Viata in Romania-2
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
Re: Viata in Romania
Cea mai mare nemultumire e aceea ca tara nu e condusa cum trebuie; "la noi ca la nimeni"...trist, dar din pacate noi i-am ales pe cei care ne conduc, noi am ales sa nu votam sau sa votam pe cine nu trebuie asa ca... ne-am facut-o cu mana noastra Si tot ce facem, facem cu mana noasta, asa ca sunt de acord cu deu... daca vrei sa faci ceva, poti face lucrul ala oriunde.
Eu una nu as pleca din Romania, nu as reunta la ceea ce am pt ca nu acord importanta acelor oameni care ne fac de rusine, si cu atat mai putin imbecililor care ne conduc. Din cauza prostilor astora sunt probleme si cu sistemul sanitar si cu invatamantul...
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- cleopatr@
- Full member
- Inregistrat: 2010-01-19
Deuzza ai recunoscut ca mama ta are o afacere pe care aici nu ar fi putut sa o dezvolte,nici macar nu ar fi visat...dar nu te inteleg de ce dupa acea spui ca "eu sunt de parere ca daca vrei sa faci ceva poti sa faci oriunde, sa muncesti, sa te ridici",aici se cam bat cap in cap aceste doua pareri, nu vreau sa te superi pe mine, dar de ce nu a reusit aici mama ta sa dezvolte acea afacere?daca e suficient sa muncesti?aici la noi stiu oameni care muncesc zi lumina si nu castiga mare lucru si nu sunt patroni in nici un caz.
- allys
- Full member
- De la: Galati
- Inregistrat: 2007-09-03
BabyBlueDoll a scris:heart_breaker a scris:Oricum ar fi aici, nu m-as duce in alta tara sa fiu tratata cu superioritate. Romanii mereu vor avea de suferit de pe urma reputatiei. Oriunde se va gasi cineva care sa te arate cu degetul. Plus ca daca vrei, reusesti si in Romania sa o duci bine. Sunt si la noi locuri frumoase, curate, oameni buni, cinstiti, slujbe bine platite etc...totul e sa le gasesti. Eu n-as pleca din tara mea decat daca m-ar forta cine stie ce circumstante, deci in situatii extreme.
tin sa te contrazic pt k aici chiar nu ai dreptate.conteaza si persoana in sine si cum te adaptezi tu si te faci placut printre ceilalti,mentalitatea pe care o ai si daca se vede k esti om de bine,onest,iti zic eu k nu te va arata nimeni cu degetul si nu te va trata nimeni cu superioritate. si eu sunt plecata si nu am fost niciodata in situatia de a fi aratata cu degetul sau de a fi tratata urat,cu superioritate.din contra,lumea ma respecta foarte mult si pt ceea ce fac aici,dar si pt ceea ce sunt,am demonstrat tuturor ca sunt o ROMANCA desteapta,onesta,educata,nu doar frumoasa,care se duce cu oricine pt bani,ca tara noastra mai are si oameni buni si sunt mandra ca sunt romanca!!! Si atat cat o sa pot,o sa imi fac tara mandra si asa ar trebui sa faca toti oamenii buni cu adevarat,care sunt plecati.sa demonstram ca sunt si ft multi oameni onesti,nu doar talhari,violatori,sechestratori etc. crede-ma k am fost mai rau tratata in Romania,cu "superioritate" de asa zisii sefi,care s'au nascut cu bani,dar ei au 4 clase Un om destept,ii vede pe toti la fel,indiferent de nationalitate. Cat despre reptuatia Romaniei....ce sa zic,suntem vazuti foarte rau,insa niciodata nu mi'a intors cineva spatele din cauza asta,niciodata nu mi'a vorbit cineva urat,nu m'a tratat altfel decat pe propriul popor.Repet,mai rau am fost tratata in Romania,unde meritele celor buni se duc pe apa sambetei,k sa intre la putere prostia si furtul. Imi pare bine k am plecat sa imi construiesc viitorul departe de tara care m'ar fi afundat tot mai mult in shit
subscriu. foarte adevarat.
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Trebuie sa scriu undeva, ca imi ies peri albi de nervi. Poate m-am dezvatat eu cu lenea romaneasca, si prostia functionarilor publici, dar sa astept 14 zile ca sa ma primeasca la consulat sa imi dea un act de care am nevoie URGENT, pai numai in Roamnia se poate.
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
PillBlast a scris:Trebuie sa scriu undeva, ca imi ies peri albi de nervi. Poate m-am dezvatat eu cu lenea romaneasca, si prostia functionarilor publici, dar sa astept 14 zile ca sa ma primeasca la consulat sa imi dea un act de care am nevoie URGENT, pai numai in Roamnia se poate.
adevarat.
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
da, speram macar la ambasada sa fi invatat ceva de la straini, dar evident munca si bunul simt nu se lipeste de ei.
Stii ce a zis toatnta cand i-am zis ca am nevoie urgent, si i-am explicat de ce? Mi-a zis ca domne, toti avem probleme. Brrrr.... ce draci am azi din cauza lor.
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
Mie mi s-a intamplat la ambasada romaniei din Londra, unde lucreaza, bineinteles, tot romani. Dar totusi, aveam macar cateva pretentii..
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|