|
Nu esti logat.
Infectie urinara cu e coli-7#115 2010-12-28 12:59:43
Re: Infectie urinara cu e coliBuna angel,probabil ti au gasit acele leucocite numeroase si eneterococul,si au zis ca simptomele tale se datoreaza infectiei..sa mai repeti analiza sa vezi daca mai e ceva..si apoi sa te gandesti la vulvodinie..sper sa nu fie asta ca din ce am citit eu nu prea e rezolvare,sau poate gresesc.... Offline #116 2010-12-28 16:27:06
Re: Infectie urinara cu e colibuna eueu10 nush ce sa mai zic trebuia cu tratamentul asta sa nu mai am nimic , dar si pe perioada tratamentului nu am observat nicio ameliorare. Nu zic mai faci o iritatie dar cedeaza dar la mine unsturimea nu a cedat deloc , e la fel . Nu stiu ce sa mai zic sunt atat de deprimata , si dureros e ca multi medici n-au auzit de vulvodinia. Dupa sarbatori ma duc din nou sa-mi fac examen de secretie. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #117 2010-12-28 17:50:35
Re: Infectie urinara cu e coliUltima oara a fost editat de eueu10 (2011-01-12 12:05:25) Offline #118 2011-01-02 19:49:03
Re: Infectie urinara cu e colidesi postez cam tarziu acest mesaj poate va fi util pentru alte fete care vor citi. Am avut si eu aceasta infectie cu ecoli si medicul mi-a prescris un antibiotic (ciprobay) timp de 6 zile impreuna cu ovule (cervugid) si supozitoare (carpicon) tocmai pentru a evita acele mancarimi anale de care mentiona una din voi mai sus. In 2 zile deja imi trecusera durerile insa bineinteles ca am terminat tot tratamentul pentru ca altfel recidiveaza!cand au inceput durerile specifice cistitei am mers sa fac si analizele necesare la urina si la mine toate au iesit negative desi abea stateam in picioare! in plus am luat in fiecare zi cam de 2 ori pe zi cate o lingurita de albastru de metil cu zahar pentru ca dezinfecteaza foarte bine, iar de atunci fac o cura intensa cu ceaiuri recomandate tot de medic (ceai de cozi de cirese+matase de porumb) si spalaturi cu galbenele . Offline #119 2011-08-17 12:58:02
Re: Infectie urinara cu e colibuna ziua!am si eu o problema,acum 3 -4 luni am facut infectie cu e coli,am luat in urma antibiogramei facute ciprinol 10 zile,mi-a trecut,si am vazut ieri ca iar mi-a recidivat,si acum doctorul mi-a prescris nolicin tot 10 zile.Sunt disperata,ma ustura ingrozitor,aseara am avut si o mica sangerare,si mi-e frica ca nu o sa mai scap de ea,am auzit ca recidiveaza foarte repede.Prima data cand am avut-o racisem din cauza ca ma prinsese ploaia in papuci,dar acum nu am mai facut absolut nimic,nu inteleg de ce mi-a mai aparut.Ce pot sa fac sa nu mai apara?Partenerul meu poate sa fie infectat?El nu are nici un simptom. Offline Publicitateloading...
#120 2011-08-17 13:06:21
Re: Infectie urinara cu e coliinfectiile urinare sunt transmisibile pe cale sexuala; ar fi bine sa faca si el analizele, pt ca desi nu are simptome, ar putea fi totusi purtator, caz in care s-ar explica si faptul ca ti-a revenit atat de repede. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #121 2011-08-17 13:28:30
Re: Infectie urinara cu e coli
cum sa fie transmisibile infectiile urinare pe cale sexuala? in nici un caz. Offline #122 2011-08-17 13:36:16
Re: Infectie urinara cu e coliacum cateva zile cineva a scris pe forum ca se transmite, drept urmare am luat-o de buna. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-08-17 13:40:36) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #123 2011-08-17 13:44:50
nu. in nici un caz. faptul ca de exemplu un barbat poate lua chlamydia de la o femeie si sa faca simptome de infectie urinara sau o femeie poate sa ia chlamydia de la un barbat si sa faca o cistita datorata chlamydiei nu inseamna ca infectia urinara se transmite pe cale sexuala. Offline #124 2011-08-17 13:48:00
Re: Infectie urinara cu e colin-am zis ca n-ai dreptate imi "argumentam" si eu raspunsul daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #125 2011-08-17 13:52:08
pai si eu il argumentam pe al meu, stiu ca nu ai zis ca nu am dreptate Offline #126 2011-08-17 23:32:35
Re: Infectie urinara cu e colisi eu cand am facut anul trecut infectie urinara mi'a confirmat ginecoloaga ca nu se transmite asa ceva prin relatii sexuale ! Deci pt cine mai citeste acest post raspunsul e "nu" clar! Offline #127 2011-08-18 03:02:11
cum am zis, sa se transmita o infectie urinara care sa determine tot infectie urinara evident imposibil. Offline #128 2018-01-24 19:10:47
Buna eueu10, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|