homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

FSH, LH, progesteron, estradiol si prolactina pt ce se fac????

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » FSH, LH, progesteron, estradiol si prolactina pt ce se fac????

#1 2010-10-11 19:58:47

christyne
New member
Inregistrat: 2010-06-25

FSH, LH, progesteron, estradiol si prolactina pt ce se fac????

Am si eu o intrebare pt depistarea a ce se fac analizele la singe  la FSH, LH, progesteron, estradiol si prolactina? Am fost la ginecolog pt tratarea unei mai vechi infectii cu gardnerella si in urma comunicarii mele cu doctorul mi-au fost date aceste analize sa le fac  si mie foarte teama  pt ca am citit pe undeva pe net ca se fac pt depistarea unei eventuale infertilitati , sper ca nu doar pt asta se fac sper ca exista si o cale de mijloc adica daca nu ies bine inseamna ca  nu pot avea copii, nu se si poate trata intr-un fel? Medicul mi- a dat aceste analize  deoarece am 25 de ani si nu mi-a venit ciclu regulat niciodata imi intarzia chiar si 3 -4 luni si aveam dureri mari  doar cu anticonceptionale imi vine regulat insa acum dupa  3 ani de cand le iau si nu am mai avut nici o problema cu dureri sau intarzieri, am vrut sa fac o pauza  si mi-a intarziat 20 de zile si nu e prima oara cand fac pauza de anticonceptionale si imi intarzie  menstruatia de aceea nu mi s-a  parut nimic anormal.Rezultatele analizelor o sa le am abea in 10 zile si nu am rabdare pana atunci vreau niste informatii voi ce stiti despre aceste analize mai are cineva probleme asemanatoare???aaaa am uitat sa precizez ca am si hipotiroidie autoimuna insa de un an nu am mai luat tratament cu eutyrox pt ca tsh e ok.

#2 2010-10-11 20:00:27

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: FSH, LH, progesteron, estradiol si prolactina pt ce se fac????

sunt analize hormonale, ti le-a dat sa vada daca nu ai o dereglare hormonala, care ar putea fi cauza ciclului neregulat

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » FSH, LH, progesteron, estradiol si prolactina pt ce se fac????

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.