homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-141

#2661 2010-11-14 17:36:19

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

fetelor eu socotescasa sapt...adica daca am 38 de sapt sunt 38 implinites si da ai intrat in saptamana 39...socotiti de la UM din prima saptamana sa vedeti...
Pass sper sa fie tot ok...nici eu nu cred sa fie mai grav ceva decat a iesit la biopsie...referitor la sarcina e cam la termen dar e bine sa mai stea daca mai sta bebe...ca sa fie si puternic si sa aibe peste 3 kg ca e mai bine kram

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#2662 2010-11-14 18:48:50

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

si eu pot sa zic ca am soacra ok...adica in 7 ani nu ne-am certat deloc...pana acum nu a comentat nimik cu privire la sarcina mea...ca ea isi dorea sa-i facem nepot...iar cand voi naste sa vedem...adica eu o sa o las sa il spele..sa-l imbrace..ca nu vreau sa invat copilu dependent de mine...mai ales ca ep rimul copil si nici eu nu ma pricep fff bine...invat cu timpul

si eu sunt slaba...si azi mi-a zis ca unde creste copilu...dar acu, lasa ca creste el...au mai fost gravide slabe, nu sunt eu singura slabanoaga care face copii  rotfl2
dar nu ma bate la cap cu mancarea, mananc cand vreau eu si cand imi e foame

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#2663 2010-11-14 18:53:45

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Hellooooo burtici si gagici frumoase !!!
Eu tot in spital dar nu pot sta prea mult fara sa  vad ce faceti. Maine venim acasa imediat dupa ce facem rost de certificat de nastere.
Passuc, mult succes maine cu mamica ta. Eu sunt convinsa ca va fi bine totul in final si tu ai grija de tine si nu sta mult in picioare.
Fetelor, Garga , Ddunia, Czuky ce putin mai aveti !!!!!!!!
Va pupacesc mult ma intorc mai incolo sa mai citesc si sa vad poze.

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2664 2010-11-14 18:59:53

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

cocof trebuie schimbata semnatura....

pass multa , multa , multa bafta maine, si sanatate cat cuprinde mamei tale....iar daca burta s-a dus sus inseamna ca sebi mai vrea acolo , lasa-l sa stea sa vina la termen ca e cel mai bine...

in bucuresti nu mai aveti apart ala din panduri parca.....??? tu o sa stai cu bebelul la ploiesti dupa ce nasti?

9 ani de copilarie ....

#2665 2010-11-14 19:07:07

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

buna burtici

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Publicitate

loading...

#2666 2010-11-14 19:12:06

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

va pup si eu burtici puss toata lumea e bine?

Passuc, multa sanatate mamei tale! Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine si peste aceasta incercare.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#2667 2010-11-14 19:54:11

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

va multumesc din suflet!   kram  par 
merg sa ma pregatesc de culcare, la 6 si ceva plecam  wave
Doamne ajuta sa fie bine!  rugaciune  pt mami si pt noi toate si bebeii nostri!

cocofan, o sa intru de pe telefon sa citesc vesti despre tine si minunea dolofana,   hjarta

va pup pe toate, aveti grija de voi si bebici!  kram

#2668 2010-11-14 19:58:27

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

fetelor, exista vreo legatura intre marimea sanilor si cantitatea de lapte pe care o vor da ? sau mai bine zis capacitatea de a produce laptic pt bebic ? smile eu stiu ca nu.
asta apropo de soacre.... smile ca m-a tampit a mea, tare imi poarta de grija cat imi cresc sanii. ca vezi Doamne sa creasca mari sa aiba copilul ce manca. de vreo 2-3 ori pe luna verifica ea sa vada daca au mai crescut lol. rad eu dar asta deja ma irita. si asa nu stau bine cu nervii.

eu purtam marimea 1. sau 70 cum o fi la noi. aveam sanii mici dar nu ff mici. mi-au crescut intre timp de un singur sutien din cele vechi imi mai vine. acum am 75 parca.

#2669 2010-11-14 20:02:34

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

adina, nicio legatura nu exista smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2670 2010-11-14 20:12:36

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

Adina nu are nici o legatura , eu am sanii mai mici si lapte de numa smile nu te poti lua dupa marimea lor  yikes

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#2671 2010-11-14 20:41:03

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

uite adina ce i-am raspuns si gargaritei zilele trecute

bubutadana a scris:

gargarita a scris:

apropo, citeam pe undeva ca daca pe timpul sarcinii sanii nu cresc sau cresc putin este semn ca glandele alea care produc lapte nu se dezvolta si nu o sa ai lapte  grater

prietenei mele nu i s-au marit deloc sanii in sarcina (si mai are si sani mici) si cu toate astea isi alapteaza cu succes copilul de mai bine de 6 luni smile
cumnata mea, cu gemeni si sani mariti zdravan in sarcina, nu a avut nici macar 2 saptamani lapte sa le dea

Ultima oara a fost editat de bubutadana (2010-11-14 20:41:25)

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#2672 2010-11-14 20:42:13

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

hello burtici!  puss
interesanta discutia despre soacre.. chriss parca tu ai bagat acel comentariu bland la adresa lor. sunt soacre si soacre la fel cum sunt mamici si mamici. eu una am un specimen.. cum nu cred ca sunt multe... in sensul rau din pacate. noroc ca e la vreo 600 km.. pt ca altfel cred ca ne-ati vedea la stirile de ora 5!  bang  bang  bang
eu va spun din prisma unei mamici care pana sa imi tin ingerasul de fetita in brate nu am tinut in brate si nu am avut in preajma bebelusi. eram super panicata daca o sa stiu sa ma descurc cu ea.. si uite ca instinctul de mama s-a trezit in mine si am stiut ce si cum sa ii fac. vine de la sine totul.. perioada de acomodare a fost mai mult stresanta pt mine nu neaparat grea.. si m-am descurcat fara ajutorul nimanui. parerea mea e ca NU e nevoie de absolut nimeni. tu ca mama poti sa te descurci si stii cel mai bine ce sa ii faci copilasului tau. la mine mai vine maica-mea din cand in cand sti cand pt jumate de ora maxim. o lua in brate pe daria in primele saptamani mai mult o agita. e drept ca e si obositor sa nu ai sprijinul nimanui insa eu deja simt o satisfactie maxima. eu i-am facut prima baita cu taticul singuri.. noi stim cand cum mananca.. eu stiu cum so adorm. noi stim cum sa o linistim (e implicat si tatal) si suntem cei mai mandrii de asta si sunt convinsa ca aceasta satisfactie va creste o data cu timpul.
desi pe soacra nu o suport si am avut destule impunsaturi si inca o sa mai fie.. dumnezeu imi e martor ca o sa incerc sa imi educ copilul sa o iubeasca si sa o respecte si la fel si in ceea ce ii priveste pe parintii mei. insa eu consider ca ei sunt bunici si noi suntem parintii

aaa si legat de lapte.. nu cred ca are vreo legatura. mie mi-au crescut cat de cat si din cauza asta lapte mult prea putin a fost  sad

Ultima oara a fost editat de sanca (2010-11-14 20:43:21)

Daria Ioana - 06.08.2010

#2673 2010-11-14 20:44:45

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

coco  par

adina, nu are treaba. dar citeam undeva ca daca sanii nu cresc pe perioada sarcinii este semn ca tesutul care produce laptele nu se dezvolta si mamica nu va avea lapte. are logica...

#2674 2010-11-14 22:07:58

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

adina84 a scris:

fetelor, exista vreo legatura intre marimea sanilor si cantitatea de lapte pe care o vor da ? sau mai bine zis capacitatea de a produce laptic pt bebic ? smile eu stiu ca nu.
asta apropo de soacre.... smile ca m-a tampit a mea, tare imi poarta de grija cat imi cresc sanii. ca vezi Doamne sa creasca mari sa aiba copilul ce manca. de vreo 2-3 ori pe luna verifica ea sa vada daca au mai crescut lol. rad eu dar asta deja ma irita. si asa nu stau bine cu nervii.

eu purtam marimea 1. sau 70 cum o fi la noi. aveam sanii mici dar nu ff mici. mi-au crescut intre timp de un singur sutien din cele vechi imi mai vine. acum am 75 parca.

categoric NU!!! eu sunt exact ca tine... purtam 70, in sarcina cam 75... acu nu mai stiu, ca mi-i inghesuiot in sutienele din sarcina lol si lapte am MULT... pt cris si inca un bebe, cred smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2675 2010-11-15 07:49:25

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

neatza burtici  puss

Daria Ioana - 06.08.2010

#2676 2010-11-15 08:46:35

rain
New member
Inregistrat: 2009-11-25

Neaţa la toate fetele cu sau fără burtici... kram  puss Am intrat să o felicit pe Coco pentru grăsunel,am văzut o poză cu el şi e scump tare! Nu toţi bebeluşii arată  aşa ?n primele lor zile.
De c?teva zile m-am mutat la mama pe parcursul zilei, să fiu oarecum mai aproape de spital şi să nu fiu singură dacă mă apucă să nasc, iar acolo nu am net din păcate. Seara c?nd ajung acasă cu trupa adunată de pe la grădi sau after, nu am timp să mai deschid calc.
Cum o fi cum n-o fi, p?nă la sf săptăm?nii nasc sigur că vrea bebe sau nu...deşi cred că vrea...nu mai am voie să iau no-spa sau altceva, sarcina e la termen considerată după 37 săpt. şi dacă nu vine singur dr ?mi induce naşterea pentru că pe 23 noe se ?nchide temporar secţia de maternitate pentru curăţenie, nu ştiu, aşa că TREBUIE să nasc p?nă atunci...  happydance  E o aglomeraţie zilele astea pe acolo de ne?nchipuit.  disperat
Nu am citit tot din urmă de data asta, sper că toată lumea e bine. ?ncerc să-mi bag net pe tel zilele astea, măcar pt o lună. Oricum p?nă la sf de săpt sunt cu bebe ?n braţe!
Vă pup şi aveţi grijă de voi!  puss  puss  puss Tb să fuug.

Ultima oara a fost editat de rain (2010-11-18 16:19:39)

gravida 38+

#2677 2010-11-15 09:04:06

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

wave  wave  wave  coffestudiu  coffestudiu  coffestudiu
rain  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck
ma apropii si eu cu pasi grabiti de marele moment  happy  happy  happy

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#2678 2010-11-15 09:10:16

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

rain goodluck

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2679 2010-11-15 09:11:42

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

Rain si DDunia ce putin mai aveti si voi..mai un pic si va tineti bebe in brate happydance

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.