|
Nu esti logat.
Ce anticonceptionale NU maresc sanii?#1 2010-10-14 17:58:18
ce anticonceptionale NU maresc sanii?Buna! Am inceput de acum vreo 7 luni cu Jeanine si am observat ca treptat mi s-au marit sanii..lucru care nu-mi place. Eram multumita de cupa B. Azi incep Yasmin la recomandarea doctorului. Offline #2 2010-10-14 18:02:09
Re: ce anticonceptionale NU maresc sanii?Nu neaparat, e doar un efect secundar Offline #3 2010-10-14 18:08:16
Re: ce anticonceptionale NU maresc sanii?Sper sa fie asa. Stiu ca e doar efect secundar care chiar dispare in perioada de pauza de 7 zile. Is curioasa cum va fi cu Yasmin. Offline #4 2010-10-17 14:28:23
Re: ce anticonceptionale NU maresc sanii?probabil se vor mari deasemenea, deoarece efectul asta e dependent de estrogen si yasmin are mai mult decit avea jeanine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|