|
Nu esti logat.
Medic oftalmolog Bucuresti#1 2010-10-05 15:10:36
Medic oftalmolog BucurestiGagici ,ce medic oftalmolog din buc imi recomandati? Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #2 2010-10-05 15:20:51
Re: Medic oftalmolog Bucurestieu am fost la clinica oculus-pe calea Floreasca din Bucuresti mi s-au parut ff buni Ultima oara a fost editat de Julyyy (2010-10-05 15:21:48) Offline #3 2010-10-05 16:10:11
Re: Medic oftalmolog Bucurestila ce dr?si cat te-a costat? Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #4 2010-10-06 23:33:34
Re: Medic oftalmolog Bucurestila dr Moraru ...nu mai stiu cat costa consultul simplu.Eu maine merg iar la el ptr operatie Offline #5 2010-10-07 15:18:43
Re: Medic oftalmolog Bucurestialte recomandari? Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-08 13:05:13
Re: Medic oftalmolog Bucuresti
anndreiutzaca, la Optinova, accepta trimitere, e cu programare, la Unirea , obor..., au si microsop, dioptron, suni si te programeaza peste vreo saptamana Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|