homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-34-8

#134 2010-10-06 11:40:03

Tulip
New member
Inregistrat: 2010-05-08

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-34

mikado a scris:

nikol05 a scris:

eu sunt constienta ca alcoolul si fumatul dauneaza, al meu fumeaza de baut nu prea ca e sofer si nu stie niciodaca cand trebuie sa plece, eu spun din ce stiu de la mama ce mi-a povestit si ce am vazut si eu cand m-am facut mai mare si am inteles ce se intampla cred ca in zilele noastre sunt multi factori care afecteaza acum 30 de ani lucrurile stateau altfel si rata de viata era mult mai mare si atmosfera mult mai curata.

exact....si mai este o problema, faptul ca sta foarte mult in scaun, si asta afecteaza ....caldura in zona bijuteriilor nu e buna  lol ....si al meu sta toata ziulica pe scaun ..i nu bea, nu fumeaza si mananca sanatos...si tot nu e bine

Tulip, spermocultura a facut? ce diagnostic are pe rezultat?

Spermocultura
Pe mediile de cultura nu s-a dezvoltat flora bacteriana patogena (Neisseria gonorrhoeae, Streptococcus agalactiae, Enterococcus spp.,
Staphylococcus aureus, Haemophilus spp., Enterobacteriaceae)

#135 2010-10-06 11:46:02

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

ehe..cine  se scoala de dimineata departe ajunge chicot acum am venit..sunt treaza de la 5 tongue
Time,Smart multumesc pusspuss
asaaa.. s`a aratat si bebe meu.. timid hjarta si doctora mea e foarte simpatica..si vb frumos .. mi`a dat la pastile sa`mi pun si`n cap.. ca sa nu pierd bebele..ca inca am scurgeri maro ..  pe zi iau 15 pastile cesafac ..Duphaston mi`a dat sa iau la 8 ore acum..
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/33023_pa063256m.jpg
am uitat sa`i spun ca iau si acid folic cesafac ..stiti cum e ..

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#136 2010-10-06 11:47:12

nick6800
New member
Inregistrat: 2010-03-26

smart lady a scris:

Nick imi pare rau pt bebele tau. In cate sapt erai? Ai facut ceva analize?

Sarcina s-a oprit la 5 sapt , iar chiuretaj am facut dupa vreo saptamana , dupa ce am facut BHCG si am vazut cu ochii mei ca nu mai crestea. grater  Eu asociez cu faptul ca am fost racita si am avut si temperatura cam 38.8 2 zile la rand.. nu stiam ca poate afecta sarcina... Eu sunt destul de optimista pt ca am deja o fetita de 6 ani la care nu am facut nici un fel de analiza , nu am avut nici o problema si am mers la serviciu pana la 39 sapt. Acum stiu ca sarcinile nu seamana una cu cealalta, dar totusi sper sa ma reusesc inca o data sa aduc pe lume un sufletel.. bebe
Sotul meu are spermograma foarte buna dupa spusele doctorului smile deci totul depinde de mine.

Mylacik  goodluck   rugaciune

#137 2010-10-06 11:50:27

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Myla ma bucur ca ai vazut mogaldeata, sa creasca mare si voioasa majoreta si sti linistita cu atatea pastile ca ele sunt sa se faca bebe mare mare puss

Nick  puss cum zici si tu daca a mers odata trebuie sa mearga si a doua oara goodluck . une ati facut spermograma?

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#138 2010-10-06 11:52:07

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Ce bine Myla, ce mult ma bucur kram

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

Publicitate

loading...

#139 2010-10-06 12:03:37

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Tulip a scris:

mikado a scris:

nikol05 a scris:

eu sunt constienta ca alcoolul si fumatul dauneaza, al meu fumeaza de baut nu prea ca e sofer si nu stie niciodaca cand trebuie sa plece, eu spun din ce stiu de la mama ce mi-a povestit si ce am vazut si eu cand m-am facut mai mare si am inteles ce se intampla cred ca in zilele noastre sunt multi factori care afecteaza acum 30 de ani lucrurile stateau altfel si rata de viata era mult mai mare si atmosfera mult mai curata.

exact....si mai este o problema, faptul ca sta foarte mult in scaun, si asta afecteaza ....caldura in zona bijuteriilor nu e buna  lol ....si al meu sta toata ziulica pe scaun ..i nu bea, nu fumeaza si mananca sanatos...si tot nu e bine

Spermocultura
Pe mediile de cultura nu s-a dezvoltat flora bacteriana patogena (Neisseria gonorrhoeae, Streptococcus agalactiae, Enterococcus spp.,

rezultatul la spermocultura e bun, nu ai zis ce rezultatul are spermograma
Rezultatele ce pot aparea in urma unei spermograme :
- normospermie - unde totul este ok
- oligospermie - reprezinta insuficienta numarului de spermatozoizi in sperma (< 20 milioane spermatozoizi/milimetru)
-astenospermie-disfunctie a spermatozoizilor caracterizata prin alterarea motilitatii acestora 
-teratospermie - inseamna ca un numar dintre spermatozoizi mai mare decat normal au forme aberante.
- azoospermie - unde nr de  spermatozoid  este 0 ( cauze pot fii : oreonul, o raceala netratata, sau infundarea canalelor si nu pot urca gigeii ).
-Oligoastenoteratozoospermia - nr. mic de  spermatozoid + mobilitate redusa+nr. spermatoii cu forme aberante mare
- criptozoospermie -lipsa  spermatozoid

Mylapuss  goodluck  goodluck  goodluck

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-10-06 12:04:23)

.

#140 2010-10-06 12:03:48

mylacik
Hero member

Nick puss imi pare rau pt sarcina pierduta sad ..las` k vine el bebe !
Smart,time pusspuss
Da ..si eu sper sa fie bine..aia de la farmacie se uita mirata la mine si zice " la 8 ore Duphaston?? " ..ma pusese pe ganduri.. sa iau si acidul folic in continuare nu? cesafac oricum ..miercurea viitoare am iar programare smile

21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !

#141 2010-10-06 12:04:50

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

myla, acidul folic trebuie sa il iei. oricum ti l-ar fi dat. cat despre pastile ele il ajuta pe bebe. ai grija de tine in continuare. pana se fixeaza bine si se face mai mare fara efort, frig, suparari. de raporturi sexuale nu ti-a zis nimic? cand te mai duci la control.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-10-06 12:06:49)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#142 2010-10-06 12:08:59

mikado
Platinum member

Mylapar eu acum am vaut ca ai fost deja la medic  applause  applause

eu acum citeaam   care ar putea fi motivul nefecundarii ovulului .....
Raspuns: cel mai frecvent, sperma si ovulul nu se intalnesc. apoi ar mai fi incapacitatea spermei de a fecunda ovulul (astenospermie, teratospermie). cred ca ar trebui sa fac insa o precizare: ovulul poate sa fie fecundat dar 1. sa nu se declanseze clivajul, 2. sa nu se dezvolte dincolo de un stadiu de cateva celule, 3. sa nu se implanteze in uter, 4. sa existe o aneuploidie, etc. toate aceste evenimente duc la aparitia menstrei (indiferent daca fecundarea s-a produs sau nu).

deci asta poate fi si la mine  sad  si noua ne-a zis ca e bun rezultatul  skitarg

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-10-06 12:13:38)

.

#143 2010-10-06 12:12:42

mylacik
Hero member

Priga puss  cand am fost atunci la urgente a zis ca deocamdata nu prea am voie ..al meu o sa se dea cu capul de pereti rotfl ..dar asta e ! .. acum am uitat sa o intreb.. oricum miercurea viitoare ma duc iar...
Mika par
aaaa...sa va zic ca i`am spus si soacrei rotfl2

#144 2010-10-06 12:14:00

mikado
Platinum member

siiiiiiiiiiiiiiiiiiii? cum a reactionat? hai spune...suntem curioase...cu asa un specimen de soacra ca a ta, te poti astepta la orice  lol

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-10-06 12:14:53)

.

#145 2010-10-06 12:21:05

Tulip
New member

mikado a scris:

Tulip a scris:

mikado a scris:

Spermocultura

rezultatul la spermocultura e bun, nu ai zis ce rezultatul are spermograma
Rezultatele ce pot aparea in urma unei spermograme :
- normospermie - unde totul este ok
- oligospermie - reprezinta insuficienta numarului de spermatozoizi in sperma (< 20 milioane spermatozoizi/milimetru)
-astenospermie-disfunctie a spermatozoizilor caracterizata prin alterarea motilitatii acestora 
-teratospermie - inseamna ca un numar dintre spermatozoizi mai mare decat normal au forme aberante.
- azoospermie - unde nr de  spermatozoid  este 0 ( cauze pot fii : oreonul, o raceala netratata, sau infundarea canalelor si nu pot urca gigeii ).
-Oligoastenoteratozoospermia - nr. mic de  spermatozoid + mobilitate redusa+nr. spermatoii cu forme aberante mare
- criptozoospermie -lipsa  spermatozoid

Mylapuss  goodluck  goodluck  goodluck

Nu da nici un fel de rezultat in acest sens, singurele specificatii facute sunt la PH, numar, spermatozoizi cu mobilitate normala si la cei viabili, care au valori in afara limitelor admise
pentru varsta si sexul sotului meu.

#146 2010-10-06 12:24:57

mylacik
Hero member

mikado a scris:

siiiiiiiiiiiiiiiiiiii? cum a reactionat? hai spune...suntem curioase...cu asa un specimen de soacra ca a ta, te poti astepta la orice  lol

nu`i dracu atat de negru sau cum se zice.. lol ..dupa ce am iesit ii zic ca tre sa mergem la farmacie..ea ma tot intreba ce a zis dr..eu ma uit la ea zambind si zic bine big_smile ..si ea zice zambind " ce,esti insarcinata? big_smile ..si zic "da" ..si zice iar zambind " no la naiba " rotfl2 ..am inceput sa rad..si am fost impreuna sa luam pastile pt bebe ... lol ..apoi nu a mai zis nimic..dar are timp sa ma frece la cap atatea luni forgetit deocamdata sa n`o deochi lol

Le: oricum mai bine ca i`am zis eu ca daca ii zicea al meu stiu sigur ca incepea sa comenteze..asa e mai bn !

Ultima oara a fost editat de mylacik (2010-10-06 12:28:07)

#147 2010-10-06 12:30:57

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Pup fetele pusspusspuss

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#148 2010-10-06 12:31:14

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

wave

#149 2010-10-06 12:32:59

mikado
Platinum member

Myla, vezi ca pana la urma a fost bine  puss

Cris, Ruxi  puss  puss  par

Tulip, reultatele tale se incadreaza la astenospermie,  dar daca dr. a zis ca sunt bune  goodluck

.

#150 2010-10-06 12:37:55

mylacik
Hero member

Chrys puss
Ruxy puss
Da Mika ..deocamdata ..ramane de vazut .. puss

#151 2010-10-06 12:42:03

Tulip
New member

mikado a scris:

Myla, vezi ca pana la urma a fost bine  puss

Cris, Ruxi  puss  puss  par

Tulip, reultatele tale se incadreaza la astenospermie,  dar daca dr. a zis ca sunt bune  goodluck

Nu am fost la un medic ci doar la laborator si am facut analizele, urmeaza sa mergem si la medic. De aceea va cer parerea.

#152 2010-10-06 12:42:30

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Vezi Myla ? Ce ti-am spus eu ? Mai lipsea un pic si te lua in brate. lol

Hello Rux  wave

Ultima oara a fost editat de timean86 (2010-10-06 12:46:19)

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.