|
Nu esti logat.
MERCILON-2#21 2007-03-13 10:44:24
Re: MERCILONSi eu iau mercilon, a treia folie. Mi s-a recomandat intrucat are cel mai mic grad de hormoni (eu am procentele un pic modificate, adica testosteron mai mare...). Numai ca am un fel de dureri, destul de slabe in comparatie cu chinul de la menstruatie, dar care ma jeneaza. Apar cand ziua, cand noaptea, uneori 3-4 zile nu am nimic, apoi iar ma jeneaza. Aceleasi dureri le-am avut si in prima luna, dar am citit ca sunt normale. Sunt normale si acum??? Offline #22 2007-03-13 16:25:58
Re: MERCILONdurerile sa inteleg ca sunt in abdomenul inferior....e greu de spus ce anume te doare acolo. O echografie insa ar fi lamuritoare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2008-03-22 12:31:11
Re: MERCILONbuna:|eu iau mercilon de 1 an jumate..nu am nici o problema..nu m-am ingrasat si nu am avut nici un fel de problema...numai ca sunt in dubii..sa fac pauza cateva luni sau nu?:(dati-mi un sfat va rog... Ultima oara a fost editat de creatzza (2008-03-22 12:32:33) Offline #24 2008-03-22 12:31:51
Re: MERCILONpauza faci daca vrei bebe sau ai anumite probleme de sanatate care ss indice necesitatea ei...altfel nu e nevoie... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#26 2008-03-22 12:34:26
Re: MERCILONcu placere happy with him...inlove with him... Offline #27 2008-04-08 11:15:08
Re: MERCILONCeau!!!de 4 luni iau mercilon,fara intrerupere,fara nici o greseala in administrare.Am inteles ca ofera protectie de la prima pastila daca e luata in prima zi a aparitiei mestrelor.Ciclu am avut non stop,normal,azi am facut si testul deoarece cu doua saptamani in urma aveam greturi ingrozitoare.A iesit negativ,dar il voi mai repeta.Pot fi insarcinata? Offline #28 2008-04-08 11:40:47
Re: MERCILONnu influenteaza mami de minuni Offline #29 2008-04-08 12:06:33#30 2008-04-17 14:04:49
Re: MERCILONSalut! Eu mai de mult am luat logest insa nu ma mai intelegeam cu el si am trecut pe mercilon, la recomandarea dr de la planning. I`au acest anticonceptional de cca 5 sau 6 lni, nu mai retin exact iar acum...cand mai am o sapt de luat pastile incep sa imi apara dureri asemanatoare cu mentrustia si incep sa am si scurgeri ...nu sunt chiar sangerari dar este ceva ...Intr`adevar nu destul de des, de ieri mi se intampla, azi am vazut k am avut ceva mai mult, am si niste mici dureri de spate ...chiar nu imi dau seama ce se poate intampla...oare sa incep sa "nu ma mai inteleg" nici cu acest model de anticonceptional si sa trebuiasca sa il schimb dinnou? sau se mai intampla astfel de lucruri ...din cand in cand?!??! Astept o parere a voastra. Multumesc frumos! Offline #31 2008-04-17 14:06:43
Re: MERCILONai scurgeri maro?probabil este spotting daca se repeta si luna viitoare da trebuiesc schimbate ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #32 2008-04-17 14:08:44
Re: MERCILONdap..maro sunt...dar o sa fie asa pana la mentruatie?! si dupa mentruatie ...sa merg la medic sau la planning??? sau sa le sch si sa i`au altele pur si simplu?! Offline #33 2008-04-17 14:09:57
Re: MERCILONse poate sa fie asa pana intrii in pauza si atunci sa incepi sa sangerezi ca la o mnestra.... daca se repeta si la folia urmatoare mergi la planning sa le schimbi... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #34 2008-04-17 14:10:14
Re: MERCILONs ar putea sa te tina pana la menstra...sau sa se opreasca...poate fi totusi un caz izolat...cum ti a zis si evil...daca se repeta si dupa pauza fuguta la medic... happy with him...inlove with him... Offline #35 2008-04-17 14:10:32
Re: MERCILONnu stim...se pot opri ...la planning sa mergi sa ti le schimbe daca si luna viitoare ai probleme la fel Offline #36 2008-04-17 14:12:53
Re: MERCILONda...inteleg..si va multumesc frumos ptr atentie si raspunsuri. Dar...asa mi se intampla cu fiecare tip de anticonceptional...dupa cateva luni apare aceasta prb si ar tb sa le sch..asa mi s`a intamplat si cu logest ..deja ma ingrijorez.. Offline #37 2008-04-17 14:14:11
Re: MERCILONo sa gasesti impreuna cu medicul tau de planning un contraceptiv potrivit pt.tine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #38 2008-04-17 14:15:55
Re: MERCILONAsta sper si eu o sa astept pana la mentruatie sa vad dak se opreste, iar dak nu se opreste am sa merg la planning sa sch antinconceptionalul! Thx Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|