homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-33

#609 2010-10-19 11:34:52

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

Sweet , pass a avut parca si ea probl asta, sper sa nu gresesc...oricum , nu e bine sa te fortzezi  neutral  mai bine mai astepti o zi pana vine natural decat sa te fortzezi...Daca intra fetele sigur te ajuta cu sfaturi pt constipatie...la mine mergea de minune o guritza de cafea slaba la 2 zile , si activia

#610 2010-10-19 11:34:59

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

ddunia a scris:

wave  wave  wave
lavig , crema d la bubchen e cea cu capacul roz?ca il trimit pe sot azi sa-mi ia si nu stiu care e,vreau crema nu gelul antivergeturi
eu foloseam pana acum palmers..ff buna dar s-a terminat si ma dau pe bubchen ca am auzit ca e la fel de buna si fara parabeni

da e cea cu capac roz, dar zi sa citeasca pe ea, scrie ca e pt gravide big_smile e buna, si mie imi place smile

Sweety eu nu am avut probleme deloc cu constipatia, slava domnului, akm nu stiu ce sa zic, dar pt linistea ta ar fi bine sa mergi la doc., eu asa as face, sa fiu linistita  rugaciune

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#611 2010-10-19 11:35:55

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

sweet eu sa ma constip si sa imi curga sange nu am patit..in schimb am avut spotting la inceput si m-am speriat...vomam de multe ori pe zi si uneori cu sange si m-am speriat si de asta dar mi s-a explicat ca e era in prima faza de la placenta care se forma si in a 2-a problema ca era iritata mucoasa stomacului de la atata efort de a da afara
in cazul tau poate niste fisuri anale cum te chinui...fa ceva sa nu mai fi consytipata si dk mai vezi pete fuga la dr
mie mi-a zis dr meu ca si dk vad un punct maro sau rosu sa-l sun k eu tot nu-l sunam si ma consumam singura

fetele,care ati luat comprese sterile de care ati luat?ma duc azi la farmacie si vreau sa iau
iar garmastan si bepanthen cat costa?m-au apucat cumparaturile pt definitivarea bagajului

Ultima oara a fost editat de ddunia (2010-10-19 11:37:50)

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#612 2010-10-19 11:37:37

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Neata gagici  wave
GArga , felicitari pentru cele 30 de saptamani !!!!
Dana. iar la prostioare te-ai bagat ??? Si printesa nu s-a revoltat sa vrea sa iasa la lumina ??? lol
Simona , felicitari pentru eco !!! trombon

Da mai fetelor, a disparut carutul. Acum aprox. 2 ani l-am pus intr-o boxa comuna (cam 4 ap. erau pe boxa aia)de la ultimul etaj ca am zis ca acolo sta mai bine decat in subsol si acum, cand m-am dus sa-l iau ...ioc . Nici eu nu-mi pot imagina cum cineva a putut sa-l ia asa, pur si simplu...fara sa intrebe nimic.  skitarg  Acum am ramas cu landoul si scoica si va trebui sa iau separat doar partea sport a carutului . Era exact o cheltuiala in plus de care "aveam nevoie" acum.

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-10-19 11:41:19)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#613 2010-10-19 11:39:40

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

dana, io sincer nu vad de ce te grabesti... pana la sapt 42 (cat se lasa maxim o sarcina) mai ai.... daca bebe e ok nu vad niciun sens sa faci ceza doar pt ca te grabesti

si nu, nu-ti face nicio injectie de inducere (dar, din cate stiu, te apasa pe burta dupa si iti face o injectie pt contractii dupa... pe care oricum o cam primesti din oficiu si la nasterea naturala sad )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#614 2010-10-19 11:41:41

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

injecția de contracții, da, ți-o face și e nașpa rău, mai ales că se face la 8 ore timp de vreo 2 zile, parcă (sau așa se face la noi ?n spital). și mie mi-au făcut-o și mă simțeam ca atunci c?nd eram la CM ?n prima zi, cea mai nasoală

#615 2010-10-19 11:43:13

LaviG
Insomniac member

Ddunia ceri la farmacie comprese sterile, nu e o marca anume smile , eu aici am dat pe garmastan 31 de lei, probabil la voi sunt alte preturi nustiu si eu nu am luat bepanthen, am luat sudocrem, foarte multa lume mi-a recomandat cum ca ar fi mai bun smile si am luat o cutie mijlocie la 25 de lei smile

#616 2010-10-19 11:45:04

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

coco stiam ca mai vreau sa-ti zic ceva...deci cum se poate se iei un carucior? yikes  serios acuma, pffffffff nesimtirea-i mare la unii vad ca neutral
Pitica mea nu e revoltata deloc...a crezut ca e timp de joaca cu tati  lol  si a inceput si ea sa dea putin apoi s-a culcat pana acuma la 10 juma...cand am bazait-o eu  hjarta  ca eaaaaa doarme de nu  chicot  Na si acuma e bine mersi ...se joaca cu  tzitzi mele  spranceana  lol tzuco mama pe ea de cuminte hjarta  prea cuminte  disperat
Kata Doamne feri de 42+ ca nu mai pot cu burta asta de 5 kile sigur ... si in plus ma grabesc ca-mi pleaca dr. sapt viitoare si la altu nu deschid picioarele  disperat  Numai in asta am incredere...si in plus si el ma stie pe mine, frici , m-a urmarit toata sarcina si etc si in plus il si cunosc personal

#617 2010-10-19 11:45:30

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Swety si eu am avut aceeasi problema, de am mers la urgenta, dar la mine a curs tare sange.Din pacate cred ca sunt hemoroizi ca si la mine.Eu si acuma cand fac ma deranjeaza

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#618 2010-10-19 11:46:12

ddunia
Hero member

sudocrem mi se pare avantajos ca pret o cutie de 125 ml e 21 de lei

#619 2010-10-19 11:49:30

anabella_n
Hero member

vedeți că sudocrem primiți ?n spital o mostră gratuită, destul de mare și ar cam trebui să ajungă multă vreme pt bebe, că e consistentă și țineți mult din ea.
e o cutiuță de 15g

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-10-19 11:50:07)

#620 2010-10-19 11:52:23

simona.elisa
Full member
Inregistrat: 2010-09-07

swetty poate sa fie si o mica fisura anala, dar cel mai bine suna ti doctorul si explica-i . Nu te mai forta si fa ti caun program de mers la baie. Eu am avut problema cu constipatia inainte sa raman gravida si am avut mici fisuri anale. La mine fuctioneaza : in fiecare zi merg la baie cam la aceeasi ora 6.30 cand ma trezesc. Poti sa mananci cereale, in special de ovaz cu fructe uscate, prune deshidratate. DAR NU UITA suna ti doctorul pentru ca poti merge la el si mai devreme de programare, mai ales ca nu ai voie sa te stresezi. A si bea si apa

mamica super fericita ..........bebelusa vanessa 2.05.2011

#621 2010-10-19 11:58:04

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Fetele, pe mine ma stoarce de puteri raceala asta... si am o fataaaa sad, totusi respir destul de binisor dar tot vorbesc pe nas, nu stiu cum de am racit ca am avut grija sa nu plec subtire imbracata, sa nu am contact cu oameni raciti dar uite ca tot s-a intamplat...

In week-end m-a durut si burtica, parca ma durea carnea si ma durea cand ma miscam, daca stateam linistita in pat toate bune, cred ca se pregateste iar burtica de crestere... Mai treceau cu No-Spa dar tot imi ramanea o jena...Vad ca au inceput si durerile de spate mai ales daca fac treaba si stau mai mult in picioare... In pat sau la birou nu am nimic...
Bebe mai nou ma inghionteste noaptea cand imi schimb pozitia, daca ma pun pe dreapta da in dreapta si daca ma pun pe stanga da pe stanga...Cred ca el ar vrea sa dorm in fund...

Va aud de constipatie, eu pana acum nu am patit nimic, fac zilnic, oare sa nu imi fi venit mie timpul inca? Cine stie, poate mai incolo ma auziti si pe mine...
Nu am chef de nimic azi, mai ales cu vremea asta... supa

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-10-19 11:59:12)

#622 2010-10-19 12:00:39

LaviG
Insomniac member

Ana eu am cumparat ca aici nu cred ca se da, nu ma pot baza pe asta, cred ca depinde de spital smile

#623 2010-10-19 12:00:56

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

eu cu constipatia aveam probleme si inainte sa raman gravida....,dar sa vad sange nu...si sapt trecuta m-am constipat, dar am mancat un iaurt pe stomacum gol si am baut niste cafea si m-am dus la baie si a fost in regula, acu i-ar m-am constipat..si tot asa am rezolvat...numai ca am simtit ca m-am fortat un pic pana sa iasa..scuze ca va explic asa, ...si apoi v-am zis...problema este ca acu m-as duce la dr, dar aici in oras v-am mai zis ca nu am incredere in niciunul..imi e ca cine stie ce imi spune...eu ma duc la timisoara, si sunt 200 de km  pana acolo...oricum daca mai am ceva, il sun pe dr sa vad ce zice si  ma duc la control , sper sa nu fie ceva, sa pierd sarcina...

cand pierzi sarcina, ai hemoragie? sau cum ti se intampla? ce simptome ai?

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#624 2010-10-19 12:11:16

ddunia
Hero member

la ce te gandesti sweet
cand ai avort spontam ai hemoragie dar nu neaparat cand pierzi se lasa cu sange..eu de ex am pierdut sarcina,s-a oprit in evolutie si nu am stiut nimic pana la urmatorul control si eco
dar nu te gandi la nebunii ca la tine e constipatie

#625 2010-10-19 12:12:25

anabella_n
Hero member

LaviG a scris:

Ana eu am cumparat ca aici nu cred ca se da, nu ma pot baza pe asta, cred ca depinde de spital smile

nu-i mare pierdere, Lavi lol
aici ți se dă cică un cadou pt bebe, te aștepți la un cadou adevărat și c?nd colo primești o cutie cu pliante, un pampers nr.1, o mostră de sudocrem și 2 cărticele de ?ngrijire a bebelușilor

#626 2010-10-19 12:13:48

LaviG
Insomniac member

anabella_n a scris:

LaviG a scris:

nu-i mare pierdere, Lavi lol
aici ți se dă cică un cadou pt bebe, te aștepți la un cadou adevărat și c?nd colo primești o cutie cu pliante, un pampers nr.1, o mostră de sudocrem și 2 cărticele de ?ngrijire a bebelușilor

normal lol

mama ce cadou  rotfl2

#627 2010-10-19 12:15:46

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

salutare!

sweety, nu te mai forta la toaleta sub nicio forma!!!!  mai ales ca tu esti abia in trimestrul 1, cand sarcina nici nu e prinsa bine. eu am patit exact ca si tine numai ca eu eram in saptamana 19, a fost prima si ultima data cand am avut o secretie colorata in sarcina asta, dar suficient cat sa ma sperii ca naiba.  sad 
pt constipatie am tot scris pe aici,
-cafea slaba dimineata,
-lapte cald cu miere pe stomacul gol sau o lgt de miere pe stomacul gol.
- smochine uscate tinute peste noapte in apa fierbinte, dimi bei apa aia cum te trezesti
- 2-3 kiwi moi mancate seara si langa ele bei un pahar mare cu apa in timp ce mananci
- fresh de portocale cat mai mult
- ciorbe si supe zilnic!!!!
- fructe multe
- iaurturi

cam atat, eu asa ma chinuiam , cu regimul asta de mai sus.

danapuss  asa zic si eu ca si kata, e mult prea devreme sa te gandesti la ceza. mai ai cateva sapt pana la termen teoretic.

cocofan, si gasesti doar suportul de cumparat? sa nu dai banii aiurea pe carut . Ce urat, ce situatie de kk. auzi, trebuie tras la raspundere adminul, cum asa sa aveti boxa si chei si sa dispara de acolo?!!!?!?! ce urata e convietuirea intr-o cutie de chibrituri, asa urasc traiul "la bloc" cand trebuie sa iti suporti vecinii tigani si batuti in cap !!!  acklad  acklad  acklad  Doamne ajuta-ne sa avem casutele noastre in viitorul apropiat!

garga, felicitari pt 30+ ! eu abia astept sa ajung la 38   dance
cum poti dormi asa mult? yikes eu dorm cam 6 ore pe noapte si ma trezesc f fresh, e suficient pt mine atat

o sa scot pozele cu faimoasele tampoane si le pun aici

ddunia, vezi ce crema iti cere spitalul sa duci, la mine de ex cere special Bepanthen, oricum o crema cu de...panthena - nu mai stiu denumirea, o sa caut compozitia sa iti zic
fase sterile ceri, pur si simplu, nu au firma
fa bagajul ca e asa bine cand stii ca il ai gata! dance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.