homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-103

#1939 2010-11-04 13:25:16

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

miri servici usor pusspuss

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#1940 2010-11-04 13:53:10

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Pass  puss sa speram ca mai sta putin Sebi la caldurica,dar numai el poate stii unde ii e mai bine acum :in burtica sau afara. rugaciune sa fie bine! Cat despre greutate mie mi se pare f bine la aproape 36+...nu e mic de loc Sebicu tau !

Coco  rugaciune sa mai stea bebelul in burtica daca tu iti doresti asta si sa-ti dea DD  puterea si credinta ca toate se vor rezolva pana la urma  puss

Lavisor  puss la tine are liber Raul  hjarta sa vina oricand  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Mirik ce tare ai fost cu top 10  lol ...si eu sunt in el  lol  lol  Hai ca mai e un pic  majoreta Scarbici usor! puss

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#1941 2010-11-04 14:03:31

LaviG
Insomniac member

da Stef, ce sa fac sa vina? lol am o energie in mine momentan lol de numa, m-as duce la plimbare, da singura nu-mi place big_smile

#1942 2010-11-04 14:16:01

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Lavi iubita nu stiu  puss Hai pe la mine, eu iar am intors casa  curat2(a doua oara sapt asta a dat harnicia-n mine) ...Mai mutam o mobila,una alta... lol  chicot  Da auzi Lavi...metoda a la Kata ai incercat-o?? tongue  chicot

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#1943 2010-11-04 14:21:50

LaviG
Insomniac member

as veni Stef ca la mine nu mai am ce sa fac lol si am incercat o data, dar nu prea se poate, e prea mare burta, e asa incomod  yikes

Publicitate

loading...

#1944 2010-11-04 14:26:16

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Passuc, sa te ajute Domnul sa-ti revii cat mai repede  puss Si sa fie totul bine cu Sebica, sa mai stea in burtica, acolo unde e cald si bine. La fel iti doresc si tie, cocof  par

Eu am fost si mi-am luat Stodal, ca prea tuseam si ma durea deja burta  supa  Am dat la bani pe medicamente zilele astea, de am recuperat tot anul ce a trecut  spranceana

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1945 2010-11-04 14:53:38

rain
New member
Inregistrat: 2009-11-25

Salutare şi de la mine ! rodnar Nu m-am putut abţine să nu intru să urez tot binele din lume pentru Pass, Coco şi Lavi şi naştere c?t mai uşoară!
kram  puss De asemenea, condoleanţe lui Coco şi ?mi pare rău pt Pass că trece printr-o aşa ?ncercare acum cu mama ei...nu e de mirare că am?ndouă se pregătesc de naştere... kram  puss Pass, bebele e suficient de mare şi va fi bine, am o prietenă care ?n vară a născut la termen un băiat cu 2,500 g şi după trei zile au ieşit din spital bine şi sănătoşi, bebele a recuperat după.
Ar fi ideal să mai stea puţin dar, dacă şi tu faci 36 săpt zilele astea nu mai e aşa o problemă. Dr mea se ruga să ajung aici şi mi-a zis că la v?rsta asta nu au nevoie nici de incubator şi că majoritatea respiră singuri fără probleme...
Eu nu am mai intrat dec?t ocazional ca să văd ce mai faceţi dar sunt alături de voi. Din săptăm?na 33 sunt consemnată la pat pentru că bebele meu e deja cu capul la ieşire, colul deschis şi scurt iar tesuturile din c?te am ?nţeles de la dr ff moi, asta pentru că e a treia sarcină...bine, nu am respectat ca la carte indicaţiile medicului, nici nu aş avea cum cu nebunia din jurul meu, dar am stat liniştită şi nu am mai ieşit din casă.
Azi fac 36 săptăm?ni şi răsuflu uşurată că am ajuns aici pt că la Elias nu au secţie pt prematuri şi trebuia să mă reorientez ?n caz că se ?nt?mpla mai devreme...Acum o săptăm?nă bebele meu avea 2,800 g ceea ce e bine.
Ideea e că duminică merg la monitorizare şi după spusele dr. săptăm?na viitoare sigur NASC şi eu  chicot disperat  deci, faceţi loc forgetit  Nu ştiu cum simţiţi voi ?nsă eu tb să mă ţin cu am?ndouă m?inile c?nd merg prin casă, aşa e de puternică impresia că-l scap, e jos de tot, plus durerile, contracţiile pe care le ţin ?n fr?u c?t de c?t cu Ginypral şi no-spa la greu...A! Şi dr mi-a mai spus că acum voi naşte ?n cel mult o oră disperat  disperat ceea ce mă sperie pt. că dacă sunt singură acasă c?nd mă apucă, ?l nasc ?n maşină, nu sunt f aproape de spital iar cu traficul din Buc...Am hotăr?t cu soţul să-i chem rapid pe cei de la Puls că p?nă ajunge el nasc sigur
Oricum vă anunţ şi eu de pe tel mobil.
După ce se naşte bebe, promit că revin cu poze cu toţi iezii mei...doar că o să vă rog să-mi mai explicaţi atunci ?ncă o dată cum să le descarc pt că spre ruşinea mea, am mai ?ncercat acum ceva timp şi nu am reuşit dumbom
Şi pt că nu am apucat  rodnar , felicit din toată inima pe Ana şi Dana pentru bebeluşi, să crească sănătoşi şi frumoşi!  kram ... sper că nu a mai născut nimeni de c?nd nu am mai intrat.
Pup toate fetele! kram  puss  puss

Ultima oara a fost editat de rain (2010-11-04 15:02:58)

gravida 38+

#1946 2010-11-04 15:11:45

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Lavi  majoreta  majoreta  majoreta

Pass, poate mai sta macar o saptamana desi daca sangerezi nu cred. E micut la 2,6 kg dar sa vezi ce repede creste wink
Sa ai o nastere usoara si sa ne dai e veste  par

Rain si tu nasti mai devreme?

#1947 2010-11-04 15:23:24

rain
New member
Inregistrat: 2009-11-25

Da, Ruxxy! Aşa se pare...dar sunt at?t de bucuroasă că am ajuns aici că nu am emoţii prea mari. Nu mai am răbdare să-l văd şi să-l ating, să-l miros...
Am o dilemă, nu ştiu ce să fac, să-mi mai cumpăr trusa epidurală sau nu... nustiu Fără nu aş vrea să mai ?ncerc că ştiu cum e de prima dată şi sincer nu am curajul necesar, dar dacă nasc aşa repede mă g?ndesc că ajung la spital cu dilataţie peste 5 şi atunci nu-şi mai are rostul, niciun anestezist nu-mi mai face atunci spranceana Oare dacă o cumpăr şi nu o folosesc am cui s-o v?nd prin spital? Nu aş da banii degeaba pe ea că nu e aşa ieftină totuşi...
kram Coco ;tiu că ar fi bine, dar ce să faci c?nd ei se grăbesc aşa tare? Sincer, mă rog să mai stea p?nă ?mplinesc 37 de săptăm?ni dar la cum ?l simt nu cred că se poate. Noi astea mai "bătr?ne" ... chicot cred că şi asta e o cauză, plus tesuturile slăbite de la alte naşteri, ?n fine...bine că am ajuns aici! par Azi ?mplinesc 36 săptăm?ni happy  happy

Ultima oara a fost editat de rain (2010-11-04 15:32:09)

gravida 38+

#1948 2010-11-04 15:24:19

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Rain, bine ai reaparut !!! Si tu te inscrii pe lista saptamana viitoare ??? E cam mare aglomeratie de bebei se pare lol Dar poate mai sta si la tine putin acolo la caldurica.
Nu stiu ce sa zic de epidurala. Daca nasti repede chiar nu-si mai are rostul. Nici eu nu am luat-o inca , astept sa vad ce zice monitorizarea de maine. Eu am o prietena care a nascut acum o saptamana tot cu dr. mea si nu a apucat sa-i faca epidurala din acelasi motiv, ca a iesit prea repede, si o voi cumpara eventual de la ea. In schimb ieri am luat trusa pentru celule (m-am hotarat si eu in al 12-lea ceas).

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-11-04 15:29:09)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1949 2010-11-04 15:57:03

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Bueiiiiiiiiii,mai sunt si eu pe acilea la rand...dar eu m-am hotarat ca bebe sta macar pana la 37 de sap daca nu mai mult ca nu as vrea sa vina mai devreme..eu numa sap viitoare sau in 15 nov mai merg la eco si la control
Rain,ma gandeam la tine draga...sa vina bebe repede iti doresc si refacere usoara...repet: Pass,bebe va mai sta cel putin o saptamana acolo,gandeste-te la asta!

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1950 2010-11-04 16:32:11

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Hello wave
Lavi nastere usoara majoretamajoretamajoretamajoretamajoreta pupici
Pass, Doamne ajuta sa fie bine !! rugaciune majoretamajoretamajoreta
Cocof sanatate si tie si la bebe par puss
va pup puss

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#1951 2010-11-04 16:35:31

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Fetele, voi va puteti da seama daca bebe se impinge cu o anumita parte a corpului, adica daca e cot/genunchi/cap/fund? tongue

#1952 2010-11-04 16:57:26

ddunia
Hero member

Da Papu,eu una imi dau seama daca e mana,fund sau cot ...e  hjarta  hjarta  hjarta
Uitati ce am gasit..fff interesant mi s-a parut http://documentare.italk.ro/nasteri-org … -haramein/

#1953 2010-11-04 17:13:28

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

abea astept sa`l simt si eu pe bebe hjarta hjarta

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#1954 2010-11-04 17:28:09

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello! am net  dance  dance  dance  mi-a fost tare dor de voi  par

passuc, eu sper sa mai stea la caldurica puiul tau. sa stai cumintica, da?  puss  kram

coco, rain, nasteri usoare sa aveti. abia astept sa vad poze cu puiutii vostrii  big_smile

Lavi, la tine nu se cam grabeste medicul? de ce nu te lasa in pace pana la 40 sapt macar?  nustiu

Papu, eu nu-mi dau seama cu ce impinge bebe. daca loveste mai pe sus, mai ales in coaste, mi-e clar ca sunt piciorusele, in rest chiar n-am idee, pot doar sa-mi dau cu presupusul.

eu am profitat de zilele astea fara net si am mai lucrat la bagaj. am calcat camasile de spital, hainutele lui bebe, scutecele, am facut torsoane...
si am o problema: mi s-a umplut geanta cu camasile, papucii, vata (2 pachete mari+ torsoane din 2 pachete), pampers, servetele umede, abosrbantele (28 bucati super plus). restul unde  le pun?  cesafac

#1955 2010-11-04 17:35:49

ddunia
Hero member

garga,am si eu aceeasi problemaa

#1956 2010-11-04 17:43:19

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

hello !  puss

Lavi, Pass, Rain , Cocofan  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta   nastere usoara  si bebei sanatosi! va urez de pe acum , ca nu stiu daca prind momentul wink

.

#1957 2010-11-04 17:51:55

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

O sa avem puiuti noi in curand! smile Doamne ajuta!

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.