homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere ciclu

#1 2010-10-11 21:25:19

L_Eu
New member
Inregistrat: 2008-03-31

intarziere ciclu

Buna fetele.

Am si eu o mica problema, sper sa nu fie insa mare.
Luna trecuta am zis sa fac o pauza de ac (iau Yasmine de aprox 3 ani). Asa ca le-am intrerupt, pe 8 sept mi-a venit ciclu si m-as fi asteptat ca pana la aceasta data sa-mi vina iar insa nimic  sad
Tinand cont k am avut contacte sexuale folosind prezervativul este momentul sa-mi fac griji?  ( eu sunt si putin paronoica si ma gandesc k dak nu a fost prezerv bun...omg)
Deci, sa fie intarzierea doar din cauza intreruperii ac-urilor? Si daca da, cam cate zile ar trebui sa intarzie?

E ok dak de luna asta ma reapuc sa iau ac-urile? sau sa ma stau 1-2 luni fara?
Cum ziceti?

Thx si va pup!

Life is a movie and we are in the same movie! True Love Forever

#2 2010-10-11 21:27:15

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: intarziere ciclu

L_Eu a scris:

Buna fetele.

Am si eu o mica problema, sper sa nu fie insa mare.
Luna trecuta am zis sa fac o pauza de ac (iau Yasmine de aprox 3 ani). Asa ca le-am intrerupt, pe 8 sept mi-a venit ciclu si m-as fi asteptat ca pana la aceasta data sa-mi vina iar insa nimic  sad
Tinand cont k am avut contacte sexuale folosind prezervativul este momentul sa-mi fac griji?  ( eu sunt si putin paronoica si ma gandesc k dak nu a fost prezerv bun...omg)
Deci, sa fie intarzierea doar din cauza intreruperii ac-urilor? Si daca da, cam cate zile ar trebui sa intarzie?

E ok dak de luna asta ma reapuc sa iau ac-urile? sau sa ma stau 1-2 luni fara?
Cum ziceti?

Thx si va pup!

daca ai folosit corect prezervativul, da, esti paranoica smile

depinde cat va intarzia...de la organism la organism. pe de alta parte, de ce le-ai intrerupt?

eu zic sa mergi la medicul tau de planning, nu sunt bombonele de ciocolata sa le iei cum vrei, trebuie indrumare.

succes.

#3 2010-10-11 21:36:06

L_Eu
New member
Inregistrat: 2008-03-31

le-am intrerupt de fraiera grater
k i-a zis doctora unei prietene ca sa mai faca o pauza de cateva luni k de ia de prea mult timp fara intrerupere (le lua de 2 ani) si am zis sa fac si eu la fel, k nah...si mai rau mi-am facut, k mai stau si cu griji akm, mi-au aparut si cosuri pe fata si tenul cam gras, am inceput sa am si niste transpiratii cam aiurea...si cred k tot din cauza asta, nu?

mi-am facut-o cu mana mea. medicul ginec. mi-a spus k nu era neaparat nevoie sa le intrerup, dar oricum, parerile sunt impartite, unii spun k e bine, altii k nu, nici nu stii ce sa mai crezi!

deci cam cat sa mai astept si cand sa reactionez dak nu-mi vine? deja sunt 5 zile de intarziere!!!
box

Life is a movie and we are in the same movie! True Love Forever

#4 2010-10-12 00:19:46

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

L_Eu a scris:

le-am intrerupt de fraiera grater
k i-a zis doctora unei prietene ca sa mai faca o pauza de cateva luni k de ia de prea mult timp fara intrerupere (le lua de 2 ani) si am zis sa fac si eu la fel, k nah...si mai rau mi-am facut, k mai stau si cu griji akm, mi-au aparut si cosuri pe fata si tenul cam gras, am inceput sa am si niste transpiratii cam aiurea...si cred k tot din cauza asta, nu?

mi-am facut-o cu mana mea. medicul ginec. mi-a spus k nu era neaparat nevoie sa le intrerup, dar oricum, parerile sunt impartite, unii spun k e bine, altii k nu, nici nu stii ce sa mai crezi!

deci cam cat sa mai astept si cand sa reactionez dak nu-mi vine? deja sunt 5 zile de intarziere!!!
box

pai asteapta, trebuie sa vina. alt sfat nu pot sa iti dau, decat sa mergi la un medic de planning sa discuti problemele tale cu el. sau la ginecolog.

succes.

#5 2010-10-13 19:54:38

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

honey ... dupa ce'ai psus tu acolo... a trecut 1 sapt de cand  trebuia sa iti vina ciclul ...deci fa un test de sarcina... goodluck

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.