homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize hormonale fertilitate

#1 2010-10-13 18:50:28

clarisse
New member
Inregistrat: 2009-05-23

analize hormonale fertilitate

buna, m-am informat si m-am decis sa fac din proprie initiativa astfel de analize.
va rog sa imi spuneti daca toate sau numai unele dintre ele au legatura cu fertilitatea, ca sa nu le fac degeaba, ca sunt destul de scumpe:
FSH, LH, Estradiol
T3, T4
Prolactina
TSH
DHEAS
Testosteron
Progesteron

daca as sti ca unele nu sunt relevante pentru fertilitate, as renunta la ele.
ms!

#2 2010-10-13 20:55:52

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: analize hormonale fertilitate

clarisse a scris:

buna, m-am informat si m-am decis sa fac din proprie initiativa astfel de analize.
va rog sa imi spuneti daca toate sau numai unele dintre ele au legatura cu fertilitatea, ca sa nu le fac degeaba, ca sunt destul de scumpe:
FSH, LH, Estradiol
T3, T4
Prolactina
TSH
DHEAS
Testosteron
Progesteron

daca as sti ca unele nu sunt relevante pentru fertilitate, as renunta la ele.
ms!

analizele hormonale se fac in anumite zile ale ciclului menstrual (unele se fac in Z2-3, altele in Z14, progesteronul in Z21 asta in cazul in care CM-ul este regulat), nu asa haotic....risti sa dai banii degeaba ...parerea mea este sa mergi la un medic endocrinolog, sa-i spui problema ta si el sa-ti zica ce analize sa faci si in ce zile (acestea se dau in functie , durata CM-ului, daca CM-ul este regulat sau nu etc.)

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.