Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-34-45
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-34
- madutumic
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-12-21
fetele acum am reusit si eu sa mai intru ca a avut ficamea multe teme si pana o culc si ana strang se face noate PISICUT .......nu a cuvinte imi paretare rau ........sa iti dea dumnezeu puterea sa treci
impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 27.06.2011
- manu2007
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-12-18
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
neata
LE Smart pe unde umbli ???? te urmaresc de vreo ateva zile si tot astept sa intri. Ce lucrezi ??? Hai mai ca ne e dor de tine
Ultima oara a fost editat de timean86 (2010-10-14 08:11:20)
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- madutumic
- Sr. member
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
neata
madu, eu nu stiu sa-ti raspund la intrebari
SMART, unde umbli?
Ultima oara a fost editat de dirida (2010-10-14 08:44:33)
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- timean86
- Addicted member
Madu, nu ma pricep
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Hello!!
Ce fac fetele? Nu am citit nimic .Ceva nou?
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- timean86
- Addicted member
Hello Miri, ai revenit in patrie ? Cum a fost ?
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
salutare!
madu, eu dupa avort menstrual nu am facut pauza deloc. fetele de aici care au mai patit asta, la fel au procedat, au continuat sa aiba relatii neprotejate in luna urmatoare. Bine, acuma daca e vorba de cateva consecutiv ( Doamne fereste ) se face pauza pt investigatii, dar fiindca a fost doar unul... eu nu as face pauza in locul tau, mai ales ca ai ceva analize facute si stii ca esti bine sanatoasa. eu nu aveam nicio analiza prenatala facuta, si un pic m-a certat dr. ca sunt inconstienta. ecografia e facuta cand erai insarcinata? mie mi se pare un endometru mult prea mic pt o sarcina. tu ai facut analizele hormonale? cum stai cu progesteronul? colul e lung, e ok. corpul galben se secreta dupa ovulatie, dupa ce se rupe foliculul se desprinde din interior si se localizeaza pe un ovar de unde incepe sa isi faca datoria, si anume sa secrete progesteron ca sa sustina sarcina. foliculii sunt cei care nu s-au maturizat suficient si au ramas pe ovare urmand sa se retraga. uterul e f ok, in pozitie buna.
diriduta, felicitari pt rezultate!!!
smartucule, pare rau ca esti racita, era s-o pun si eu de una mica zilele astea dar am bagat iar o doza soc de lamaie cu miere si am speriat-o.
Ultima oara a fost editat de passenger (2010-10-14 09:17:11)
- smart lady
- Addicted member
pass am bagat sapt asta la lamai cu miere de imi ajung o viata intreaga. Nu vrea ea frate sa treaca cu absolut nimic. Nu stiu ce as mai putea sa-i fac...
- timean86
- Addicted member
Smartucule mi-a fost dor de tine, imi pare rau ca esti bolnava, imi pare foarte rau. Dar ma bucur ca ai revenit.
- passenger
- Addicted member
smartuc, la mine asa functioneaza, cu multa lamaie. eu storceam cam o lamaie, jumatate de grepfruit si puneam miere si apa minerala si beam. sau odata la 3-4 ore storceam 2 portocale si beam freshul. mi-a trecut f repede asa.
- smart lady
- Addicted member
- passenger
- Addicted member
da, in 2 zile facem 33 chiar... a trecut timpul, nu imi vine sa cred ce repede zboara. parca ieri tipam pe aici ca sunt gravida. doc. a spus ca nasc de Mos Nicolae, pe atunci.
smartuc, si eu urasc grepfruitul, dar il storc in limonada si nu ii simt gustul, stoarce si in ceai de fructe fierbinte grepfruit si la fel, nu simti gustul ala amar.
Ultima oara a fost editat de passenger (2010-10-14 09:37:13)
- smart lady
- Addicted member
bravo Pass vine bebe de sarbatoare mare. Chiar acu cobor sa iau grep poate o trece cu asta
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
smart, imi pare rau ca ai racit, sper sa-ti treaca rapid.
bine a iesit spermocultura, ca spermograma e cam proasta. uite aici: Spermograma Volum sperma 5.7 ml 2 - 5 Aspect sperma anormal Alba,vascoasa,opaca T. de fluidificare completa a spermei > 30 minute < 30 pH sperma 8 7.12 - 8 Numar spermatozoizi 32 mil./ml 20 - 150 Spermatozoizi mobilit. norm. 25 % 60 - 100 Spermatozoizi mobilit. redusa/imobili 75 % < 40 Spermatozoizi viabili 50 % 80 - 100 Spermatozoizi aspect norm. 65 % 70 - 100 Spermatozoizi forme aberante 35 % < 30 Comentarii Aspect sperma: alba, vascoasa, usor opalescenta. Celule epiteliale - absente. Leucocite - relativ frecvente. Celule germinale - relativ frecvente, in toate stadiile de evolutie. Modificari morfologice: microcefalie, gat angulat, rest citoplasmatic ce inconjura piesa intermediara. Mobilitate - rapid progresivi ( tip a) 10 % - lent progresivi ( tip b) 15 % - non-progresivi, miscari haotice ( tip c) 25 % - imobili ( tip d) 50 %
Problema e ca a fost recoltata acasa si chiar daca am ajuns in 24 de min de la recoltare la synevo s-o predam a fost analizata intr-o ora de la recoltare. Ceea ce ma pune pe ganduri, ca ar putea sa nu reflecte chiar realitatea. Asa ca o sa fac programare la o clinica unde se face FIV ca sa repete spermograma unde e lucrata de embriolog, si o sa o recolteze acolo la clinica. Dupa ce avem rezultatul o sa incep sa ma panichez sau nu
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- madutumic
- Sr. member
passenger a scris:salutare!
madu, eu dupa avort menstrual nu am facut pauza deloc. fetele de aici care au mai patit asta, la fel au procedat, au continuat sa aiba relatii neprotejate in luna urmatoare. Bine, acuma daca e vorba de cateva consecutiv ( Doamne fereste ) se face pauza pt investigatii, dar fiindca a fost doar unul... eu nu as face pauza in locul tau, mai ales ca ai ceva analize facute si stii ca esti bine sanatoasa. eu nu aveam nicio analiza prenatala facuta, si un pic m-a certat dr. ca sunt inconstienta. ecografia e facuta cand erai insarcinata? mie mi se pare un endometru mult prea mic pt o sarcina. tu ai facut analizele hormonale? cum stai cu progesteronul? colul e lung, e ok. corpul galben se secreta dupa ovulatie, dupa ce se rupe foliculul se desprinde din interior si se localizeaza pe un ovar de unde incepe sa isi faca datoria, si anume sa secrete progesteron ca sa sustina sarcina. foliculii sunt cei care nu s-au maturizat suficient si au ramas pe ovare urmand sa se retraga. uterul e f ok, in pozitie buna.
diriduta, felicitari pt rezultate!!!
smartucule, pare rau ca esti racita, era s-o pun si eu de una mica zilele astea dar am bagat iar o doza soc de lamaie cu miere si am speriat-o.
PASS iubita chiar la tine ma gandeam ca poate imi dai cava relatii pt ca si eu ca si tine am rh - si uterul retrovers si stiu ca si tu ai trecut printr-un episod din acesta ec a fost facuta cand eram pe hemoragie deci cred ca sarcina se expulza el nu a vazut sacul sau sarcina dar clar e ca am fost insarcinata datorita testului si bhcg si nu va mai zic tot tacamul de sitome sami mariti,sfarcul s-a inchis la culore,secretie creamy puternica ,greturi,balonari si restul si mie imi pare endometrul mic dar nu stiu pt ce perioada sa il iau dr a zis pauza o luna acum nu stiu ce sa fac m-am uita aseara la cauzele avortului spontan si 70% din ele as putea spune ca au fost si la mine in acea luna tu la cat timp de la avortul menstrual ai ramas? bhcg de 12,33 nu arata o valoare de sarcina? si apoi testul a fost firste response care l-am facut atatea luni si nu a iesit cu 2 liniute asta al 2 test ca primul a fost un surechek tot cu 2 liniute PS. m-am uitat pe penultima ec care a fost facuta cand nu eram insarcinata si aveam in ziua 12 endometrul de 0,60 cm
Ultima oara a fost editat de madutumic (2010-10-14 09:56:19)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|