homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-34-149

#2813 2010-11-01 17:44:27

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-34

am venit de la scoala.da mai am de munca acasa pana dupa 7 jum.ce fac fetele? puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2814 2010-11-01 18:11:07

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

mikado a scris:

Vrabipuss  par  nu ai  intervale de referinta si unitate d emasura la analize? depinde unde le-ai facut

asa la prima vedere progesteronul este mic ceea ce ma duce cu gandul ca luna trecuta nu ai ovulat nustiu , prolactina pare buna (asta dc ma iau dupa intervalul de referinta de la Parhon unde le-am facut eu)... si vedem temperaturile urmatoare, poate se apropie d-na ovualatie

Multumesc, fetele puss
Pai mi-a dat  secretara rezultatele prin tel  si a zis k st in limitele normale,dar nu am stiut k difera de la laborator la laborator.A zis k sa sun pe la ora 20 sa vb cu dr. k sa-mi zica ce-i de facut,dc imi da trat prin tel sau treb sa merg sa mai fac ceva. cesafac  Noua ne-a dat sa facem si spermograma,dar al meu a zis k sa mai asteptam,k dc am ramas odata relativ repede nu crede sa fie probleme,dar luna viitoare mai face el cunostinta si cu borcanelul, k altfel... diablo
Dar dc a scazut temp,inseamna k ar treb sa ovulez?Luna trecuta FF mi-a trasat ovulatia in Z8,iar luna asta i-am ordonat d-nei ovulatie sa vina in Z14-15 si sa-mi si fie de folos,k altfel sm
Iar pe al meu l-am atentionat de dimineata:"Sa nu vii obosit,k o incurci;dormi afara!Pana nu creste temperatura nu sarim nicio zi!" chicot

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#2815 2010-11-01 18:14:58

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

e posibil vrabi sa ovulezi, dar nu putem sti sigur. Daca nu ai facut teste de ovulatie nu ne putem da seama daca ai ovulat decat dupa ce creste temp. Temp e pentru confirmarea ovulatirei, testele de ovulatie ne ajuta sa stim cand urmeaza ovulatia si cand sa avem contacte.

Era bun daca stiam intervalele, altfel nu prea putem sa ne dam seama daca sunt bune analizele sau nu.

Si inca o chestie, eu am ramas insarcinata practic din prima incercare, si uite ca acum avem o spermograma dezastroasa , de imi vine sa plang de fiecare data cand imi aduc aminte. Doctorii cred ca nici macar nu-mi dau sanse sa raman natural cu asa o spermograma.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2816 2010-11-01 18:16:12

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello! wave pupici tuturor puss puss puss

am ajuns și eu acasă... am reușit să fac puțină ordine prin cameră pentru că aseară s-a luat curentul și era camera dată peste cap... am umblat ca orbeții prin casă p?nă ne-am culcat... și curentul a venit azi la 12 bang

mikado a scris:

blueeyes a scris:

Felicitari, madumajoreta   majoreta   majoreta  Sa ai 9 luni sanatoase si frumoase!

puss pentru toate aspirantele, si luati aminte de la madutu  smile

ce usor ar fi daca ar depinde doar de noi, oricata ,,aminte" am lua...dar nu este asa....venim pe rand si plecam pe sarite  smile

Georgi, una buna  puss  puss  par

subscriu  tummenupp
blue, dacă ar fi după mine, aș răm?ne instantaneu gravidă.... dar nu se poate... smile

cocof a scris:

neata
Am revenit acasa si vreau in primul rand sa va mai multumesc inca o data pentru tot sprijinul vostru...nu aveti idee ca  mult conteaza.
Va iubesc pe toate !!!!!!

iubita, bine ai revenit printre noi puss

bunea georgeta a scris:

Almi  puss , tu, te-ai distrat pe seama mea!!! yikes  iti imaginai cum arat in somn?? rotfl2  rotfl

măi georgi, nu m-am distrat pe seama ta... doar că emoticonul găsit de mika era tare haios.. deja ?mi imaginam cum faci tu ca el rotfl2

timea ?mi pare rău că nu ți-e bine supa dau pup să treacă puss puss puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2817 2010-11-01 18:21:50

vrabiutza
Sr. member

dirida a scris:

e posibil vrabi sa ovulezi, dar nu putem sti sigur. Daca nu ai facut teste de ovulatie nu ne putem da seama daca ai ovulat decat dupa ce creste temp. Temp e pentru confirmarea ovulatirei, testele de ovulatie ne ajuta sa stim cand urmeaza ovulatia si cand sa avem contacte.

Era bun daca stiam intervalele, altfel nu prea putem sa ne dam seama daca sunt bune analizele sau nu.

Si inca o chestie, eu am ramas insarcinata practic din prima incercare, si uite ca acum avem o spermograma dezastroasa , de imi vine sa plang de fiecare data cand imi aduc aminte. Doctorii cred ca nici macar nu-mi dau sanse sa raman natural cu asa o spermograma.

Diriada puss pai sa vedem ce se intampla luna asta, k noi lucram eroic. rotfl Ma tot inteapa ovarul drept,sper sa iasa oul,k altfel epuizez eroul rotfl2 pai o sa sun putin mai tarziu si intreb si care sunt intervalele normale. cesafac
Mi-as fi facut un test de ovulatie ,dar aici la mine nu aveau dumbom si nici nu mi-am facut niciodata. Acum nu mai cont,k vad eu...nu ma mai strsez...
Sun si va spun! puss

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

Publicitate

loading...

#2818 2010-11-01 18:30:10

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

myla puss

garga editezi tu te rog frumos mesajul Laurei? Ca vad ca nu mai zice nimic nustiu

Vrabi sui pe cal si termina-l chicot

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2819 2010-11-01 19:21:44

vrabiutza
Sr. member

fetelor, am sunat iar si am intrebat intervalele:
pt prolactina:1.27-6.37, eu 3.37
pt. progesteron:
faza foliculara:0.6-4.7
faza ovulatorie: 2.4- 9.4
faza luteala: 5.3- 86
eu 1.96.De mentionat k, conform FF am ovulat in z8,analazizele au fost in Z21,Iiar in  ziua urmatoare mi-a venit monstrul.Deci, da inteleg k am fost in faza luteala si k nu e bun progesteronul? cesafac

#2820 2010-11-01 19:25:59

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

grater grater fetelor mi-au venit analizele pentru ureaplasma ..si rezultatul este negativ..dar eu sunt sigura ca este pozitiv..n-am nici-un dubiu dar ce naiba de tratament sa mai iau daca ultimele 2 analize au iesit negativ..clar astia de la Synevo s-au stricat si ei..
Acum ce naiba mai fac??  bang  bang  grater grater

Ultima oara a fost editat de Savannah (2010-11-01 19:26:50)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#2821 2010-11-01 19:29:11

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

vrabiutza a scris:

fetelor, am sunat iar si am intrebat intervalele:
pt prolactina:1.27-6.37, eu 3.37
pt. progesteron:
faza foliculara:0.6-4.7
faza ovulatorie: 2.4- 9.4
faza luteala: 5.3- 86
eu 1.96.De mentionat k, conform FF am ovulat in z8,analazizele au fost in Z21,Iiar in  ziua urmatoare mi-a venit monstrul.Deci, da inteleg k am fost in faza luteala si k nu e bun progesteronul? cesafac

Vrabi, este asa cum ti-am zis eu, progesteronul este foarte mic pentru Z21, faza luteala.....deficienta de progesteron poaue cauza probleme de fertilitate, cicluri menstruale neregulate si anovulatorii (fara ovulatie), sindromul premenstrual, avorturi spontane in primul trimestru de sarcina dar sati linistita se poate rezolva prin supliment de progesteron  puss

savanah, de unde stii tu ca este pozitiv, daca analiza spune ca nu?...mai repeta si in alta parte  goodluck

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-01 19:32:22)

.

#2822 2010-11-01 19:38:31

smart lady
Addicted member

Savannah tu esi sigura ca nu e altceva decat urea asta ? nustiu

#2823 2010-11-01 19:43:31

vrabiutza
Sr. member

Mika, multumesc! puss
Si asta inseamna k e grav sau nu?
Si dc raman gravi acum pot sa salvez sarcina dc fac trat pt progesteron?Sau nici nu am sanse sa raman gravi?Si endometrul tot din cz asta e mic (6 mm)? cesafac

#2824 2010-11-01 19:44:43

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

ceau fetele puss

coco puss puss puss si noi te iubim mult si tu stii asta puss puss puss imi pare rau supa

madu puss puss puss felicitari mamico puss puss puss

eu luna asta nu mai fac IA supa ... am fost dimineata la dr pt eco si foliculul meu are 9,8 iar sambata avea 9,3 supa ori nu ovulez ori ovulez foarte tarziu...
dar oricum dr mi-a dat stimulare dupa ce imi vine monstrul si la cicll urmator o sa facem inseminare... poate asa a vreu Doamne-Doamne sa ne trimita un bebe de sarbatori rugaciune
acum astept sa vad daca fac ou sau nu... ar fi prima luna de cand ma monitorizez, adica de un an...
oricum e mai bine ca facem luna viitoare pentru ca ma luat rau raceala si poate ar fi facut rau daca era sa fac IA si sa se prinda... pana atunci imi trece si raceala si poate voi fi mai linistita ca fiind ciclu cu stimulare sigur voi ovula (cred) si nu va mai fi facuta in graba...
inca o data s-a dovedit ca daca e sa nu se intaple nu se intampla...

va pupacesc pe toate de la A la Z puss puss puss puss

LE: macar endometrul e bun  happy  nu mai stiu sigur dar e 10 si ceva in z12, a zis dr ca e ok  happy  (macar atat...)

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-11-01 19:47:25)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2825 2010-11-01 19:49:23

smart lady
Addicted member

Nera puss

#2826 2010-11-01 19:49:25

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

vrabiutza a scris:

Mika, multumesc! puss
Si asta inseamna k e grav sau nu?
Si dc raman gravi acum pot sa salvez sarcina dc fac trat pt progesteron?Sau nici nu am sanse sa raman gravi?Si endometrul tot din cz asta e mic (6 mm)? cesafac

Sa stii ca si asta poate fi o cauza pentru care endometrul este mic....suplimentul de progesteron se ia dupa ce ai ovulat, altfel inhiba ovualatia deci ar trebui si o minitorizare eco ....dar pentru ca sarcina sa se prinda trebuie ca in primul rand endometrul sa fie ok, iti va da medicul tratament  puss

Nera puss  par  hai nu fi supi ca ne aduce noua  santa  in dar  bebic ...ne luam de manutza  la IA wink
ce ti-a dat la stimulare?

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-01 19:52:07)

.

#2827 2010-11-01 19:50:05

Savannah
Full member

Mika,Smart lu` al meu i-a iesit pozitiv iar..acum de curand si era normal ca sa o iau si eu..in plus de asta iar am secretia aceea si aceleasi simptome ca si pana acum..am facut de 2 ori si de fiecare data a iesit negativ..in secretie nu mi-a iesit nimic,chlamidya este negativ..nu prea are ce sa fie altceva sad

Ultima oara a fost editat de Savannah (2010-11-01 19:51:55)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#2828 2010-11-01 19:52:25

smart lady
Addicted member

Savannah naspa rau sad . Poate ar fi bine sa mai faci si in alta parte

#2829 2010-11-01 19:55:10

Savannah
Full member

Da smart este foarte aiurea..as face dar undeeeeeeee??credeam ca astia de la Synevo sunt mai rasariti..daca nici in astia nu mai pot avea incredere..e aiurea rau.Nici nu mai stiu ce sa fac..cred ca o sa iau iar tetraciclina sau doxi..ca prima oara cu astea mi-a trecut..si daca dupa antibiotic dispare secretia asta..inseamna ca a trecut si ureaplasma.Altceva nu stiu ce sa mai fac sad

#2830 2010-11-01 20:05:42

vrabiutza
Sr. member

Am vb cu dr!Nu e bine!Exact cum ai zis tu ,mika kram progesteronul e mic, prin urmare nu ovulez si pot pierde sarcina ,k e sa-mi prinda ceva.Deci, sa inteleg  k pe cea de anul trecut e pos sa o fi pierdut si de la progesteron,nu de la temperatura.Asta se poate modifica asa de capul lui,dupa o sarcina pierduta?Inainte aveam CM f regulat 28 zile fix.
Miercuri merg sa-mi faca nu stiu ce la trompe(150 lei) oare ce-mi face? nustiu E Z16 atunci si a zis k se poate face incepand cu Z12 si imi da trat pt progesteron pe care treb sa-l iau la inceputul ciclului(asa a zis) si vrea neaparat sa vada spermograma sotului(al meu deja face spume ca BONA)
Ziceti voi cam ce imi face la trompe si ce trat ar treb sa-mi dea pt progesteron(asa k sa fiu pegatita cu intrebari) supa
Va multumesc anticipat!

#2831 2010-11-01 20:13:37

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

probabil HSG, dar eu stiu de la fete ca nu e indicat sa se faca pana nu faci analizele: chlamydia, microplasma, ureaplasma si altele(nu mai stiu), pt ca daca ai una din astea odata cu procedura se raspandesc si apoi scapi greu. Mirik parca a patit asa...si uite ce se chinuie saraca acum sa scape de lighioanele astea.

Si progesteronul eu stiu ca nu se ia toata luna....pt ca secretia de progesteron incepe dupa ovulatie,de aceea se da dupa ovulatie. Inainte de ovulatie inhiba ovulatia.

Ultima oara a fost editat de dirida (2010-11-01 20:14:37)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.