|
Nu esti logat.
Este necesar cerclajul???pt doctoressa#1 2010-10-10 10:49:16
este necesar cerclajul???pt doctoressabuna ziua,am o mare nelamurire.Sunt insarcinata in 6 saptamani jumate si la eco de 6 saptamani doctorul mi-a spus ca imi va face cerclaj pe la mijlocul sarcinii,deoarece eu am colul moale.La mine au fost niste probleme si din aceasta cauza medicul mi-a sugerat cerclajul. Offline #2 2010-10-10 10:55:46
Re: este necesar cerclajul???pt doctoressaiulia07, ii las link doctoressei #3 2010-10-10 11:46:16
Re: este necesar cerclajul???pt doctoressamultumesc mult Offline #4 2010-10-10 17:01:15
Re: este necesar cerclajul???pt doctoressaiulia de ce iti e frica de cerclaj? ai avut col dilatat prematur la ambele sarcini iar faptul ca ai ramas insarcinata atata de repede dupa prima nastere nu are legatura cu dilatatia colului prematur de la a doua sarcina. Slava Domnului ca te-ai dilatat dupa 34 de saptamani dar ce faci daca se intampla pe la 20 de saptamani? informeaza-te corect si ia decizia cea mai inteleapta mami de minuni Offline #5 2010-10-10 22:16:04
Re: este necesar cerclajul???pt doctoressasunt de acord cu o'hara...nu ai de ce sa te sperii de ideea de cerclaj. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-11 10:16:14
Re: este necesar cerclajul???pt doctoressamultumesc fetelor pentru raspunsuri.Nu mi-e frica neaparat de cerclaj,de operatia in sine,caci pt copilasul meu fac orice e necesar....doar ca trebuie sa ma informez foarte bine despre riscurile acestei proceduri,ca sa fim bine si eu si bebe.Ma mai sperie gandul ca va trebui sa stau la pat dupa cerclaj,asta am citit pe forumuri...nu stiu daca e 100% adevarat,lucru care-mi va fi greu,dar il voi face ,decat sa ajung sa stau iar in spital,pt ca acum am un copil acasa care are nevoie de mine. Offline #7 2011-01-28 18:27:41
Re: este necesar cerclajul???pt doctoressabuna fetelor! sunt noua aici! sunt foarte ingrijorata si stiu ca o discutie cu voi ma poate linisti.Am o sarcina de 18 saptmani.la ultimul control doctorul mi-a spus k am sarcina jos,trebuie sa am mare grija. de cateva zile am incput sa am dureri sub burtica,ma ineapa..etc,si am impresia uneori ca mi se intareste! i-am spus asta doctorului azi si mi-a spus sa maresc doza de arefam(precizez k de la inceputul sarcinii mi-a prscris arefam 200 dr administrate pe cale orala,2 pe zi) acum mi-a spus sa dublez doza iar dp o sapatamana sa ajung la 6 pastile! ma ingrijoreaza tare durerile..si nu stiu daca e norml ce m-a recomandat doctorul,am citit prospectul si nu e tocmai asemanatoare indicatia trapeutica! sunt fff senibila acum si ma panichez! imi doresc din tot sufletul copilul asta.v rog ajutati-ma.Multumesc Offline #8 2011-01-28 18:42:58
Re: este necesar cerclajul???pt doctoressaBuna.Si eu sunt intr-o situatie destul de frustranta,mi s-a indicat cerclajul la 16 saptamani,dar l-am amanat pana la 19 saptamani pt ca urmau sarbatorile de iarna.Din pacate la 19 saptamani a fost tarziu pt cerclaj pt ca aveam deja colul deschis pe interior mai mult de jumate,adica 2,5 cm deschis,restul 1,5 cm inchis.Am primit tratament 3 utrogestan 100 plus 3 nospa pe zi.Medicul a zis ca din cauza contractiilor nedureroase pe care le am,colul se deschide.pe langa tratament trebuie sa stau si in pat cat mai mult,sa ma odihnesc.Tratamentul si odihna au fost bune,deoarece dupa numai 5 zile colul imi era inchis de 3 cm,si mai ramasese deschis doar vreo 9 mm...cea ce e de bine. Offline #9 2011-01-28 18:51:00
Re: este necesar cerclajul???pt doctoressaofff,incepi sa ma linistesti!iau no spa la 8 ore! si pe mine ma dare cand stranut! dar acum ma doare permanent! e o durere in surdina,suportabila dar destul de dernjanta! de col deschis nu a pomenit nimic! banuiesc ca se vedea la eco,nu? mi-a recomandat sa renunt pt moment la elevit si sa-l reiau pe la 5 luni. nu stiu ce e cu durerile,cand stau in pat ma mai linistesc... multumesc iulia Offline #10 2011-01-28 19:04:59
Re: este necesar cerclajul???pt doctoressaDin cate imi amintesc si pe mine ma mai durea burta,asa o durere surda,pe la inceputul sarcinii si de obicei seara.Parerea mea e sa mai consulti un medic ,caci doza de progesteron mi se pare f mare,cea de 6 buc pe zi.Si pana una alta,odihneste-te cat de mult,fara efort,urcat scari,nervi sau stres.Apropo si eu am placenta joasa,asa am avut-o si la celelalte sarcini duse la termen. Offline #11 2011-01-28 19:15:32
Re: este necesar cerclajul???pt doctoressatu nu mai ai nevoie de serclaj,asta e un lucru bun nu? si eu m-am mirat de cantitatea de progesteron! nu stiu ce sa zic.daca tu ai dus o sarcina la termen cu placenta joasa inseamna ca si eu pot! sa dea dumnezeu sa se ridice! sper ca acum iti e mai bine si mai linistita..eu sunt tare zapacita dar incerc sa fiu optimista! sanatate pentru tine si bebi tai! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|