homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-34-4

#58 2010-10-05 19:18:52

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-34

cris, stiu, nu e de incredere spermograma daca nu e facuta la MMF.
caut acum spermogramele si le scriu.

priga, ce dragut!  applause

#59 2010-10-05 19:35:42

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

8.07.2009
3.4mil
motilitate a+b=29%
forme normale 14%

22.10.2009
17.6mil
motilitate a+b=49%
forme normale 14%

10.02.2010
11.3mil
motilitate a+b=49.5%
forme normale 16%

am scris parametrii cei mai importanti.
toate sunt facute la Medlife MMF, lucrate de genetician Sandu Lacramioara
inafara de asta au mai fost vreo 3 facute la Medlife de un biolog obisnuit si Synevo. nu ti le mai spun ca n-are rost.
in luna urmatoare dupa ultima spermograma, am ramas.

#60 2010-10-05 19:55:32

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Cocoteiubesc  globul tau  rodnar

Crispuss  par  hai iubita nu fi trista, si al meu are acelasi diagnostic, dar exista tratament si eu sunt sigura ca va fi bine , al meu a primit spermotrend pentru 3 luni, si vedem cum iese eco de joi sa stim daca mai primeste si altceva pe langa....in februarie a fost astenospermie si acum astenoteratozoospermie si forme tipice doar 20%

Prigaapplause  hjarta  mai vreau si eu la scoala !  smile

eu am musafiri...dar mai arunc si cate un ochi si pe aici  par

.

#61 2010-10-05 19:57:48

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

priga ce frumoooooossss!!!! puss

garga si cu ultima spermograma ai ramas natural? wow pai doctorii zic ca daca gigeii sunt mai putini de 20 mil nu ai sanse natural....
pai pe total stam cam la fel cred....ca noi avem un numar mai mare dar motilitatea mult mai mica...
iti multumesc din suflet pt ca le-ai cautat si mi le-ai pus aici, parca m-ai mai incurajat putin... puss
tu ce i-ai dat sotului sa ia pt imbunatatirea spermogramei? ca am vazut ca se mai  imbunanatise...
inca o intrebare: ce inseamna MMF? cum as putea sa cer si eu sa o lucreze un genetician acolo? ca ma gandesc sa o repete si in alta parte, desi cred ca asta ultima e cea corecta... sad

mika puss e foarte greu ca nu ma asteptam la asta... ce e ala spermotrend? sunt pastile sau ce?

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-10-05 20:06:46)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#62 2010-10-05 20:24:08

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

multumim fetele.
de dea se stie ceva? ma gandesc ca ar fi dat un semn pana acum. ne tine in suspans...

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-10-05 20:27:24)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

Publicitate

loading...

#63 2010-10-05 20:25:13

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Priga applause puss
Eu am niste dureri foarte naspa de burta..am luat acum un no-spa si sper sa treaca sad ..abea astept sa vad ce zice dr maine .. ma pun in pat ..va pup .noapte buna !

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#64 2010-10-05 20:27:18

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

wave pup fetele puss si sa fie asta o casuta in care toate fetele vor ramane gravidute goodluck  goodluck  goodluck

crisuleeee puss LA MULTI ANI!!!!!!!!!  birthday  sa fii fericita, iubita si la anu sa fiti cu 1-2 mai multi de ziua ta puss
in legatura cu spermograma stai linistita ca si la noi e dezastru... tu inca stai bine... din 8,6 mil/ml doar 19% sunt ok... deci pentru o eventuala IA as avea undeva la 1,9 mil de gigei supa

mika puss felicitari pentru analize puss si  goodluck daca te hotarasti sa faci IA

madu supa poate nu e totul pierdut...

garga puss pupicei multi

georgy puss cum mai e bunicuta ta?  goodluck sa iasa rezultatul bun la prolactina

priga puss sa ti se adevereasca feeling-ul goodluck si sa fie asta si casuta ta puss ca a mea nu prea am sperante forgetit

coco puss mai e putin pana la marea intalnire hjarta

dirida puss kram

bun venit fetelor noi si goodluck

garga puss cand vrei, poti te rog frumos sa schimbi la mine pe prima pagina ca am 27 de ani big_smile multumesc frumos puss

dea hai cu testul  goodluck

pup toate gagicile puss puss puss

LE: myla puss pune-te in patuc si stai linistita kram

priga ce frumos e cavalerul tau hjarta si destept puss bravo lui applause

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-10-05 20:30:55)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#65 2010-10-05 20:42:10

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

nera multumesc pt urare si pt incurajare puss
deci imi vine rau: tocmai am gasit pe diverse forumuri foarte multe pareri ca BU le-a inrautatit spermograma...pai al meu a luat aproape 3 luni BU, si le-a oprit cam cu o luna inainte de spermograma...
erau mesaje postate ca sotii au ajuns de la normospermie la astenoteratospermie, exact cum s-a intamplat si la noi... jur ca nu mai luam niciun naturist, se pare ca pot face mai mult rau decat bine...aveti grija fetelor cu BU, eu in niciun caz nu-i mai dau sotului niciodata

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#66 2010-10-05 20:44:42

prigatel
Hero member

cris, nu am auzit de asa informatii. serios? daca e asa partea buna e posibil de o perioada de paauza cu tratamentul sa revina la normal.
ma uit si eu pe net acum. si al meu ia de vreo 2 luni.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-10-05 20:51:03)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

#67 2010-10-05 20:45:42

nerama
Insomniac member

cris nu stiu ce sa spun... si eu i-am dat la moshu meu branca... nustiu

#68 2010-10-05 20:58:29

prigatel
Hero member

cris, nu am gasit pe net. ce ai cautat tu?

#69 2010-10-05 21:01:19

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

wave bună tuturor și mulți pupici puss puss puss

cris LA MULȚI ANI! să fii sănătoasă și să ai parte de tot ce iți dorești tu! puss puss puss puss puss

nikol si serena vă pupic pe fiecare puss puss și vă doresc să vi se ?mplinească dorința de a fi mămici! și să stați c?t mai puțin la aspirante! kram kram

mika, felicitări pentru rezultatele bune de la analize! multă baftă la următoarele! goodluck (nu-i cam mic LH-ul soțului? cesafac )

priga, ai un ditamai bărbățelul.. gata deja e mare! SCRIE! happy

cocof, mai un pic și vine bebe! happy

geo puss sănătate bunicii!

măduțu eu zic să faci și m?ine beta! nu-ți pierde speranța! rugaciune

nu mai știu ce am citit dumbom mă ?mpart ?ntre Virusologie și net... sad

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-10-05 21:02:28)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#70 2010-10-05 21:05:34

mikado
Platinum member

gata mi-au plecat musafirii

Cris, da spermotrend sunt pastilute si trebuie sa ia 2/zi timp de 3 luni , le-am primit de la medicul androlog ...si da si eu am auzit ca BU ar face rau, asta daca se ia singura ....ti-ma lasat un mesaj.

SPERMOTREND

SPERMOTREND? capsule
Producator: Laboratorios Catalysis, S. L. Madrid,
Reprezentat prin Catalysis ? 021 / 667 82 72.
Mod de prezentare: flacon cu 90 capsule a 450 mg;
Compoziţie: Extract de Pygeum africanum ? 100mg; Sulfat de zinc ? 20mg; Vitamina B6 - 1mg; Acid folic - 100?g; Vitamina C ? 30mg; Vitamina B12 ? 0,5 ?g; Fructoză ? 104mg; Selenit de sodiu ? 20 ?g; Arginină ? 50mg; Carnitină ? 40mg; Vitamina E ? 5mg; Celuloză microcristalină (excipient) - 100mg;
Indicaţii terapeutice: SPERMOTREND? este un preparat nutriţional special destinat barbatului cu alterări ale numarului sau funcţionalităţii spermatozoizilor (evidenţiate pe spermograma sau doar suspicionate) precum şi a celui cu stadii mai puţin avansate de Hipertrofie Benigna de Prostata.
SPERMOTREND? este destinat at?t barbaţilor cu oligospermie, astenospermie, hipospermie sau combinaţii ale acestora care necesită doar terapie dietetică specială c?t şi celor care primesc tratament specific, dar necesită şi echilibrare nutriţională. Preparatul poate fi utilizat şi de pacientul fără tulburări ale spermogramei, care, ?n cazul unei sarcini planificate, vrea sa pună la dispoziţia viitorului produs de concepţie un material genetic de calitate mare, cu daune minime din punctul de vedere al stresului oxidativ.
Administrare: ?n condiţiile ?n care se urmăreşte ?mbunătăţirea fertilităţii, concentraţiei şi calităţii spermatozoizilor se utilizează c?te o capsulă la 12 ore, pentru perioade care să acopere ?ntregul ciclu seminal masculin (aproximativ 3 luni). Dacă este necesar, administrarea poate fi prelungită fără nicio restrictie.
La bărbaţii cu Hipertrofie Benignă de Prostată se administrează, ?n funcţie de ameliorarea simptomatologiei, c?te o capsulă la 12 ? 24 ore pe perioade oric?t de ?ndelungate (iniţial, pentru 3 ? 5 zile se poate ?ncepe chiar cu o capsulă la 8 ore). A nu se depăşi 3 capsule/zi!
Proprietăţi: - L-carnitina şi Acetyl-L-carnitina ? au rol cheie ?n metabolismul energetic spermatozoidal. Participă la menţinerea parametrilor normali ai motilităţii, morfologiei, concentraţiei şi numărului spermatozoizilor, protej?ndu-i ?mpotriva acţiunii distructive ale SRO (speciilor reactive de oxigen). - Arginina ? creşte numărul şi calitatea spermatozoizilor, amelior?nd fertilitatea. Este precursor al oxidului nitric (cel mai potent vasodilatator natural cunoscut), compus cu acţiune marcantă, demonstrată, ?n combaterea disfuncţiilor erectile. Vitamina B6 ? alături de zinc este indispensabilă sintezei acizilor nucleici şi hormonilor serolici (inclusiv a sexosteroizilor). Participă la ?mbunătăţirea fertilităţii şi libidoului. Acidul folic (vitamina B9) ? participă ?mpreună cu ciancobalamina la sinteza acizilor nucleici iar cu zincul la ?mbunătăţirea calităţii spermatozoizilor. Concentraţia acidului folic din spermă trebuie să fie mai mare decit cea plasmatică iar suplimentarea dietetică regulata cu acest micronutrient creşte semnificativ concentraţia spermatozoizilor ?n sperma barbaţilor subfertili. Vitamina B12 ? este antianemică, antideprimantă şi revitalizantă. Participă la optimizarea metabolismului lipidelor şi glucidelor. Este esenţială ?n sinteza ADN-ului, ?n maturarea spermatozoizilor precum şi ?n menţinerea fertilităţii masculine. Deficitul conduce invariabil la scăderea numărului şi mobilitătii spermatozoizilor. Vitamina C ? imunomodulator şi antioxidant ce protejează diversele structuri intracelulare precum şi pe celelalte vitamine ?mpotriva acţiunii distructive a SRO, compuşi relaţionaţi cu bolile degenerative. Este un micronutrient antioxidant prezent ?n lichidul seminal iar suplimentarea sa dietetică regulată ?mbunătăţeste calitatea spermei ?n special la barbaţii fumători. Totodată vitamina C mai protejează materialul genetic al spermatozoizilor ?mpotriva stress-ului oxidativ, le reduce aglutinarea, ?mbunătaţindu-le astfel capacitatea fertilizantă. Vitamina E ? administrată ?n doze mici, zilnice, aduce ?mbunătăţiri mai semnificative ale fertilităţii masculine (prin scăderea daunelor produse de SRO la nivelul spermatozoizilor) dec?t administrarea discontinuă de doze mari, ?de acoperire?. Zincul ? este un micronutrient antioxidant esenţial ?n sinteza proteinelor şi ADN-ului şi ?n acelaşi timp are rol cheie ?n promovarea activităţii spermatice normale şi nivelelor optime de testosteron. Concentraţia zincului ?n lichidul seminal este scazută la cei cu prostatite şi veziculite cronice precum şi la barbaţii infertili. Suplimentarea dietetică, zilnică cu zinc ?mbunătăţeşte calitatea, numărul, mobilitatea şi capacitatea de fecundare a spermatozoizilor. Seleniul ? este constituent al GSHPx-4 (compus care ?n spermă are funcţia de a menţine integritatea materialului genetic spermatozoidal). Are rol important ?n menţinerea integrităţii şi functionalităţii flagelului. Carenţa de seleniu este asociată cu diminuarea mobilităţii spermatozoizilor şi cu scăderea capacităţii lor de fecundare iar suplimentarea dietetică zilnică, cu doze mici din acest micronutrient, este esenţială ?n vederea maturizării acestor celule şi reducerea riscului de nefecundare. Extractul de Pygeum africanum ? prin conţnutul de β-sitosterol (un fitosterol) şi terpene pentaciclice are proprietăţi antiinflamatoare, antiedematoare şi decongestionante cu eficacitate demonstrată ?n adenomul de prostată incipient şi mediu, unde ameliorează prompt simptomatologia urinară (nicturia, volumul urinar rezidual şi valoarea maxima a fluxului urinar) cresc?nd calitatea vieţii. Totodata ?mbunătăţeşte fertilitatea masculină mai ales ?n cazurile ?n care diminuarea secreţiei prostatice joacă rol important. Astfel, extractul creşte considerabil secreţia prostatică, mărind cantitatea de spermă ejaculată iar la cei cu prostatite cronice sau adenom de prostată le ?mbunătăţeşte calitatea erecţiei. Cercetări recente pun pe seama acestui extract şi ?mbunătăţirea libidoului printr-o acţiune de androgen-likehormon.
Reacţii adverse: nu s-au evidenţiat la dozele recomandate.
Contraindicaţii / Precauţii: - hipersensibilitate la unul dintre ingrediente. A nu se utiliza după data expirării ?nscrisă pe ambalaj. A se păstra la loc răcoros. A nu se lăsa la ?ndem?na copiilor.

Nera puss  par   goodluck  si tie la IA

Hello Almi, puss  e mic dar e in limite  smile

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-10-05 21:10:02)

.

#71 2010-10-05 21:10:01

nerama
Insomniac member

mika puss pana la IA astept rezultatul la biopsie cesafac

almi puss

#72 2010-10-05 21:11:04

mikado
Platinum member

nerama a scris:

mika puss pana la IA astept rezultatul la biopsie cesafac

almi puss

eu zic ca trebuie sa te pregatesti pentru IA, nu te mai gandi la biopsie ca va fi ok  par

.

#73 2010-10-05 21:11:34

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

mika și nera puss puss

eu ies, vă pup dulce și vă citesc m?ine seara! merg să ?nvăț că nu știu nimic pentru m?ine puss

seară frumoasă ?n continuare și somn ușor tuturor! wave

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#74 2010-10-05 21:12:30

nerama
Insomniac member

sper mika puss dar pana la rezultat tot la locul lui e morcovul big_smile

almi 231 de banuti smile

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-10-05 21:14:11)

#75 2010-10-05 21:15:46

mikado
Platinum member

Almi  goodluck  maine   par

Nera,   par  off, greu cu morcovii astia ....

a venit si analiza prolactinei care este buna 171 (98-456)  rugaciune  sa fie bine si la anticorpi

.

#76 2010-10-05 21:18:07

nerama
Insomniac member

bravo mika puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.