homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"cos" ciudat! urgent!

#1 2010-10-13 23:06:38

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

"cos" ciudat! urgent!

dragelor, stiu ca sunt insistenta dar sunt foarte speriata si va rog sa ma ajutati.

sa spun totul de la inceput. prietenului meu i-a aparut pe fund sapt trexuta un fel de cos de care nu si-a dat seama, si l-a rupt din greseala la dus. a sangerat destul de mult. a2a zi s-a trezit cu el umflat, i-a fost teama sa mearga la doctor la urgente de frica vreunei mini-operatii, a sunat un doctor care i-a spus ca ceea ce are etse posibil sa se fi luat prin contact sexual. i-a recomandat sa ia antibiotic, sa curete cosul cu apa oxigenata si sa dea apoi cu o anume crema. mama lui i l-a stors in acea zi, la durut tare, si i-a mai iesit ceva albicios ca dintr-un cos, dar doar putin. apoi numai sange. durerea persista de atunci, nu mai este la fel de intensa dar este, dar bubita ramasa s-a mai retras. astazi a sesizat ca ii mai apare unul, in ciuda faptului ca se afla sub tratament.

ce credeti? asa ceva se poate face din pricina contactelor sexuale, sau sa fie luat asa? este pe fund, nu in zona anusului, nici in alte directii. pe fund, nu un loc mai special.

sunt foarte speriata, va rog ajutati-ma. eu una nu am nimic, nu am avut simptome ciudate, nici secretii ciudate, nimic! am avut aul trecut colpita, nu mai vreau sa mai trec prin asa ceva, e oribil.

Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2010-10-13 23:07:38)

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#2 2010-10-14 08:46:09

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: "cos" ciudat! urgent!

daca stii ca esti insistenta inseamna ca stii si ca nu era nevoie de un al doilea topic cu aceeasi tema. ti s-a raspuns la celalalt topic in masura in care s-a putut pe marginea informatiilor date de tine. intreaba acolo in continuare ce ai de intrebat.

Alessya_13 ai warn pt postare multipla.

topic inchis.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.