|
Nu esti logat.
O mica problema#1 2006-04-12 15:17:37
o mica problemadaca ma poate lamuri cineva pls. Offline #2 2006-04-12 16:21:55
Re: o mica problemaPai ce sa zic,poate ca ar fi cazul sa repeti tratamentul pentru micoza,eventual cu alt produs...Cit despre servetelele intime....de ce nu cauti tu sa te speli clasic cu apa calduta si sapun(sau gel de dus)? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2006-04-12 20:53:40
Re: o mica problemanecesita un nou consult ginecologic si de secretie?de ex am mai luat si alta data klion.nu ar trebui sa aiba acelasi efect si unul si celalalt?(adica clotrimazolul) Offline #4 2006-04-14 15:01:01
Re: o mica problemaNu necesita un nou consult ci doar o noua prescriptie. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2006-04-16 23:09:41
Re: o mica problemaservetzelele mi se par ok eu le folosesc de f multa vreme (cand n-ai incotro cred ca e mai igienic decat sa nu te speli ) si nu am avut probleme...plus ca ele se lauda cu ph neutru etc.. Offline Publicitateloading...
#6 2006-04-17 14:09:26
Re: o mica problemaSigur ca decit nimic sunt mai bune servetelele....dar nu asta era ideea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-03-31 23:32:01
Re: o mica problemakalista draga,apeleaza la servetele in cazul in care faci o calatorie lunga ,in rest se chiama sex cu igiena inainte si dupa actul sexual! Iubirea te face sa-ti vezi imaginea in oglinda! Offline #8 2007-04-01 23:32:05
Re: o mica problemakalista, nu pot sa iti dau decat dreptate. Ai pus punctul pe i. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #9 2007-04-06 21:45:30
Re: o mica problema de la profesie mi se trage(consilier vocational in problemele tinerilor defavorizati social,voluntar) si profesoara de fizica chimie,aici nu este " poate" ci doar punct pe i ! Iubirea te face sa-ti vezi imaginea in oglinda! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|