homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

...Vechea Cosmo :(

#1 2010-10-06 13:10:19

andreeab_
New member
Inregistrat: 2009-03-26

...Vechea Cosmo :(

Are cineva de vanzare numere vechi ale revistei COSMOPOLITAN (de pe vremea Elenei Francisc)  ?  big_smile
Vreau sa citesc o revista buna si mi se pare ca nimic nu se compara cu vechea cosmo   supa . Am citit chiar si cosmo us si uk, dar mi se par la fel ca revista de la noi (de fapt? chiar sunt aceleasi articole): pagini colorate pline de articole care nu au nici o treaba cu realitatea  .

#2 2010-10-06 23:35:22

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: ...Vechea Cosmo :(

Eu am mai vazut asa persoane pe strada, pe la metrou care vindeau reviste vechi. Incearca la ele...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#3 2010-10-14 00:28:19

andreeab_
New member
Inregistrat: 2009-03-26

Re: ...Vechea Cosmo :(

Inainte era langa Unirii o tipa care vindea, dar n-am mai vazut-o de mult timp (si am mai incercat si la un centru de reciclare care avea inainte tot felul de reviste) sad . Am mai gasit la un tip din Cluj, dar m-ar ajunge la foarte mult coletul (plus ca le da si cu 40 de euro).
Ms oricum smile .

Ultima oara a fost editat de andreeab_ (2010-10-14 00:28:49)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.