homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-38

#704 2010-10-19 22:26:47

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

fetele, multumesc pt incurajari! eu sunt ingrijorata tare pt ca a si slabit din vara si pana acum vreo 4-5 kg, fara sa tina dieta sau ceva, nu are pofta de mancare, acum imi spune si de durerea asta pelviana, pur si simplu innebunesc. nu pot sa fiu calma. e si ea speriata, si eu sunt, ne transmitem starile astea de la una la alta. eu mai am si contractii , am luat pana acum 2 no spa si vad ca nici asa nu trec. sper sa nu nasc, desi numai la mine nu ma gandesc ! ma rog sa fie bine, acum numai asta conteaza, sa fie bine analizele luni.

#705 2010-10-19 22:38:32

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

miri, dana, super  applause

dana, pt tine deja scoatem enervantele și de data asta pe bună dreptate  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
vei scoate o scorpioancă, ce-mi place zodia asta smile

#706 2010-10-19 22:55:03

carmensita 82
New member
De la: timisoara
Inregistrat: 2010-03-17

Buna fetelor..sunt foarte necajita si nu stiu ce sa mai cred:incontnuu arsuri..varsaturi iar aznoapte nu am dormit mai deloc,am avut contractii cu dureri  grater Pe scumpa mea am simtit-o toata noaptea cum misca..nu stiu ce sa mai maninc sa nu vars......offffffffffff Doamne

36:gravida:Doamne te rugam sa ne-o aduci pe Alesia sanatoasa

#707 2010-10-20 08:01:19

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

neata burtici dragi si mamici  puss  par

va multumim pt urari... cateva zile ne obisnim cu noua viata s apoi poate reusesc sa stau mai mult pe forum.

Dana, hai  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  puss

Mamica de Eric Andrei hjarta

#708 2010-10-20 08:22:26

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata,
Coco ma bucur ca mama ta a trecut cu bine de operatie, multa sanatate.
Pass nu te mai gandi la ce e mai rau, trebuie sa fiti optimiste
Miri, super vesti, felicitari pentru flacau
Dana, inca putin si veti fetita majoretamajoreta

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

Publicitate

loading...

#709 2010-10-20 08:45:10

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

stiti ceva de dana?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#710 2010-10-20 09:00:59

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Neata, gagici!  cascat

Miri, felicitari pt puiutul grasun si care seamana cu tine! applause

Fetele, am si eu o rugaminte la voi: sa imi explicati si mie cu lux de amanunte cum se simt contractiile... Ca eu nici acum nu stiu cum se simt, poate am avut si eu habar nu am...  nustiu
A inceput sa ma doara spatele si parca se duce si spre piciorul drept... supa nu imi place deloc...  cesafac De cand cu raceala asta parca au inceput sa ma doara toate cele, ba spatele, ba burta, ba un sold...
Azi vreau sa imi fac programare pt sambata la dr ginecolog sa vedem ce mai e pe acolo, daca e totul ok...

O zi buna sa aveti! puss

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-10-20 09:10:10)

#711 2010-10-20 09:06:19

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Neata fetelor  mornincoffee
Noi nu am mai intrat ieri sa va dam vestile bune fiindca am ajuns la 1 noaptea acasa...franta,dar fericita ca l-am vazut pe Ianis hjarta  Suntem in grafice cu toate masuratorile...doctorul a acordat o atentie mai mare masuratorilor la inimioara (la varsta asta a sarcinii s-ar fi vazut mai bine malformatiile daca era cazul). Ca si greutate, am ajuns la 1916g,mai mari cu 4 zile..iar s-a schimbat DPNul  smile
Ianis nu s-a intors si nici nu crede ca mai sunt sanse(de la 32 de sapt mai greu sa se intoarca)...deci oricum ma pastea ceza si daca nu erau problemele cu unicul meu rinichi  cesafac  Mi-a interzis cu desavarsire  sexinpat de acum incolo,asta daca nu vreau sa ma apuce nasterea pe acasa...doamne feri  signof10 si m-a sfatuit sa ma mut in TM de la 36+ ca sa fim mai linistiti... In caz ca se declanseaza nasterea sa nu strabat 200 de km pana la spital. Deci la 36+ am urmatorul control...pana atunci toate bune!  rugaciune

Ma duc sa citesc din urma! Din ce am citit am vazut ca Dana si Mirik au venit cu vesti bune de la echo  bis  bis  bis
Mirik ce voinic ai tu acolo  hjarta  applause 
Dana  puss AMR 4 zile??? yupyyy  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Garga felicitari multe,multe ptr schimbarea prefixului par   bis  bis  bis

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#712 2010-10-20 09:21:23

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

wave  wave  wave neata!!!
Felicitari tuturor pentru vestile bune si pentru bebeii sanatosi
Pass,mama a avut fibrom si asa o durea si pe ea..bine nu era la menopauza si avea si sangerari groznice de a scazut hemoglobina la 6 si a avut nevoie de transfuzie si de operatie....ne-am speriat si noi dar a fost totul bine..mergeti la gineco si va zice el mai multe pana atunci nu te stresa ca nu faci deloc bine
Si eu sunt ff interesata de contractiile astea,cum se simt mai exact ca si eu cred ca le experimentez de ceva vreme dar sunt rare si ma lasa usor,de cate ori ma plimb sau schimb pozitia, iar de 2 zile am observat ca abia respir daca stau pe spate mai mult timp  spranceana ce sa facem suportam inca putin

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#713 2010-10-20 09:31:27

stefany
Sr. member

Pass multa sanatate mamei tale si nu va ganditi la ce e mai rau pana nu ajunge la control si ii spune medicul ce si cum trebuie sa faca  puss  goodluck

Duni,Papu la mine contractiile dureroase sunt atunci cand se intareste burtica brusc si simt ca o presiune,ca o inclestare dureroasa in zona respectiva... Tine cam 15,20 sec nu mult..n-am cronometrat defapt. Dar le diferentiez clar fata de crampe,lovituri ale bebeului sau contractii nedureroase caz in care doar se intareste burta. Pe mine toate astea ma apuca mai mult seara cand ma pun in pat sau chiar noaptea...e tare nasol,in schimb iau no-spa si trec. Mai nou medicul mi-a zis sa iau si Gynipral 1/2 tb la nevoie in caz de contractii dureroase...dar mi-e cam frica fiindca pot da tahicardie..

#714 2010-10-20 09:34:02

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

pai eu nu as putea lua gynipral pt k eu an deja tahicardie si dk mia iau si de alea..
si pe mine tot asa ma iau,noaptea..posibil sa fie de la cum dormim mult cu bebe pe o parte sau alta..eu incerc sa dorm mult pe stanga,dar ma trezesc cu durere merg la toaleta si apoi ma pun pe dreapta si ma trezesc uneori pe spate..cu durere

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#715 2010-10-20 09:39:32

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Neata burticilor  puss
Dana, super mai ai umpic
Stef las ca recuperam noi dupa nastere  sexinpat , acum imoprtanti sunt piticii

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#716 2010-10-20 09:42:17

stefany
Sr. member

Ddunia sunt sigura ca medicul tau nu ti-ar da sa iei Gynipral,stiindu-ti problema. Dar nu trec de la no-spa? Cat despre dormit si eu dorm ba pe stanga ,ba pe dreapta cu perna de gravide in brate. Ma mai trezesc si pe spate ,semn ca la bebe nu-i place.Stand pe spate,apasam mult vena cava si ne da senzatia ca ramanem fara aer...am patit-o si eu  neutral

#717 2010-10-20 10:07:11

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

wave  rodnar
Doamne  rodnar  eu sunt la rand  al9leacer  parca nici nu-mi vine sa cred  al9leacer  big_smile
Ruxxy, Garga, Ana, Aliy, Stef, ddunia, Came rodnar  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss
Ana   par  am zis ca intru azi sa vad ce se zice despre scorpion  chicot  ca nu prea stiu multe de zodia asta chicot  da sunt asa happy  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  nu-mi mai incap in piele, ma crezi? sa-mi vinzi ponturi pt recuperare rapida dupa ceza big_smile  puss Ruxxy valabil si pt tine  rodnar  puss
Aliy par  par  par colega! oare ai scris ceva la topicu tau  chicot  merg sa vad!pupici pt voi 2! puss  puss
Stef puss  eram sigura ca vis i tu cu vesti bune  cool   applause  pt iannis grasunel si sanatos majoreta
Azi se pune la amr? ca atunci am 5 zile pana luni  chicot da oricum, f putinnnnnnnnnnnn happy  happy  happy  happy
Carmensita eu nu m-am confruntat cu asa ceva neutral  nu stiu ce sa-ti zic...da oricum, parca arsuri inseamna ca bebe are par mult  chicot deci bucura-te  chicot ca o sa aiba parutz fain
Garga   majoreta mai umpic si ma ajungi chicot  bis  bis  bis
LE Came imi pare rau ca nu o sa-ti mai pot povesti de nastere naturala...chiar mi-am dorit, dapai dc e mai bine pt asta mica ceza, ne supunem  chicot  da recunosc ca am si o pace sufleteasca ca a iesit asa  rodnar pana la urma...parca nu mai am asa emotii rodnar
Kata am scris aseara de mine, putin mai sus  chicot

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-10-20 10:09:52)

#718 2010-10-20 10:14:54

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

papu, contractiile sunt cand ti se intareste burta si doare ca la un carcel muscular (exista sicontractii nedureroase, care nu prezinta niciun risc). ce ai tu acolo mieimi suna a "apasa bebe pe un nerv"

dana, aiaam cetit... dar asteptam ceva nou big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#719 2010-10-20 10:22:46

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

neata fetelor  happy

Dana ma bucur ca sunteti bine, AMR 5 zile  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Stef felicitari pt bebe grasun hjarta

Pass nu te ingrijora, gandeste-te la bebe Sebi si incearca sa nu fii stresata, doamne ajuta sa fie bine cu mama ta  rugaciune

si eu am probleme cu respiratia cand ma intind, in rest toate bune si frumoase big_smile

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#720 2010-10-20 10:40:10

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

neatza !
bine ai revenit aliy...cum te simti?

eu am mancat iaurt,ambaut apa, am baut lapte cald cu miere...si tot nu mi vine sa ma duc la baie...mi-e frica sa mai ma si duc sa nu patesc iar ca ieri...nu se mai vede nimik, nicio pata de nicio culoare...la pranz il sun pe medic sa-i spus, asa mi-a zis...sa vedem ce zice...doamne sper sa fie bine bebele meu...

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#721 2010-10-20 11:02:40

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Las Dana ca daca totul e bine, iti povestesc eu  chicot , sa vezi de ce ai scapat

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#722 2010-10-20 12:01:10

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Eu am fost intr-o sedinta tareeee plictisitoareeee...
As putea oare sa le zic sa ma lase in pace pana intru in prenatal? lol
Voi dormiti pe aici?  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.