|
Nu esti logat.
Interpretare papanicolau#1 2010-10-09 21:57:38
interpretare papanicolauBuna seara. Am facut papanicolau acum cateva zile si rezultatul m-a speriat ffffff. tare. As avea nevoie de parerile voastre, imi este fff. frica si am numai ganduri negre, am 37 ani si un baiat de 13 ani. Rezultatul este urmatorul: Offline #2 2010-10-10 22:34:53
Re: interpretare papanicolaute ustura din pricina flagylului...ai fie o sensibilitate fie alte cauze Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-10-16 10:37:55
Re: interpretare papanicolauMultumesc doctoressa!!!!!!! Iertati-ma ca am postat de mai multe ori dar sunt novice in ceea ce priveste aceasta navigare pe forum ( sa nu radeti abia acum intamplator am gasit raspunsul) deci inca o data imi cer scuze. Iti multumesc f mult pentru raspuns. Am fost la medic (dr. Poiana-Mediplus) si mi-a spus la fel, sa speram ca cIII este determinat ce cocobacili. Sunt progamata pe 26.10.2010 la erad si test hpv. Am avut menstra pana azi si a reaparut din nou iritatia si usturimea. Nu stiu ce sa mai cred oare nu pot scapa de cocobacili? Fac ceva ce nu trebuie in legatura cu igiena? Mai am o teama in ceea ce priveste biopsia, credeti ca poata sa iasa un rezultat nesatisfacator (adica sa poata fie interpretat ca si cancer) numai pentru ca acesti cocobacili sunt inca acolo? Inca o data multumesc, si ma bucur ca existati este fffffff important pentru cineva nepriceput si panicos! Multumesc! Ultima oara a fost editat de miras (2010-10-16 11:03:20) Offline #4 2010-10-17 14:23:41
Re: interpretare papanicolaunu stiu ce alte cauze pot fi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-10-18 20:54:53
Re: interpretare papanicolauBuna seara. Multumesc doctoressa. intradevar usturimile si iritatia au reaparut la fel de vucanic dupa menstra. Fac irigatie cu apa si apoi pun ovulul acum cu marmiror tot la indicatia medicului inainte si dupa erad(nu stiu de ce fasyginul si flagylul nu m-au ajutat). Am tot folosi tantum roza si septoval pentru spalaturi. Am pus o serie de ovule si crema canesten pentru ca aveam dureri , scurgeri si medicul de la aceea perioada a zis ca am inflmatie puternica, cam de atunci au aparut usturimile.Mentionez ca in iunie 2009 m-am operat de hemoroizi a 6 interventie clasica la militari dupa 5 nereusite la proctoline,apoi urmand o igiena deosebita(ceai de pelin cu galbenele zilnic, farstul de la Aloe si creme)la distanta de 6 luni de la operatie am dobandit o iritatie care am tratat-o la dermatolog cu crema si solutie Castelani. scuza-ma doctoressa dar crede-ma le-am trait pe toate. Din ce am citit cocobacili traiesc in intestinul gros, este posibil sa fie vreo problema de acolo? Sa dezinfectez in fiecare seara cu cloramina irigatorul? Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-18 22:35:36
Re: interpretare papanicolaueu una parca as crede ca mai bine ai folosi ovule cu lactobacili decit altceva... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2010-10-18 23:00:39
Re: interpretare papanicolauMultumesc. Cred ca esti un om deosebit si spun asta pentru ca raspunzi de fapt unor straini care la un moment dat au nevoie de tine! Multumesc si o sa-ti spun cum vad viitorul. Voi face eradul si testarea hpv(sunt programata pe 26.10.2010) voi astepta biopsia (m-am linistit, datorita tie, ca rezultatul biopsiei nu poate fi agravat de infectia aceasta. Apoi daca ma ajuta Dumnezeu imi voi schimba atitudinea. M-ai am o rugaminte am dureri in partea de jos, de exemplu azi m-a tinut toata ziua si ele pot fi determinate de cocobacili sau mai bine zis de inflamatie? Iarta-ma cred ca am nevoie pentru a merge mai departe de erad si biopsie, deja gandurile negre castiga teren! Multumesc si imi doresc sa primesti ceea ce oferi! Noapte buna! Offline #8 2010-10-27 22:28:40
Re: interpretare papanicolauBuna seara. Doctoressa ieri am facut hpv si erad-ul. A fost suportabil, un pic dupa, durere dar a trecut repede. Acum astept rezultatele. Doctorul m-a incurajat, spunandu-mi ca nu pare a avea aspect ,,periculos", sper sa fie valabil faptul ca medicul vede atunci cand taie. Stiu ca poate par disperata dar asa ma simt spune-mi te rog este valabil ca medicul isi poate da seama dupa aspect? Te-as mai intreba daca este hpv ar fi o solutie sa fac histerectomie, tinand cont ca nu imi mai doresc copii, am 37 ani? Ma gandesc ca asa poate scap de stres. Iarta-ma pentru exprimare, sunt genul de persoana careia ii place sa comunice verbal, in scris nu sunt cooerenta>>>>>>... Multumesc. Offline #9 2010-10-28 10:44:29
Re: interpretare papanicolauBuna ziua! Offline #10 2010-10-28 10:54:43
Re: interpretare papanicolaunu e grav. ai o inflamatie a colului de la o infectie bacteriana. pe rezultat scrie ca se recomanda "examen bacteriologic", ceea ce doctorita ta vad ca nu a facut, s-a bazat pe faptul ca cervugidul va rezolva problema, fara sa stie de la ce a plecat inflamatia. sansele sa o fi nimerit sunt mari, cervugidul e ft bun si acopera aproape orice. cat timp ti-a zis sa pui? probabil va vedea dupa tratament daca s-a linistit colul sau e nevoie de investigatii suplimentare. imi poti spune (daca nu cer prea mult) daca ai avut o secretie mai abundenta, vascoasa, galbuie? Offline #11 2010-10-28 21:05:34
Re: interpretare papanicolau
iarta-ma, nu am vazut mesajul tau de pe 22...durerile pot fi din multe cauze, mi-e greu sa imi dau cu parerea avund totusi informatii putine. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2010-10-28 21:08:44
Re: interpretare papanicolauDoctoressa, imi raspunzi si mie te rog mult la topicul sticky "examen papanicolau" Multumesc Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #13 2010-10-29 22:21:50
Re: interpretare papanicolauMultumesc doctoressa. Intradevar m-am mai linistit gandindu-ma la ce a spus medicul. Se spune ca daca un nebun aruna o piatra zece sanatosi nu o pot scoate! Asta fac eu, medicul la care am tratat toate hemoragiile din trecut numai asta imi recomanda sustinand ca daca nu mai vreau copii nu are rost sa mai tin aceste organe nu imi mai trebuiesc. Prietena mea, are 38 ani, in urma unei rani a hotarat cu acelasi medic sa isi scoata uterul si colul fara ovare, acum vreo 2 luni, acum este bine, amandoua ne-am alimentat temerile si ea a mers pana la capat. Doctorul despre care vorbesc este prof. Nicodim de la Militar.Am schimbat medicul (acum ma tratez la prof. Poiana de la Mediplus) din cauza ca i se parea ca am si ceva la un san pentru care ma tratase vreo 2 ani(femicur, vitam.E si mastodinon) inainte de ziua programari la operatia dubla de erad si san am cerut totusi sa imi fac o mamografie la care nu s-a vazut nimic doctorul radiolog hotarand sa ma trimita la un alt ecograf chiar daca nicodim in urma ecografiei hotarase operatia, la celalallt ecogaf nu a iesit nimic, am spus la final adevarul ca eu trebuie maine sa ma operez dar doctorita s-a revoltat. Am revenit la nicodim care m-a consultat din nou si incerca sa ma convinga ca el totusi vede si imi arata si mie. Atunci am hotarat sa merg si la alt medic. Dr. Poiana nici nu vrea sa auda de scos, a reactionat spunand ,,sa-si scoata el", dar a aparut CIII si cocobacilii si am intrat din nou in panica. Cam asta este doar o parte din experientele mele cu partea genitala. Nu stiu daca sunt indreptatita sa disper dar am capatat o depresie. Din nou te rog sa ma scuzi pentru lipsa de cooerenta. Iti multumesc si te rog nu te scuza ca ai raspuns un pic mai tarziu, noi iti multumim ca ne acorzi tuturor atentie. Sa primesti sanatate! Ultima oara a fost editat de miras (2010-10-29 22:43:38) Offline #14 2010-11-17 19:52:40
Re: interpretare papanicolauBuna seara. Doctoressa am revenit. Intre timp am primit rasunsul la hpv si mutumesc lui Dumnezeu, este negativ.Am depasit si perioada menstrei, (prima dupa erad) a fost cumplit de multa sangerarea, dar acum am ramas cu o sangerare permanenta care este ba sub forma unei scurgeri roz -rosie destul de abundenta si rosu curat. Imi pun macmiror si spalaturi cu apa. Te rog spune-mi cat este de normal, imi este teama ca poate ar trebui sa merg la medic. Va rog, daca ati trecut prin asa ceva, astept......... Multumesc..... Astept rezutatul biopsiei........... Offline #15 2010-11-18 10:42:17
Re: interpretare papanicolaumiras, in ceea ce priveste motivele pentru care sa nu faci histerectomie cel mai important e acela ca nu e deloc cazul sa te mutilezi. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2010-11-25 21:51:19
Re: interpretare papanicolauBuna seara, doctoressa. Incep prin a-ti spune ,,multumesc'' pentru toata aceasta perioada, a fost foarte importanta pentru mine existenta acestui forum si in special a ta. Sunt fff fericita, m-a iubit inca o data Dumnezeu, am primit rezultatul de la biopsie si este bun, suna asa: Offline #17 2010-11-27 16:29:57
Re: interpretare papanicolaubuna ziua doctoreassa. poate ma puteti lamuri si pe mine,sau poate ma ajuta cine stie cat de cat despre ce e vorba, cu privire la rezultatele unor analize. am facut un test papanicolau care se prezinta asa: Offline #18 2010-11-28 16:45:31
Re: interpretare papanicolauTrebuie sa iti zic ca si mie imi apareau pe foaie trei intervale de referinta: <60 negativ, >60 neconcludent si >90 pozitiv; mie mi-a iesit valoarea 59 Am refacut testul dupa cateva luni in alta parte si mi-a iesit negativ (acel laborator oferea pe foaie doar "negativ" sau "pozitiv") . Eu cred ca e posibil ca, recent, tu sa fi avut relatii cu un barbat care are chlamydia si organismul tau sa reuseasca sa se apere impotriva bolii si, deci, sa n-o iei. N-ar strica sa repeti analiza dupa o perioada, sa vezi daca creste sau scade valoarea aia... Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-11-28 16:50:28) Offline #19 2010-11-28 21:13:53
Re: interpretare papanicolaueu am acelasi barbat de 7 ani si nici eu sau el nu am fost cu altcineva, analizele astea au fost facute pt ca vrem sa facem un copil. mie doctorita mi-a zis ca e sigura ca e negativ si ca nu am nici o problema in a ramane insarcinata dar nu stiu ce sa cred. poate imi mai poate acorda cineva si o a 2a parere despre asta...poate doamna doctoreassa va rog mult. si multumesc pt rasp Ultima oara a fost editat de motty (2010-11-28 21:19:39) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|