homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-55

#1027 2010-10-23 09:41:25

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

Pai aseara am luat un avans de imi vine sa ma impusc  bang dupa care am calculat cat voi lua salariu dupa medical si am  neutral  grater .Noaptea trecuta am visat ca mi-a murit copilasul in pantece din cauza ureaplasmei si am trait intens visul  grater  grater  grater  grater  grater si acum sunt socata  grater  grater si ca sa fie treaba gtreaba tocmai am avut un meci cu mama careia clar ii lipsesc cateva tigle  skitarg  skitarg  skitarg si nu stie deloc sa ma sustina cand imi este greu, parca atunci face in asa fel sa-mi fie si mai greu  bang  bang  bang

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1028 2010-10-23 09:46:14

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

neata !

mirik sad visele sunt doar vise... vorbeste cu cineva care te intelege si te poate linisti. nu cred ca mama ta o face cu intentie. si mama o da in bara exact cand am nevoie de cuvinte frumoase, dar e mama...

eu mi-am visat bebele dar nu pot sa imi amintesc cum arata..
intr-o alta noapte am visat ca nastam. si era asa usooooor, fleac. smile de-ar fi asa....

#1029 2010-10-23 09:46:46

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

cascat neata fetelorr

Miri hai capu sus, toate trec vin altele, mai visam si chestii urate, hormonii ne joaca feste, ce sa facem smile

pupici la toate

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#1030 2010-10-23 09:56:04

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

miri, nu stii ca in vise totul e invers? smile daca visezi ca moare cineva e de bine, cica lol
eu dupa nastere am avut cosmaruri ca n-am avut in 25 de ani.... inclusiv urate rau, cu detalii... sunt expresia grijilor noastre pt copilas smile

iar salariile sad ata ete, voi sa fiti sanatosi kram

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1031 2010-10-23 10:22:34

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Neata puss
Miri, a fost doar un vis..important e ca bebe e bine puss

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#1032 2010-10-23 10:30:53

albinuta_vesela
Insomniac member

maine schimbam prefixul majoreta si bebe da din picioare din ce in ce mai mult.  bebe miiiic si scump.

la sfarsitul lui noiembrie facem morfo fetala. abia astept sa il vad. voi avea cam 5, 5 luni. tot in perioada asta ati facut si voi sau vi s-a rcomandat ?

Ultima oara a fost editat de adina84 (2010-10-23 10:32:06)

#1033 2010-10-23 10:36:32

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Neata buna si de la noi  cascat

Azi am intrat oficial, dupa toate tickerele din lume, in trimestrul III - AMR 84 de zile  happy

Mirik, important e ca bebe si tu sunteti bine, salariul asta e, nu ai ce sa schimbi nici daca te stresezi, iar legat de mama - uneori pentru binele tau, e mai bine sa nu-i bagi in seama nici pe cei dragi tie  smile

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2010-10-23 10:36:55)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1034 2010-10-23 10:56:44

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Blue felicitari!!!  majoreta  majoreta  majoreta

Multumesc fetelor pentru sustinere.Am noroc cu Dragos care ma intelege ca altfel o luam razna  supa

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1035 2010-10-23 11:06:49

mylacik
Hero member

Blue bravo majoreta ..incet,incet se apropie bebe
Adina majoretamajoreta la mai multe saptamani ..pana la 40 smile ..ce frumos tre` sa fie cand da el din picioruse hjarta hjarta

21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !

#1036 2010-10-23 11:19:09

albinuta_vesela
Insomniac member

saru'mana, mylack !
si, da, e frumos tare cand simti cum misca. hjarta

#1037 2010-10-23 11:59:20

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

neatza! de fapt s-a facut pranz....
am stat sa citesc ce ati mai scris...

aseara m-am uitat in filmuletele de la eco si se vedea cum ii bate inima...doamne...

numai ca...dr dupa calculele cu UM mi-a zis ca e de 9 sapt, iar la eco iasa de 8 sapt...asa mi-a iesit si  data trecuta tot cu o sapt mai mic...oare de ce?
ca asa as avea 9 sapt si...
in rest a zis ca e bine, ca daca nu era, ma interna...
doamne ajuta ca e bine...
dana mai ai putin  majoreta  majoreta

dupa aia tu urmezi lavi?

aliy tu cum te simti dupa ceza?
si eu tot ceza as vrea, cu toate ca multe ma sfatuiesc sa nasc normal...dar nu stiu...n-as vrea

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1038 2010-10-23 12:10:05

mylacik
Hero member

adina84 a scris:

saru'mana, mylack !
si, da, e frumos tare cand simti cum misca. hjarta

abea astept sa`l simt si eu hjarta
Sweety puss uite aici poti citi ce mai face Alyi http://forum.anticonceptionale.ro/t3241 … enit-.html

Ultima oara a fost editat de mylacik (2010-10-23 12:11:22)

#1039 2010-10-23 12:11:59

katami
Platinum member

sweety, nu e bai daca iese mai mic

dr ce ti-a zis, ca va calcula dupa um sau dupa ecograf? eu am avut mereu cu o sapt mai mic si dr mi-a zis ca va calcula dupa primul eco (mai ales ca ii confirmasem si eu ca am avut o ovulatie tarzie). dar in mod normal se calculeaza dupa um, indiferent ce iese la eco

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1040 2010-10-23 12:18:35

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Neata  wave

Mirik e normal sa avem vise de astea in sarcina ,nu ai de ce sa te ingrijorezi puss  ,iar la faza cu mama am patit-o si eu si cu mama si cu soacra si cu sora...parca nimeni nu ne mai intelege  bang Hormonii astia cum bine zicea si Lavi ...

Blue ai intrat oficial in trim 3 applause ...bravooo si tie si lui bebe  bis  bis  bis Sa vezi ce repede trece timpul de acum incolo  happy

Danaaa  trombon AMR 2 ZILE  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Salutam si pupam toate burticile si mamicile  puss

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#1041 2010-10-23 12:26:31

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Buna ziua!
Citesc de ceva timp povestile voastre frumoase despre perioada sarcinii si invat multe din ceea ce scrieti. Eu am avut un alt post, in care imi marturiseam disperarea dupa analizele din primul trimestru de sarcina. Toxoplamoza iesise (IgM) pozitiva...Am refacut analizele si se pare ca e negativ rezultatul (atat IgG, cat si IgM). Parca mi-a mai venit inima la loc..., desi stresul nu a trecut, am mers sa refac si a treia oara. Voiam sa va multumesc pentru tot ceea ce impartasiti pe forum. Mai "fur" din regimul vostru alimentar....nici nu stiu ce e bine, ce nu e, ce sa fac si ce nu, fiind la prima sarcina...M-am "ales" cu elevit, acid folic si progesteron de la dr ginecolog si asta respect., Mai departe...
Nu va spun cate emotii am ca urmeaza o deplasare in strainatate cu avionul...Sper sa trec cu bine de toate si sa aduc pe lume un prunc sanatos!

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1042 2010-10-23 12:35:56

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

katami a scris:

dr ce ti-a zis, ca va calcula dupa um sau dupa ecograf? eu am avut mereu cu o sapt mai mic si dr mi-a zis ca va calcula dupa primul eco (mai ales ca ii confirmasem si eu ca am avut o ovulatie tarzie). dar in mod normal se calculeaza dupa um, indiferent ce iese la eco

katami mi-a zis dr ca daca si data viitoare iasa la eco tot asa mai mic, atunci o sa ne luam dupa eco...acu sa vedem...

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1043 2010-10-23 12:36:53

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

razu a scris:

Buna ziua!
Citesc de ceva timp povestile voastre frumoase despre perioada sarcinii si invat multe din ceea ce scrieti. Eu am avut un alt post, in care imi marturiseam disperarea dupa analizele din primul trimestru de sarcina. Toxoplamoza iesise (IgM) pozitiva...Am refacut analizele si se pare ca e negativ rezultatul (atat IgG, cat si IgM). Parca mi-a mai venit inima la loc..., desi stresul nu a trecut, am mers sa refac si a treia oara. Voiam sa va multumesc pentru tot ceea ce impartasiti pe forum. Mai "fur" din regimul vostru alimentar....nici nu stiu ce e bine, ce nu e, ce sa fac si ce nu, fiind la prima sarcina...M-am "ales" cu elevit, acid folic si progesteron de la dr ginecolog si asta respect., Mai departe...
Nu va spun cate emotii am ca urmeaza o deplasare in strainatate cu avionul...Sper sa trec cu bine de toate si sa aduc pe lume un prunc sanatos!

ma bucur mult ca au iesit acuma bine analizele..vreo explicatie ai primit..pt ce au zis prima data ca este pozitiv...???

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#1044 2010-10-23 12:42:34

katami
Platinum member

sweetygirl27 a scris:

katami a scris:

katami mi-a zis dr ca daca si data viitoare iasa la eco tot asa mai mic, atunci o sa ne luam dupa eco...acu sa vedem...

corect

razu, lasa emotiile si stresul, ca fac rau sarcinii big_smile bucura-te de bebe si de rezultatele bune la toxo!! smile

de mancat ai voie orice, fara excese (si fara e-uri, as adauga eu personal)

#1045 2010-10-23 12:45:09

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Multumesc!
Explicatii nu am primit. Primele analize le-am facut in jud.Neamt, iar dr ginecolog e din Iasi. Cand le-a vazut mi-a spus cam asa:"cine stie ce laboratoare aveti voi pe acolo...las, recoltam noi si trimitem aici, in Iasi, sa verificam". Si aseara au venit rezultatele care par in regula. Mie mi se pare mare ciudatenie. Am intrebat-o pe doctorita daca ea considera ca trebuie sa le fac si a treia oara, mi-a spus ca , oricum, le voi face iar peste o luna, ca nu are rost sa dau bani acum, ca are incredere in laboratorul din Iasi. Eu, desi nu stau deloc bine cu banii, am mers dimineata la alt laborator si am mai cerut o data analizele. Luni dupa amaiaza primesc al treilea rezultat. Sper sa fie bine...

Katami, multumesc mult pentru incurajari si pentru sfaturi!Mare stres am avut si nu pot spune ca am scapat. Imi doresc copilul asta mult, e prima data cand 'experimentez' sarcina...

Ultima oara a fost editat de razu (2010-10-23 12:46:38)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.