|
Nu esti logat.
Sfat legal - cine este avocat pe aici?#1 2010-10-10 18:41:44
sfat legal - cine este avocat pe aici?Vine ma poate ajuta cu un sfat "avocatesc". am lucrat timp de 3 luni la Mandy Foods/Stein Construct (spun firma tocmai ca sa le fac o frumoasa "reclama"). Mi-am da demisia in luna august dat fiind ca lucram din iunie si nu imi luasem nici un ban. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #2 2010-10-10 18:59:14
Re: sfat legal - cine este avocat pe aici?doar un test de caligrafie daca s-ar face, nu stiu daca fostii colegi ar declara in favoarea mea, desi am martori o gramada care sa ateste ca nu am semnat eu contractul. daca nu ii pot convinge, sigur nu voi putea de frica sa nu fie dati afara, poate sa cer un test, semnatura mea apare pe alte documente, facturi, contracte si este total diferita de cea din contractul de munca. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-10 19:03:26) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #3 2010-10-10 19:11:31
Re: sfat legal - cine este avocat pe aici?Iti multumesc mult de tot am sa incerc varianta ta, suna foarte bine. raman indatorata Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #4 2010-10-10 19:22:58
Re: sfat legal - cine este avocat pe aici?Da, se poate.. exista institutia inscrierii in fals, prin care se trimite dosarul la parchet pentru verificarea scrisului. Daca nu vrei sa consulti un avocat citeste niste spete judecatoresti pe dreptul muncii, uite un link: http://jurisprudentacedo.com/Dreptul-muncii/ Gatesc retete Offline #5 2010-10-11 19:45:59
Re: sfat legal - cine este avocat pe aici?poti sa introduci in instana actiunea penala pentru fals si uz de fals impotriva societatii (probabil a administratorului) , la plangerea penala se depun dovezi daca ai (martori, inscriusuri) , o plangere la itm pe baza documentelor detinute, angajatorul este obligat sa iti asigure copie dupa contractul de munca respectiv (daca nu vrea exista varianta legala, in care poti sa il obligi sa iti puna la dispozitie contractul), o plangere la tribunaul teritorial (din raza domiciluilui tau sau cel al societatii comerciale) si trebuie sa ceri expertiza garfoscopica pentru document pentru ca procesul pe civil sa nu fie suspendat in fata celui de penal .... cam atat situ eu despre subiect, inca nu am studiat procedura civila si nici pe cea penala , mai multe detalii nu stiu ... si sfatul meu e sa incepi toate actiunile concomitent Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-11 20:31:49
Re: sfat legal - cine este avocat pe aici?am si eu o intrebare...tot ceva legat de avocatura... Iubesc si sunt iubita Offline #7 2010-10-11 20:46:21
Re: sfat legal - cine este avocat pe aici?poti intreba persoane avizate pe avocatnet.ro ( sa se stearga daca se considera reclama ) ente.... Offline #8 2010-10-11 23:47:59
Re: sfat legal - cine este avocat pe aici?
Ceea ce se intampla tichetele nu prea este legal , din cate stiu prevederile fiscale nu se aplica retroactiv , nu am citit ordonata pentru modificare legii 571/2003, dar oricum ar fi absurd sa se platesca retroactiv tinand cont de cati angajati au primit aceste bonuri. Offline #9 2010-10-12 17:30:25
Re: sfat legal - cine este avocat pe aici?multumesc frumos pentru raspuns! Iubesc si sunt iubita Offline #10 2011-10-31 23:44:25Re: sfat legal - cine este avocat pe aici?Fetelor, am o problema mare. Fotograful care mi-a facut pozele la nunta refuza a mi le dea. Prin refuza intelegeti va rog ca de 3 luni baga scuze, nu raspunde la telefon, nimic si pur si simplu m-am saturat. Nu trebuie sa faca album, nimic, doar sa imi dea un cd, sau sa mi le trimita online. Am contract semnat cu el numai ca el nu avea o firma sau ceva. Pot sa il dau in judecata? Acolo scrie clar termenul limita de predare al pozelor -aka acum 2 luni, suma pe care i-am platit-o, si ma rog, ce trebuia sa predea etc. Ultima oara a fost editat de Monica999 (2011-10-31 23:45:07) Offline #11 2011-10-31 23:57:11
Re: sfat legal - cine este avocat pe aici? Offline #12 2011-11-01 00:04:24Re: sfat legal - cine este avocat pe aici?Eu l-am amenintat deja ca il dau in judecata just in case. Si sincer daca nu costa mult, chiar il dau doar pentru ca mi se pare culmea nesimtirii. Din pacate nu am pe cine sa bag in schema ca nu sunt in tara, dar am de gand sa fac o campanie impotriva lui serioasa pe internet incat sa isi inghita afurisitele alea de poze. Offline #13 2011-11-01 14:54:32
Re: sfat legal - cine este avocat pe aici?Monica,numele fotografului care e? #14 2011-11-01 15:09:47
Re: sfat legal - cine este avocat pe aici?ai mai discutat subiectul pe undeva?am senzatia unui deja-vu Sa nu te astepti sa te salut! Offline #15 2011-11-01 16:27:07
Re: sfat legal - cine este avocat pe aici?da, la topicul de nunti Offline #16 2011-11-01 16:48:48
Asa, distruge-i imaginea si asigura-te ca nu il mai contacteaza nimeni in veci. Si ai grija sa il anunti. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #17 2011-11-01 17:15:32
Re: sfat legal - cine este avocat pe aici?cred ca ar fi mai bine sa faca asta dupa ce isi primeste pozele, ca sa nu-si distruga orice sansa. Offline #18 2011-11-01 17:19:42
Re: sfat legal - cine este avocat pe aici?ms anca ...simteam ca o iau razna Sa nu te astepti sa te salut! Offline #19 2011-11-01 17:23:32
Da, normal. Dar trebuie sa il amenintr intr-un fel sau altul pana i le da, daca i le da... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|