homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-16

#286 2010-10-15 13:56:35

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

La spitalul de stat stiu ca epidurala se cumpara de catre gravida - mai au si ei una, doua truse, insa nu le dau decat la VIP...

La mine, la clinica, epidurala e inclusa in pretul nasterii si din cate am inteles nu le convine sa nu-ti faca, pentru ca atunci poti refuza si oxitocina (ceea ce voi face si eu) si se prelungeste travaliul, iar ei nu au timp de 'pierdut' pana ce dilati tu natural neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#287 2010-10-15 13:57:35

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Pass la noi in spital nu e gratis.Trebuie sa o cumpar, e 160 lei, si sincer eu nu ma risc sa merg fara ea.Am avut o colega care a mers si dupa aceea la trimis pe sotul ei de umbla nebun pe la farmacii, oricum daca nu o folosesti se poate da la moase si ti-o vinde cat timp stai in spital

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#288 2010-10-15 13:58:04

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

timean86 a scris:

Ce tari sunt povestile voastre rotfl

Na sa vezi cand le experimentezi pe proprie piele  lol  acusicam majoreta  goodluck
Came puss
Ruxxy bai baga mare , ca doar ai avut burtica, tu esti sora mai mare de la care avem de invatat  big_smile  eeeee si acusi parca o sa te "vad" pe aici cu bebe 2 in  gravida  majoreta

#289 2010-10-15 13:58:53

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Mai stau Dana, mai stau smile

#290 2010-10-15 14:00:33

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

eu stiu ca perfuzie cu oxitocina se pune indiferent ca nasti la stat/particular si indiferent daca vrei tu sau nu.
ma, eu nu zic nu, vreau oxitocina sa ma dilat bine si repede lol, dar nu vreau anestezie pt ca vreau sa simt contractiile, eu sunt sigura ca daca nu le simt nu pot coopera, nu pot impinge. sunt ca o musca lesinata, ma cunosc cel mai bine. prefer sa ma doara tare si sa imping sa scap mai repede decat sa nu simt nimic si sa nu realizez ca trebuie sa nasc odata!

Publicitate

loading...

#291 2010-10-15 14:03:48

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Duni, eu m-as grabi dar nu intotdeauna e asa usor sad
Legat de pvestile voastre, am avut o prietena buna care stiam ca trebuie sa nasca, si o mai sunam asa cateodata da vad daca a nascut, dar niciodata,  niciodata nu am intrebat-o: mai ai ? sau cat mai ai ? Si atunci cand o sunam ii ziceam ca am sunat sa vad ce face, ca nu ma intere dc a nascut chicot

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#292 2010-10-15 14:03:50

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

dr meu mi-a zis ca are in spital si vedem atunci daca cer epi k sunt durerile prea mari cheama anestezistul si imi face epi si ma costa 300 de lei cu tot cu anestezist
eu as vrea sa vad daca doare asa rau k daca nu mai suport fac si eu anestezia asta dac nu,incerc fara
oricum eu vb acum dar mi-a zis dr k numai la 37 de sap knd merg iar vorbim pe indelete ce si cum despre nastere ,daca natural sau nu in functie de cum sta bebe atunci, si inainte knd ma duc la spital dupa monitorizare

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#293 2010-10-15 14:04:42

camelia83
Sr. member

Si oxitocina aia se face la toata lumea sau numa la cerere?ca eu is pasta, cred ca in ultima luna si de am vreo besina ma speriu ca nasc, la cat is in plop si plopul in aer cesafac

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#294 2010-10-15 14:05:17

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

offtopic ce nervi am  bang
nu-mi vine a crede... abia adorm si eu si au inceput telefoanele  bang  m-au zapacit, ca de ce nu raspund, pai dorm in puii mei.
ii inteleg pe toti ca se gandesc la mine, dar nu se gandesc si ei ca ii anuntam daca era ceva, doar nu nasteam singura acasa...gata, al meu e pe lista neagra de azi. cica "te-am sunat de 5 ori, de ce nu raspunzi?", pai daca dorm, cum sa raspund.

off, scuze, dar trebuia sa ma descarc.

Mamica de Eric Andrei hjarta

#295 2010-10-15 14:08:18

camelia83
Sr. member

Odihnestete Aly ca maine va fi o zi plina de emotii  happy  happy

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#296 2010-10-15 14:09:12

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

offf alyi is de inteles si ei, mai ales al tau saracul iti dai seama
passule,te-am mai intrebat dar nu mi-ai raspuns: cat dai tu doctorului ca nasti naturelle: 1000 de lei?ti-a zis el ca atat vrea sau dai tu ca vrei si atat consideri?si la moasa cat se da ma fetelor k is pe langa?

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#297 2010-10-15 14:10:08

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

eu stiu ca epidurala se plateste... e de preferat sa ti-o dea din spital, dar oricum se plateste. oricum, cunosc tipe care si-au cumparat, iar dr n-a fost de acord cu asta. inainte sa o cumparati, intrebati dr daca trebuie si daca da, ce anume sa luati.

daa, ii inteleg, pe de-o parte, mai ales ca ieri m-am simtit rau, dar ... serios acum... normal ca ii anuntam, ca doar nu nasc singura aici. culmea, m-au sunat cei mai apropiati: mami, al meu, prietene bune etc, cu care mai vorbisem si dimineata  bang

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-10-15 14:11:40)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#298 2010-10-15 14:10:34

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

passenger a scris:

eu stiu ca perfuzie cu oxitocina se pune indiferent ca nasti la stat/particular si indiferent daca vrei tu sau nu.
ma, eu nu zic nu, vreau oxitocina sa ma dilat bine si repede lol, dar nu vreau anestezie pt ca vreau sa simt contractiile, eu sunt sigura ca daca nu le simt nu pot coopera, nu pot impinge. sunt ca o musca lesinata, ma cunosc cel mai bine. prefer sa ma doara tare si sa imping sa scap mai repede decat sa nu simt nimic si sa nu realizez ca trebuie sa nasc odata!

Da pass, te dilati repede, dar nici corpul tau si nici bebe nu e pregatit de p dilataie fulger... De obicei perfuzia cu oxitocina aduce si dureri mari, si pentru ca dilatatia se produce mai rapid, nici perineul nu are timp sa se mai elasticizeze - adica ai sanse mai mari sa-ti faca epiziotomie  hmm

Eu sunt impotriva tuturor interventiilor medicale nenecesare, pentru ca de obicei una le atrage dupa ea si pe celelalte  sad

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2010-10-15 14:11:08)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#299 2010-10-15 14:10:59

timean86
Addicted member

Saraca de tine Aly, dar trebuie sa-i intelegi si pe ei.
Toata lumea asteapta "sa livrezi" lol

#300 2010-10-15 14:13:27

passenger
Addicted member

camelia83 a scris:

Si oxitocina aia se face la toata lumea sau numa la cerere?ca eu is pasta, cred ca in ultima luna si de am vreo besina ma speriu ca nasc, la cat is in plop si plopul in aer cesafac

rotfl  rotfl

nu stiu.

fetele, cred ca cel mai intelept e sa nu stim si sa lasam lucrurile sa decurga natural, sa se ocupe doc de noi fara sa stim ce ne face, cand, cum. mai tare ne speriem. eu una nu ma informez deloc si nu vreau sa stiu ce perfuzie, anestezie, chestii trestii. ma bucur ca ma simt bine, imi vad de burtica mai departe si cand o veni momentul ma duc frumusel la spital si ce mi-or face, aia e. ei sunt medicii, ei sa stie, nu noi.
mama fiind in domeniu stia tot ce urmeaza sa i se intample cand m-a nascut, spre ce intindea doctorul mana stia ce e si daca doare, nu doare, si chestiile astea cred ca amplifica durerile si ne chinuim mai tare.  supa

blue, si eu sunt pro natural! nu vreau ace in coloana si medicamente si alte prostii artificiale, eu sunt genul care indura in tacere si rabda durerea fara sa sar la primul sertar cu calmante. acuma sper sa raman asa si la nastere, daca oi putea sa il scot natural pe Sebica. sper sa fiu tare chiar daca o sa doara ca (&&^^%$%$#$#@  lol nu garantez oricum

cand am avut avortul aveam o reteta mare cu medicamente si calmante si chestii pt uter sa elimine eventuale resturi de embrion, dar nu am luat nimic. big_smile am asteptat sa treaca natural.

nici la cicluri f dureroase nu iau pastile

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-10-15 14:18:12)

#301 2010-10-15 14:19:56

timean86
Addicted member

Pass applause

#302 2010-10-15 14:21:38

passenger
Addicted member

time, lasa ca vedem in decembrie daca  applause  sau  kapitulation 
lol

#303 2010-10-15 14:21:50

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

time, te-ai mutat aici ca-i mai multa activitate? rotfl2

s-a mutat fluxul de mesaje de la aspirante la burtici  rotfl2

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#304 2010-10-15 14:22:37

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Aliy ce-ai mama? cum? nu vrei sa nasti acasa singura? pai eu asa credeam ... si eram si sigura ca daca te apuca nasterea o sa taci chitic, si o sa te chinui singura si n-o sa zici la nimeni  rotfl2  rotfl  rotfl2
hai serios ca nu is deloc de inteles fazele astea... is penibile, mai ales sa nu te lase lumea sa te odihnesti cand tu maine ai o zi grea  va  Oamenii ar trebui sa inteleaga cand zici "iti zic eu cand merg la spital" sau "te anunt eu cumva daca nasc" Daca nu dai nici un semn din astea 2 inseamna ca mai esti si tu om(chiar dc esti gravida) si mai dormi...sau mai mergi la toilet si poate ai o di***e si te esti retinut mai mult pe tron  lol
LE aaaaa trebuia si tu sa dai un mesaj la toti din telefon"dorm, nu nasc...nu deranjati" lol

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-10-15 14:23:57)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.