Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-34-4
Pagini: 1 2 3 4 5 6 … 160
Subiect inchis
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-34
cris, stiu, nu e de incredere spermograma daca nu e facuta la MMF. caut acum spermogramele si le scriu.
priga, ce dragut!
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
8.07.2009 3.4mil motilitate a+b=29% forme normale 14%
22.10.2009 17.6mil motilitate a+b=49% forme normale 14%
10.02.2010 11.3mil motilitate a+b=49.5% forme normale 16%
am scris parametrii cei mai importanti. toate sunt facute la Medlife MMF, lucrate de genetician Sandu Lacramioara inafara de asta au mai fost vreo 3 facute la Medlife de un biolog obisnuit si Synevo. nu ti le mai spun ca n-are rost. in luna urmatoare dupa ultima spermograma, am ramas.
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
.
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- prigatel
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-06
multumim fetele. de dea se stie ceva? ma gandesc ca ar fi dat un semn pana acum. ne tine in suspans...
Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-10-05 20:27:24)
- mylacik
- Hero member
- De la: Slovacia
- Inregistrat: 2010-06-30
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
nera multumesc pt urare si pt incurajare deci imi vine rau: tocmai am gasit pe diverse forumuri foarte multe pareri ca BU le-a inrautatit spermograma...pai al meu a luat aproape 3 luni BU, si le-a oprit cam cu o luna inainte de spermograma... erau mesaje postate ca sotii au ajuns de la normospermie la astenoteratospermie, exact cum s-a intamplat si la noi... jur ca nu mai luam niciun naturist, se pare ca pot face mai mult rau decat bine...aveti grija fetelor cu BU, eu in niciun caz nu-i mai dau sotului niciodata
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- prigatel
- Hero member
cris, nu am auzit de asa informatii. serios? daca e asa partea buna e posibil de o perioada de paauza cu tratamentul sa revina la normal. ma uit si eu pe net acum. si al meu ia de vreo 2 luni.
Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-10-05 20:51:03)
- nerama
- Insomniac member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-11-18
- prigatel
- Hero member
cris, nu am gasit pe net. ce ai cautat tu?
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- mikado
- Platinum member
gata mi-au plecat musafirii
Cris, da spermotrend sunt pastilute si trebuie sa ia 2/zi timp de 3 luni , le-am primit de la medicul androlog ...si da si eu am auzit ca BU ar face rau, asta daca se ia singura ....ti-ma lasat un mesaj.
SPERMOTREND
SPERMOTREND? capsule Producator: Laboratorios Catalysis, S. L. Madrid, Reprezentat prin Catalysis ? 021 / 667 82 72. Mod de prezentare: flacon cu 90 capsule a 450 mg; Compoziţie: Extract de Pygeum africanum ? 100mg; Sulfat de zinc ? 20mg; Vitamina B6 - 1mg; Acid folic - 100?g; Vitamina C ? 30mg; Vitamina B12 ? 0,5 ?g; Fructoză ? 104mg; Selenit de sodiu ? 20 ?g; Arginină ? 50mg; Carnitină ? 40mg; Vitamina E ? 5mg; Celuloză microcristalină (excipient) - 100mg; Indicaţii terapeutice: SPERMOTREND? este un preparat nutriţional special destinat barbatului cu alterări ale numarului sau funcţionalităţii spermatozoizilor (evidenţiate pe spermograma sau doar suspicionate) precum şi a celui cu stadii mai puţin avansate de Hipertrofie Benigna de Prostata. SPERMOTREND? este destinat at?t barbaţilor cu oligospermie, astenospermie, hipospermie sau combinaţii ale acestora care necesită doar terapie dietetică specială c?t şi celor care primesc tratament specific, dar necesită şi echilibrare nutriţională. Preparatul poate fi utilizat şi de pacientul fără tulburări ale spermogramei, care, ?n cazul unei sarcini planificate, vrea sa pună la dispoziţia viitorului produs de concepţie un material genetic de calitate mare, cu daune minime din punctul de vedere al stresului oxidativ. Administrare: ?n condiţiile ?n care se urmăreşte ?mbunătăţirea fertilităţii, concentraţiei şi calităţii spermatozoizilor se utilizează c?te o capsulă la 12 ore, pentru perioade care să acopere ?ntregul ciclu seminal masculin (aproximativ 3 luni). Dacă este necesar, administrarea poate fi prelungită fără nicio restrictie. La bărbaţii cu Hipertrofie Benignă de Prostată se administrează, ?n funcţie de ameliorarea simptomatologiei, c?te o capsulă la 12 ? 24 ore pe perioade oric?t de ?ndelungate (iniţial, pentru 3 ? 5 zile se poate ?ncepe chiar cu o capsulă la 8 ore). A nu se depăşi 3 capsule/zi! Proprietăţi: - L-carnitina şi Acetyl-L-carnitina ? au rol cheie ?n metabolismul energetic spermatozoidal. Participă la menţinerea parametrilor normali ai motilităţii, morfologiei, concentraţiei şi numărului spermatozoizilor, protej?ndu-i ?mpotriva acţiunii distructive ale SRO (speciilor reactive de oxigen). - Arginina ? creşte numărul şi calitatea spermatozoizilor, amelior?nd fertilitatea. Este precursor al oxidului nitric (cel mai potent vasodilatator natural cunoscut), compus cu acţiune marcantă, demonstrată, ?n combaterea disfuncţiilor erectile. Vitamina B6 ? alături de zinc este indispensabilă sintezei acizilor nucleici şi hormonilor serolici (inclusiv a sexosteroizilor). Participă la ?mbunătăţirea fertilităţii şi libidoului. Acidul folic (vitamina B9) ? participă ?mpreună cu ciancobalamina la sinteza acizilor nucleici iar cu zincul la ?mbunătăţirea calităţii spermatozoizilor. Concentraţia acidului folic din spermă trebuie să fie mai mare decit cea plasmatică iar suplimentarea dietetică regulata cu acest micronutrient creşte semnificativ concentraţia spermatozoizilor ?n sperma barbaţilor subfertili. Vitamina B12 ? este antianemică, antideprimantă şi revitalizantă. Participă la optimizarea metabolismului lipidelor şi glucidelor. Este esenţială ?n sinteza ADN-ului, ?n maturarea spermatozoizilor precum şi ?n menţinerea fertilităţii masculine. Deficitul conduce invariabil la scăderea numărului şi mobilitătii spermatozoizilor. Vitamina C ? imunomodulator şi antioxidant ce protejează diversele structuri intracelulare precum şi pe celelalte vitamine ?mpotriva acţiunii distructive a SRO, compuşi relaţionaţi cu bolile degenerative. Este un micronutrient antioxidant prezent ?n lichidul seminal iar suplimentarea sa dietetică regulată ?mbunătăţeste calitatea spermei ?n special la barbaţii fumători. Totodată vitamina C mai protejează materialul genetic al spermatozoizilor ?mpotriva stress-ului oxidativ, le reduce aglutinarea, ?mbunătaţindu-le astfel capacitatea fertilizantă. Vitamina E ? administrată ?n doze mici, zilnice, aduce ?mbunătăţiri mai semnificative ale fertilităţii masculine (prin scăderea daunelor produse de SRO la nivelul spermatozoizilor) dec?t administrarea discontinuă de doze mari, ?de acoperire?. Zincul ? este un micronutrient antioxidant esenţial ?n sinteza proteinelor şi ADN-ului şi ?n acelaşi timp are rol cheie ?n promovarea activităţii spermatice normale şi nivelelor optime de testosteron. Concentraţia zincului ?n lichidul seminal este scazută la cei cu prostatite şi veziculite cronice precum şi la barbaţii infertili. Suplimentarea dietetică, zilnică cu zinc ?mbunătăţeşte calitatea, numărul, mobilitatea şi capacitatea de fecundare a spermatozoizilor. Seleniul ? este constituent al GSHPx-4 (compus care ?n spermă are funcţia de a menţine integritatea materialului genetic spermatozoidal). Are rol important ?n menţinerea integrităţii şi functionalităţii flagelului. Carenţa de seleniu este asociată cu diminuarea mobilităţii spermatozoizilor şi cu scăderea capacităţii lor de fecundare iar suplimentarea dietetică zilnică, cu doze mici din acest micronutrient, este esenţială ?n vederea maturizării acestor celule şi reducerea riscului de nefecundare. Extractul de Pygeum africanum ? prin conţnutul de β-sitosterol (un fitosterol) şi terpene pentaciclice are proprietăţi antiinflamatoare, antiedematoare şi decongestionante cu eficacitate demonstrată ?n adenomul de prostată incipient şi mediu, unde ameliorează prompt simptomatologia urinară (nicturia, volumul urinar rezidual şi valoarea maxima a fluxului urinar) cresc?nd calitatea vieţii. Totodata ?mbunătăţeşte fertilitatea masculină mai ales ?n cazurile ?n care diminuarea secreţiei prostatice joacă rol important. Astfel, extractul creşte considerabil secreţia prostatică, mărind cantitatea de spermă ejaculată iar la cei cu prostatite cronice sau adenom de prostată le ?mbunătăţeşte calitatea erecţiei. Cercetări recente pun pe seama acestui extract şi ?mbunătăţirea libidoului printr-o acţiune de androgen-likehormon. Reacţii adverse: nu s-au evidenţiat la dozele recomandate. Contraindicaţii / Precauţii: - hipersensibilitate la unul dintre ingrediente. A nu se utiliza după data expirării ?nscrisă pe ambalaj. A se păstra la loc răcoros. A nu se lăsa la ?ndem?na copiilor.
Nera si tie la IA
Hello Almi, e mic dar e in limite
Ultima oara a fost editat de mikado (2010-10-05 21:10:02)
.
- mikado
- Platinum member
eu zic ca trebuie sa te pregatesti pentru IA, nu te mai gandi la biopsie ca va fi ok
.
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- nerama
- Insomniac member
- mikado
- Platinum member
.
- nerama
- Insomniac member
Subiect inchis
Pagini: 1 2 3 4 5 6 … 160
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|