homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3-126

#2376 2010-12-19 18:42:52

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3

mamici....am ajuns si momentul asta...ca ma da afara din baie, ca se rusineaza....ca vrea sa se spele singur.... sad
va invidiez....bucurati-va de fiecare secunda de bebeii vostri de fiecare clipa chaira daca acum vi se pare grea...sunt momente de care peste 6-7 ani va va fi foarte , extrem de dor hjarta
puss mamici

#2377 2010-12-19 22:20:45

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

claudia hjarta

(da' un fratior ceva nu vreti? ;smile )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2378 2010-12-19 23:00:16

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

clau  hjarta ...mai fetelor "maimutici" am ras cu lacrimi la descrierea lui pass.....o sa treaca si asta

eu era sa alptez cu el pe buda  cand aveam pb cu stomacul....asa ca , va inteleg, la inceput e greu, dar acum mi se pare asa frumos, sa il vad cum molfaie la tzatza, cum si-o aseaza cu manutele, cum o cauta in somn, mi se umple inima si imi dispare oboseala
Nu imi inteleg prietenele care i-au intarcat la 5-6 luni ptr a avea libertate de miscare, poate sunt eu prea "posesiva" dar libertatea asta am avut'o toti acesti ani si o s ao mai am peste cativa smile

am facut bradul  face_tree , astept maine reactia lui Andu, acum a cazut ca la datorie ( dupa ce am cantat 35 de minute ....pana si "desteaptate romane " lol ) dar doarme ....( prima reprize la el in patut , apoi cu mami )

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-12-19 23:00:53)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2379 2010-12-20 00:00:36

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

Fetelor, eu am nascut-o pe Daria in ianuarie si era un frig de crapau pietrele, avea doar 2500 grame cand am scos-o afara, in prima zi am scos-o 10 minute, apoi a doua zi 15 minute si uite asa intr-o saptamana deja nu mai ma uitam la ceas, cat dormea ea, atat stateam si 3-4 ore, inghetam de frig langa carucior, eram sloi, cand ajungeam acasa sa ii pregatesc lapticul, imi tremura mana pe biberon cand sugea chicot  chicot . Ea nu a stiut sa faca altceva pana la 5 luni  decat sa pape si sa doarma. In legatura cu scosul pe balcon, eu am tinut-o si pe balcon f f mult timp, ce are?? Nu este tot aer, oricum ea nu avea ce sa priveasca pe afara caci in doua minute de cum ajungeam jos era cazuta la datorie. In legatura cu virusii astia, mai periculosi sunt atunci cand vremea se incalzeste decat acum cat este frig, frigul ii distruge. Daria a racit prima oara in august, de atunci nu a mai racit, deci...parerea mea este ca e bine sa ia aer caci le face bine.

Kata, de acord cu tine in legatura cu vigantolul par

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#2380 2010-12-20 03:42:34

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

ally_na a scris:

clau  hjarta ...mai fetelor "maimutici" am ras cu lacrimi la descrierea lui pass.....o sa treaca si asta

eu era sa alptez cu el pe buda  cand aveam pb cu stomacul....asa ca , va inteleg, la inceput e greu, dar acum mi se pare asa frumos, sa il vad cum molfaie la tzatza, cum si-o aseaza cu manutele, cum o cauta in somn, mi se umple inima si imi dispare oboseala
Nu imi inteleg prietenele care i-au intarcat la 5-6 luni ptr a avea libertate de miscare, poate sunt eu prea "posesiva" dar libertatea asta am avut'o toti acesti ani si o s ao mai am peste cativa smile

am facut bradul  face_tree , astept maine reactia lui Andu, acum a cazut ca la datorie ( dupa ce am cantat 35 de minute ....pana si "desteaptate romane " lol ) dar doarme ....( prima reprize la el in patut , apoi cu mami )

Ce m-am regasit in postarea ta, Ally...
In seara asta era atat de nerabdatoare sa manance lapte incat nu a mai asteptat sa imi pun Vit D pe san (este sub forma de picaturi si se pune pe san) ci a tabarat, din pozitia sezut, pe mine si tragea disperata de tricou lol.

Fetelor sa puneti poze cu reactia lor cand vad si desfac cadourile.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

Publicitate

loading...

#2381 2010-12-20 08:05:29

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Neata fetelor  puss De ceva timp,mai precis 11 zile am trecut si eu la categoria mamici si in capul meu se invart o multime de ganduri si intrebari de proaspata mamica. Ma primiti si pe mine aici?  par
Momentan am racit,curge nasul si stranut  grater iau oscilo,homeogene si e totul sub control inca. Sper doar ca puiul meu sa nu ia si el...nu mai suntem bot in bot ca inainte(si e a naibii de greu sad ) dar nu stiu ce sa mai fac ca sa-l protejez. Ati mai patit-o careva ?

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#2382 2010-12-20 08:12:51

geasiemi06
Full member
Inregistrat: 2008-05-21

neata,ieri am iesit la cumparaturi,am fost si la impartasit dar mie cam frica ca da cu aceiasi lingurita la toti si sa nu ia ceva microbi,am pus-o in portbebe vai ce am patit,am strans toate benzile,chestiile alea si nu mai puteam sa scot fata din el si ea tipa si eu ma impacientasem doamne am zis ca nu o mai pun,aveam si geaca pe bine si ea in fas,daca aveam o foarfeca il taiam, ramasese intepenita
skitarg
pass si a mea la fel facea cu tatza stateam numai cu ea in brate si cu tatza in gura ei,acum tatza doar cand papa si uneori cand trebuie sa doarma

ieri a venit cumnata pe la mine si mi-a zis ca pana in vara tre sa intarc fata ca vine vara si mi se strica laptele nustiu ,parca il tin in bidoane afara la caldura rotfl2

Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2010-12-20 08:14:17)

Alexia-Ioana 25 august 2010

#2383 2010-12-20 09:11:13

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

geasiemi06 a scris:

ieri a venit cumnata pe la mine si mi-a zis ca pana in vara tre sa intarc fata ca vine vara si mi se strica laptele nustiu ,parca il tin in bidoane afara la caldura rotfl2

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

neata ... geasemi m-ai facut sa rad de dimineata, de luni ... imi merge bine !  rotfl2

am auzit multe da' asta ... nu mi s-a mai intamplat sa aud ! intrebare :  cumnata ta a alaptat ? big_smile

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#2384 2010-12-20 09:17:11

geasiemi06
Full member

da si de la 1 an nu i-a mai dat ca i se strica laptele rotfl2  rotfl2  rotfl

Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2010-12-20 09:17:32)

#2385 2010-12-20 09:20:03

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Gea lol

#2386 2010-12-20 09:24:56

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata mamici

gea  rotfl2

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2387 2010-12-20 09:25:54

geasiemi06
Full member

si hai daca tot v-am facut sa radeti sa va mai zic cate unele ce zic ale mele vecine:ca nu e bine sa ti fata in oglinda,eu le intreb de ce?eeeee nu e bine
nu e bine sa pupi copilul afar,de ce?eeee nu e bine

e jale ce-i cu ei,cu tot felul de idei prostesti,stiti ca tot eu va ziceam si chestia aia cu scosul din baita de cap skitarg

dintre toate tampeniile pe care le-am auzit si care mi s-au zis asta cu laptele a fost cea depasita si aveam pretentii ca are 30 si ceva de ani

Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2010-12-20 09:28:42)

#2388 2010-12-20 09:46:59

GeoGeo
Hero member

Gea ... sincer am crezut ca copilu ei n-a vazut tzatza ... cum frate , in sec XXI, de la femei cu pretentia ca sunt educate sa auzi asa ceva ???

a, si cu scosu' de cap ... pe mine m-a scos mama si va asigur ca nu am vreun gat de lebada ... deci e vax idea ca face fata gat frumos ...

vreau sa imi iau wrap big_smile am vazut la o tanti pe net .. vreau si eu (acu' m-a gasit cand mai am un pic si o ia fata la picior .. lol ) deci sunt in cautari pe net. Am vazut ceva- wrap confort , daca intra Kata poate isi da cu parerea ...

Ultima oara a fost editat de GeoGeo (2010-12-20 09:50:09)

#2389 2010-12-20 09:50:30

geasiemi06
Full member

GeoGeo a scris:

gea ... sincer am crezut ca copilu ei n-a vazut tzatza ... cum frate , in sec XXI, de la femei cu pretentia ca sunt educate sa auzi asa ceva ???

a, si cu scosu' de cap ... pe mine m-a scos mama si va asigur ca nu am vreun gat de lebada ... deci e vax idea ca face fata gat frumos ...

si eu am aceleasi pretentii dar...de.....ce sa le zic ma uit si eu uimita ca de contrazis nu pot ca nu am loc

#2390 2010-12-20 10:08:04

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

vai, gea, nu pot sa cred rotfl2 eu i-as fi raspuns ceva de genul "stai sa vezi cat imi ia sa ii dezghet lapticul acum, iarna" big_smile

geo, ce parere vrei? big_smile

aaa scuze... pt wrap cpnfort... hm... eu recomand mai degraba un wrap tesut decat unul elastic (care peste 6-7 kile se intindeee si e f nasol pt tine)... si cu care nu sunt safe pozitiile pe spate wink

Ultima oara a fost editat de katami (2010-12-20 10:10:27)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2391 2010-12-20 10:12:45

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

neata...din ciclu ce ne spun vecinii am si eu o intrebare....e adevarat ca daca iei Ca in timp ce alaptezi se branzeste laptele din sani....Eu sincer sunt depasita de logica acestei doamne..dar poate gresesc eu ...eu nu am sesizat ca ar iesi lapte branzit .smile

geasimi si eu iti multumesc ca ne-ai bine dispus dimineata

Andu cand a vazut bradul dimineata a facut ochii mari si a zis MAMA...cu toata gura si fata....si tasu razand ( care a intarziat la serivici)...zice ....si tata a muncit la brad....la care Andu......NENEA rotfl2).....am crezut ca moare tasu ...rotfl...

o sa punem poze cu cadourile sigur

ma fetelor ma omorati cu lingurita de la impartasanie....de ce nu va duceti dimineata, sa fiti primele...vorbesc f serios , al meu sot are aceeasi problema, deci, ne ducem la ora 9, nici nu e  preotul imbracat smile

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2392 2010-12-20 10:14:33

geasiemi06
Full member

chiar ai dreptate big_smile  ,nu ar fi rau kata sa deschizi si un subiect despre intarcat,deocamdata nu e cazul dar ma inspaimanta gandul sa stau 3 zile departe de copil stiind ca jinduieste dupa tatza lu'mami

Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2010-12-20 10:15:18)

#2393 2010-12-20 10:15:21

GeoGeo
Hero member

katami a scris:

geo, ce parere vrei? big_smile

aaa scuze... pt wrap cpnfort... hm... eu recomand mai degraba un wrap tesut decat unul elastic (care peste 6-7 kile se intindeee si e f nasol pt tine)... si cu care nu sunt safe pozitiile pe spate wink

asta parere... saru'mana....ma apuc de indus idei .. ca deja mi-am exprimat dorinta pt mosu' ... big_smile

kata , subiect despre intarcat ? nu cred ca vedem prea curand ... big_smile

Ultima oara a fost editat de GeoGeo (2010-12-20 10:17:23)

#2394 2010-12-20 10:15:33

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

happy  salutare!

am ras cu lacrimi, mi-ati facut ziua!  bis

gea,  rotfl  cam asa am patit eu cu un amarat de pampers, plangeam langa copil cu pampersul rupt. am vrut sa i-l schimb si nemernicul s-a rupt, copilul urla ca asa face el cand ii umblu in pampers si eu m-am panicat, am luat alt pampers curat si l-am rupt si pe ala din greseala. panica mare de tot, ce mai ... bine, asta a fost chiar in prima sau a 2-a zi acasa.

apropo de laptele din tzitzi care se strica vara, spune-i cumnatei ca il lasi la acrit sa ii dai si batut, nu numai dulce.

steeef, e bun oscilo. eu umblu cu masca la gura si nas de vreo 2 zile. sad tot stranut langa bb, mai nou a inceput si el sa stranute si mi-e asa fricaaaa
o sa cumpar si eu azi oscilo. sper sa fie bine si sa scapam repede.

maimutica mea a adormit iar la san, numai asa doarme dar mai nou incep sa ma obisnuiesc si deja nu mai pot eu sa il las sa doarma in landou, il vreau lipit de mine  disperat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.