt niste bilute micute, concentrate din plante, care au rolul de a stimula organismul tau in rezolvarea problemei ... pot sa-ti spun si denumirile, dar nu stiu daca te ajuta cu ceva . Tratamentul este de lunga durata ...eu il fac din luna iulie si inca am de luat pana la sfarsitul lui noiembrie .... cand am intrebat-o pe dr. daca trebuie intrerupt cand fac analizele a spus ca nu ...pt ca ea nu imi da surplus de fier, ci stimuleaza organismul sa il asimileze mai bine, iar daca le iau in paralel cu acid folic (o sa il iau dupa analize pt ca acidul folic influenteaza) a spus ca se va asimila si mai bine ... adica in loc sa am nevoie sa iau 3 luni, va fi suficient pt bebe si 1 luna inainte ...acum ramane sa vedem analizele, dar ti-am mai spus ...fizic ma simt muuuuuuuult mai bine ... nu am avut atata energie de nu mai stiu cand  punk 

daca mai ai intrebari ...

As vrea sa discutam mai multe. am si eu fierul la limita. Poate imi dai mai multe detalii. Tu esti din sibiu? Merci frumos pentru raspuns.

Mamica lui Razvan Gabriel 30.07.2012

#2724 2010-10-31 15:57:01

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Laura, daca vrei iti dau numele si nr ei tel, mai mult de atat nu am ce detalii sa iti dau pt ca tratamentele astea homeopate se prescriu in functie de persoana ... nu au prospect sau o un singur mod de folosire ... dr. e din sibiu

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#2725 2010-10-31 16:47:43

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fetele puss am venit de la plimbarica,acum cobor sa iau faina sa fac o praji cu mere

mika kram luna viitoare sigur goodluck

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2726 2010-10-31 17:43:38

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Manu am luat Azitrox..din cate imi amintesc erau cate 3 pastilute pe o folie..si parca am luat 2 cutiute..dar nu mai tin minte cum le-am luat..

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#2727 2010-10-31 18:35:36

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Madutu eu primul test pe care l-am facut cara a fost si la lumina becului(la ora 5 dimineata va ) nu am obs nici eu nici Dragos a 2-a liniuta dar dupa ce m-am trezit am vazut o liniuta ffff pala si am facut first response care a fost clar.Iti doresc ca si tie sa iti arate 2 liniute  goodluck .Are sensibilitate 25 mUI/ml - din cate am inteles eu nu foarte sensibil.

Saru mana Garga  puss

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2728 2010-10-31 19:00:05

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Chrys, Smart,Madu, Nera,Myla, Garga, Sonia puss  puss  puss  puss  par    ce m-as face eu fara voi  smile 

m-a durut capul toata ziua  supa  acum ce m-a lasat  un pic  bang  bang  bang 

mai dar ce este cu linistea asta ? trombon

.

#2729 2010-10-31 19:01:02

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello! wave

măduțu eu iau duphaston... și sinceră să fiu nu-mi dă somnolență... poți ?ncerca.. nustiu și p?nă la urmă chiar dacă ?ți dă somnolență.. eu zic că pentru bebe merită să iei dec?t să stai așa.. puss

mika puss și totuși... poate e doar spotting fără ur?ți supa

chrys puss ce faci? ești bine?

neruca kram vreau să vb ceva cu tine pe mess... e urgent sad
mda... și tete ne-a lăsat baltă.. și prigatel...  butter

eu am fost să fac poze pe faleză și puțin la shopping.. trebuia să-mi găsesc o rochiță pentru nuntă că s?mbătă am nuntă.. și mi-am căutat ceva care să nu fie nici scump, și să se potrivească și pentru zi și pentru seară.. și am găsit happy

pe de altă parte am niște dureri de burtă ?ngrozitoare și curge deja Niagara ?ntre picioarele mele... Dunărea este nimic...  bang  bang  bang

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2730 2010-10-31 19:10:32

mikado
Platinum member

Almi puss   nu cred...daca era ceva se pozitiva testul ... smile

.

#2731 2010-10-31 19:43:24

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Salut,
imi pare rau Mika.
Smart am vazut ca temperatura ta a crescut goodluck goodluck

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2732 2010-10-31 20:09:58

mikado
Platinum member

Hello Time puss  par

.

#2733 2010-10-31 20:16:52

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

gargarita a scris:

hello!

smart lady a scris:

LE : si am uitat sa sciu partea amuzanta a visului in care am mancat bataie de la tigani chicot  mi-au zis pirandele : "lasa fa, nu mai plange, ca si pe noi ne bate !" Si eu dupa ce mi-am suflat nasul le zic : "lasa ca va spun eu lu' mama si vine si va bate!" rotfl ca barbat n-aveam rotfl

nu mai pot de ras  rotfl  rotfl

manu, felicitari pentru ciclul scurt ( si al meu, cel mai scurt ever tot de 29 zile a fost, dar nu s-a mai repetat minunea din pacate) si multa bafta la analize  goodluck

miri, felicitari  par  inca 9-10 saptamani frumoase sa ai  puss

mika, imi pare rau te testul - , n-as fi crezut  supa

madu, de la ovulatie calculeaza 4 saptamani. atunci ar trebui sa se vada inimioara pulsand.
sa ai 2 liniute frumoase pe testul de maine. eu am facut cara, nu stiu cat de sensibile sunt dar macar nu mi-a dat fals pozitiv, atat pot spune despre tipul asta de test.

neruca azi poti sa iei nurofen, poate si maine. apoi mai bine nu, ca poti inhiba ovulatia. sanate multa  par  si eu am cam racit, sper sa nu fie nimic serios totusi.

va pup pe toate!

GARGA multumesc din suflet pt informatii puss  puss  puss
MIRIK asta e fac maine pe asta si apoi caut teste bune si fac  puss  puss
ALMI eu am mai luat utro si mi-a dat stari de drogata dar luam 2 odata acum iau cate 1 la 30-45 de min mi-e somn rau dar nu am starea care o aveam cand luam 2 iar bebe merita orice sacrificiu si orice efort puss  puss

Ultima oara a fost editat de madutumic (2010-10-31 20:22:28)

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#2734 2010-10-31 20:35:35

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

wave

m-am intors...am reusit sa citesc din urma dar nu mai tin minte nimic. Sunt chioara de somn.

Smart, presimt ca luna asta ai ramas  goodluck

mikado, imi pare rau de urati sad  puss

nera, ma rog sa ovulezi pana pleaca doctorul ca sa faci IA luna asta  rugaciune

manu bafta la analize  goodluck

si nu in ultimul rand...madutu felicitari din suflet, sigur maine ai 2 liniute asa ca eu te felicit de pe acum. Sper din suflet ca de data asta sa fie bine  rugaciune

Despre mine ce sa zic.... ieri dimineata inca ma durea burta tare cand am iesit pe usa sa plecam, desi luasem un nurofen forte cu 2 ore inainte. Pe drum a inceput sa-mi mai treaca si cand am ajuns la destinatie nu ma mai durea deloc. Problema a fost ca mi-a curs f mult (nu mi s-a mai intamplat asa demult tare). Am schimbat ieri in total 6 sau 7 absorbante...ceea ce e f mult pt 1 singura zi pt mine. Au fost si momente urate...cand am plecat spre civila am schimbat absorbantul...trece civila si a tb  sa mergem direct la religioasa.Pe drum simt cu incepe sa curga ca la robinet si mi-am dat seama ca ma patasem. Nu cunosteam deloc orasul...nu puteam sa zic la nimeni ce mi se intampla si aveam nevoie disperata de o baie. Am lasat nuntasii sa intre in biserica si impreuna cu sotul am luat-o la pas sa cautam un bar ceva sa merg la baie. Intr-un sf gasim , sotu ia o cafea ca eu sa pot folosi baia. Evident ca eram patata toata (noroc ca eram in rochie si ciorapii erau cu jartica). In fine...pana dimineata am mai schimbat 4 tampoane, dar am avut noroc ca nu m-a mai incercat durerea.
La nunta m-am distrat , a fost muzica f buna si cat m-au tinut picioarele am fost numai pe ringul de dans.

era sa uit...mirik, suntem 2 calculatoristi in casa...chiar si bebe sa iasa tot calculatorst?  disperat  disperat
Oricum am ras de emoticon rotfl2  ...poate nu iese tot calculatorist si o sa isi gaseasca un rost mai bun in viata

Ultima oara a fost editat de dirida (2010-10-31 20:42:40)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2735 2010-10-31 20:49:04

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Dirida  puss  tongue

Madutu  goodluck  rugaciune

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2736 2010-10-31 20:54:27

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

dirida puss mă bucur că te-ai distrat p?nă la urmă, ?n ciuda ciclonului... vreau să ?ți spun că prin asta am trecut eu azi... sunt la al 6-lea absorbant.. lucru total neobișnuit la mine ... dățile trecute curgea de umpleam ?n total (adunat) cam 3 absorbante maxim... azi am umplut 5 ... pline pline de a dat și peste lol și sunt la al 6-lea... azi de dimineață abia am putut să iau temperatura sad sper să se mai potolească ...

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.