homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Integrarea intr-un grup

#1 2010-10-08 10:09:56

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

integrarea intr-un grup

Buna dragelor.. eh... de ce adolescenta e complicata uneori?

sa va povestesc. sunt la liceu, intr-o clasa buna pot spune, colegiu national, astea nu conteaza, ci faptul ca eu mi-as fi dorit sa invat in alta parte, am ajuns aici din cauza presiunilor parintilor. am nimerit intr-un grup prosssttt...fete rasfatate, barfitoare, sclifosite, iar eu nu sunt asa. mai sunt in clasa 3-4 persoane care sunt altfel, dar nu ma pot detasa de acest grup, nu ne putem muta din panci ca nu vrea x y ca se supara z, si tot asa. uneori ma simt respinsa de ceilalti, iar de cei din grupul meu tratata prost, ma considera ingamfata doar pt ca eu nu sunt ca ei.

ce parere aveti? cum as putea sa ies din acest grup si sa ma apropii, imprietenesc cu ceilalti care sunt normali?

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#2 2010-10-08 10:40:36

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: integrarea intr-un grup

Da o petrecere si invita grupul ala de oameni normali. Eventual insista la chestia cu mutatul din banca.

#3 2010-10-08 11:02:42

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

Mama, ce nasol. Ce le urasc eu pe fandosite. Si eu m-am chinuit pana mi-am format un grup la facultate de oameni normali, in liceu a fost atat de usor, si acum sunt apropiata cu cei din liceu, astia din facultate sunt mai superficiali. Iti pot spune doar sa nu ratezi sansa de a-ti face prieteni in liceu pentru ca se pare ca raman mai mult pe langa tine, de cei din copilarie nici nu mai zic...poate fi prietenie pe viata.
Pur si simplu asuma-ti riscul.Imi imaginez ca sunt rautacioase, dar atat timp cat crezi ca vei castiga niste prieteni pe aceeasi lungime de unda cu tine, n-o sa-ti fie greu. Incearca si cu cei de la clase paralele.

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

#4 2010-10-08 11:31:50

Alessya_13
Sr. member
Site

cu cei din clasele paralele e mult mai greu pt ca sistemul din liceu nu ne ajuta, adica eu nu am O SINGURA CLASA PARALELA. ne mutam mereu, mereu schimb sala, si e mult mai greu asa.

dar ce spuneti, cum ma pot imprieteni mai usor cu cei normali? ei deja au format un grup, cum pot face sa ma integrez usor intre ei?

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#5 2010-10-08 13:34:17

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

Nu-ti pot spune decat ca asemanarile ii apropie pe oameni, punctele in comun smile poate descoperi ceva-ceva sa poti interctiona mai usor cu ei...
de exemplu la pauza de tigara smile

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

Publicitate

loading...

#6 2010-10-08 13:43:56

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Alessya_13 a scris:

Buna dragelor.. eh... de ce adolescenta e complicata uneori?

sa va povestesc. sunt la liceu, intr-o clasa buna pot spune, colegiu national, astea nu conteaza, ci faptul ca eu mi-as fi dorit sa invat in alta parte, am ajuns aici din cauza presiunilor parintilor. am nimerit intr-un grup prosssttt...fete rasfatate, barfitoare, sclifosite, iar eu nu sunt asa. mai sunt in clasa 3-4 persoane care sunt altfel, dar nu ma pot detasa de acest grup, nu ne putem muta din panci ca nu vrea x y ca se supara z, si tot asa. uneori ma simt respinsa de ceilalti, iar de cei din grupul meu tratata prost, ma considera ingamfata doar pt ca eu nu sunt ca ei.

ce parere aveti? cum as putea sa ies din acest grup si sa ma apropii, imprietenesc cu ceilalti care sunt normali?

eu nu inteleg exact partea pe care am subliniat-o. de cine te simti respinsa si de cine te simti tratata prost?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#7 2010-10-08 19:48:12

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Eu m-am apropiat de cei din grupul cu care ?mi petrec timpul la şcoală şi nu numai atunci c?nd m-am mutat ?n bancă l?ngă ei. De acolo totul a decurs de la sine.
Dacă nu merge să le faci pe miorlăite să se mute, propune-i dirigintelui/ ei să mai facă o schimbare prin clasă ca să socializaţi toţi şi să nu apară ' bisericuţe'. Eventual propune-i asta ?ntre 4 ochi, dacă tu crezi că nu poţi faţă de ceilalţi smile.
Dacă nu, ?ncearcă să stai ?n pauză mai mult pe l?ngă ceilalţi, să propui o ieşire la suc cu clasa, o excursie, chestii care apropie.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#8 2010-10-08 22:17:52

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mergand pe aceeasi chestie pe care a subliniat-o alinda... parerea mea este ca tu, la liceu, ar tb sa fii suficient de puternica si sigura pe tine incat... sa ti se rupa daca se supara x, y sau z. Ceea ce faci tu e cea mai proasta alegere (si vorbesc din EXPERIENTA smile ). Adica "te negi" pe tine pt ceilalti, anulezi nevoile tale pt ale lor. intr-un alt context ti-as zice bravo pt atitudinea crestineasca lol dar aici vorbim de socializare si atat smile ori NU MERITA ca tot tu sa fii aia frustrata si nefericita... pt ce? sa nu se supere x, y, z? las-o balta, zi-le verde in fata,AFIRMA-TE in fata lor. In momentul in care un om are un sistem CLAR de valori si CURAJUL DE A-L EXPRIMA INDIFERENT DE OPINIA CELORLALTI... ala va fi un individ respectat in orice grup. Sau, macar, nu va fi tinta atacurilor din partea unora. Si se va integra natural, dela sine, ACOLO UNDE VA DORI, in grupul cu care se va POTRIVI

Eu am priceput asta abia la facultate.... bafta sa pricepi mai repede. Eu prima data cand am iesit cu colegii de liceu cu care mi-as fi gasit ceva in comun (asa cum zici tu, cei 2-3 dintr-o masa de fitze)... a fost in anul 1 de fac smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#9 2010-10-09 11:21:56

Alessya_13
Sr. member
Site

ma simt tratata prost de miorlaite si oarecum respinsa de grupul normal. intre ei s-au creat relatii de prietenie, eu sunt o nou venita care ...nu cunoaste mai nimic din intamplarile lor, etc etc.

#10 2010-10-09 13:15:36

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Cand o sa te placi tu, o sa te placa si ceilalti.
Decat sa cauti sa fi pe placul altora, mai bine ai incerca sa fi pe placul tau smile Atunci o sa vina toate de la sine, nu o sa mai fi nevoita sa alegi intre a te comporta intr-un anumit fel pentru a fi pe placul lor, sau pe placul tau, o sa vina toate de la sine, pentru ca o sa existe un echilibru intre toate aspectele vietii tale.
Atunci vei reusii sa iti respecti principiile si o sa ii lasi si pe ceilalti sa le respecte pe ale lor.
Sper ca am reusit sa ma fac inteleasa. big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#11 2010-10-09 22:34:11

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

in general prietenia incepe cu colegul/colega de banca, mai ales daca esti noua...pot fi si grupulete, poate unii se cunosc din generala...dar sa fim seriosi, intotdeauna vor fi bisericute....chiar daca per total toata lumea se intelege cu toata lumea, prietenie e doar pe grupulete....importanta e atmosfera generala....tu nu trebuie sa inri in panica, pentru ca pana la urma o sa te afiliezi iunui grup, rar sunt persoane 'ostracizate' si asta numai daca sunt ciudati sau altceva iesit din comun....sfatul meu e sa nu disperi si sa te bucuri de tot ce ti se intampla, liceul e perioada frumoasa a vietii si e pacat s-o petreci frustrata de una sau de alta...eu zic ca lucrurile se vor rezolva de la sine, mai acorda-le timp sa te cunoasca

#12 2010-10-09 23:12:59

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

si eu in liceu aveam sclifosite...eram pe bisericute. eu si inca 3-4 persoane ne intelegeam foarte bine, fara niciun stres. apoi mai aveam un grupulet cu care ne intelegeam ok. iar un altul de pitziponci si pitzipoance pe care nu`i bagam in seama.

de obicei grupuletele se fac dupa cum sunt asezati in clasa...asa pe zone lol

acum la facultate...e mai ok sa zicem ca suntem toti uniti..am cateva specimene dar contactul este rar si nu prea le simt prezenta tongue in rest ma inteleg bine cu restul. faza e ca eu n`am fost niciodata cu fetele.. nu am o prietena cea mai buna decat mama de cativa ani. in rest, mereu cu baietii. si cum in grupa mea acum nu prea am baieti lol da`ti seama ca ma simt putin ciudat, dar e ok..

tu vezi cu cine te simti cel mai bine si aprofundeaza relatia. usor usor o sa te impaci cu cateva fete si vei vorbi mai mult decat doar despre scoala. mai iesiti la shopping, suc..asa treptat. sa ai tu macar cateva colege cu care sa stai. pe sclifosite lasa`le ca nu merita sa`ti bati capul. tu sa te simti bine in pielea ta si sa fii mandra de tine!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.