homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Audiograma

#1 2010-10-11 19:07:02

pejoilca
New member
Inregistrat: 2010-06-26

audiograma

buna! am o problema in legatura cu locul in care trebuie sa fac o audiograma si asta pentru ca nu inteleg ce scrie pe trimitere. doctorul mi-a spus doar cam pe unde vine..adica pe langa mall vitan, pe partea unde este intrarea principala....m-am tot chinuit sa descifrez ce scrie acolo,dar chiar nu inteleg. m-am mai uitat pe google, dar as vrea sa stiu mai sigur. va multumesc! nustiu

#2 2010-10-12 03:01:31

persifona
Vizitator

Re: audiograma

De ce nu te intorci la medic sa il intrebi? Sau sa-i dai un telefon daca ti-e mai la indemana si ai nr lui.

#3 2010-10-12 10:07:39

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

pejoilca a scris:

buna! am o problema in legatura cu locul in care trebuie sa fac o audiograma si asta pentru ca nu inteleg ce scrie pe trimitere. doctorul mi-a spus doar cam pe unde vine..adica pe langa mall vitan, pe partea unde este intrarea principala....m-am tot chinuit sa descifrez ce scrie acolo,dar chiar nu inteleg. m-am mai uitat pe google, dar as vrea sa stiu mai sigur. va multumesc! nustiu

pai e vorba de policlinica vitan. e chiar in spatele parcarii de la Mall

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#4 2010-10-12 19:45:41

pejoilca
New member
Inregistrat: 2010-06-26

multumesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.