|
Nu esti logat.
Marcari endocrini#1 2010-10-08 16:27:04
Marcari endocriniVin si eu cu o intrebare. As vrea sa fac analize de progesteron si testosteron dar nu stiu cand sa le fac tinand cont ca in luna iunie am luat anticonceptionale Melleva, pentru chisturi ovariene. Oare sa conteze tinand cont ca nu am mai luat anticonceptionale de 6 ani si Melleva am luat doar o luna (folie)? Offline #2 2010-10-08 17:35:54
Re: Marcari endocrinipoti sa le faci fara probleme Offline #3 2010-10-08 18:35:16
Re: Marcari endocrini
Si in cazul in care nu il fac sub recomandarea medicului ci doar vreau sa il fac eu in ce zile se face? sau trebuie neaparat recomandat de medic? Si ce medic imi poate spune in ce zile sa le fac? Offline #4 2010-10-08 19:21:33
Re: Marcari endocrinipai nu stiu pentru ce il faci. de obicei se face pentru a verifica daca exista ovulatie sau daca exista o insuficienta de progesteron. standard se face in ziua 21 (pentru un ciclu "regulamentar" de 28 zile), sau, daca iti urmaresti ovulatia si stii cand este, la jumatatea perioadei tale luteale. Offline #5 2010-10-08 19:24:23
Vreau sa ma asigur ca am ovulatie deoarece mi-au gasit cateva chistulete pe un ovar si sa vad daca nu cumva faptul ca nu raman e de la spermograma slaba a sotului. Offline Publicitateloading...
#7 2010-10-09 19:01:39
daca vrei sa te asiguri ca ovulezi nu e suficient sa dozezi progesteronul si testosteronul, e mai complicat decit atit(estrogenii au si ei rolul lor in treaba asta cu ovulatia si in plus, chair daca hormonal sunt toate conditiile indeplinite-ceea ce poti verifica mai simplu si mai ieftin prin masurarea temperaturii bazale sau prin teste de ovulatie, tot nu ai garantia ca foliculul se rupe si elibereaza ovulul....) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|