homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3-133

#2509 2010-12-23 16:06:16

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3

și noi cu pregătirile de crăciun  chicot
ieri a făcut soțul curat prin toată casa și am umblat eu cu cati, azi fac eu c?te ceva de m?ncare și umblă ei, urm?nd ca friptura, garnitura și salata verde să le facă el ?n ziua de crăciun, că el e maestrul bucătar la noi ?n casă
partea nasoală e că pe l?ngă ai mei ?i vom avea ?n vizită și pe socri ?n ziua respectivă. mă și văd deja st?nd numai ?n picioare ca să servesc la masă și pas?nd copilul la rudele mele, că pe soacră-mea o dor m?inile dacă o ține ?n brațe  bang

ce bine de tine sanca, tare mi-aș dori de crăciun să-mi ?mplinească și mie moșul dorința de a nu-i vedea pe socri la mine ?n casă

#2510 2010-12-23 16:08:26

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Emilya, are legatura, dar nu in sensul in care zici tu... o alimentatie mai saraca a mamei (mai ales doar 2 luni, cum zici tu), nu are mari consecinte asupra sanatatii copilului, avand in vedere ca el isi ia ce trebuie si doar mama risca sa ramana cu carente. Insa daca ea a avut probleme cu greutatea, a luat prea multe kg in sarcina, a dezvoltat poate diabet de sarcina, a mancat necorespunzator (prea mult, prea multe dulciuri, fainoase, prajeli...) toate astea au drept consecinta obezitate la cel mic.

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-12-23 16:08:41)

#2511 2010-12-23 16:09:57

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

sanca a scris:

socrii la ei acasa doamne multumesc!!! cred ca e cel mai frumos cadou de craciun care ni-l puteau face - sa stea la ei acasa tongue

CITEZZZZZZZZZZZZZZZZZZSi ai mei la fel!!!!!!!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2512 2010-12-23 16:18:18

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

buna  wave

Sanca, Ana ... ce soti aveti  applause

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-12-23 16:18:31)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#2513 2010-12-23 16:19:45

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

de ingrasat s'a ingrasat destuul (avea cateva kilograme in plus de la prima sarcina, acum la a doua s'au mai adaugat vreo 15 minim) deci e foarte posibil sa fie cum spui tu heim...ce e ciudat e ca lor li se pare normal, chiar mi'au servit replica "lasa decat sa fie slab si bolnav mai bine asa" neutral

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#2514 2010-12-23 16:28:57

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Emilya, despre greutatea mamei ?n sarcină știu și eu că e posibil să afecteze mai t?rziu sănătatea și greutatea copilului. mulți copii cu mame care au luat 25-30 kg ?n sarcină sunt predispuși mai t?rziu la obezitate

aliy, eu m-am obișnuit cu al meu, așa face mereu nu doar de sărbători. cel puțin la m?ncare nici nu mă mai lasă să mă bag pt că el e maestru, pur și simplu  drool . azi am făcut eu una-alta ca să nu-l mai las tot pe el ?n bucătărie, că uneori mă simt și prost pt că-n afară de copil eu nu fac nimic, iar el face absolut tot. și chiar și cu cea mică mă ajută f f mult, așa că da, chiar ?ncep să mă simt ca o văcuță nesimțită lol
gata, fug să mai fac c?te ceva, vă pup

#2515 2010-12-23 16:30:54

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Emilya, eu cred ca bebe este grasun pentru ca asta este felul lui.
Eu inainte de sarcina am tinut cura de slabire, am nascut la 35 de saptamani un pitic de 2,5 kg care s-a dezvoltat foarte bine...nu este gras, este chiar foarte bine avand in vedere ca a fost prematur. Nu tine nici de cate kg a luat ea in sarcina ci pur si simplu asta este felul lui. Dar este doar putin grasut sau este chiar obez? Si eu ii iau lui Vlad hainute de 12 luni desi are doar 8 si repet...nu este gras.

Vad ca unele aveti socrii in vizita, altele nu...ei bine noi ne ducem la ei big_smile

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-12-23 16:32:00)

#2516 2010-12-23 16:37:26

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

neata mamici  puss
Kata, frumos avatar   wink
Emilia, nu are nici o legtura !
Si eu incerc sa ma bag la un smotru scurt si ma chinui de azi dimineata sa incep sa aspir...nu am nici o sansa..cand nu ma solicita unul, ma solisita celalalt sau trebiue sa ies afara cu ei...

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2517 2010-12-23 16:39:04

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

mie mi se pare ca se indreapta spre obezitate .. de exemplu la glezna/laba piciorului are grasime de nu ii gasesc parintii nimic cu care sa se il poata incalta

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2518 2010-12-23 17:17:29

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

HELP!AJUTOR!

Ce se pune pe tava de la luat din motz? Ce obiecte se pun?
Va rog sa imi spuneti si  mie ca nu am nicio idee si pe 25 ii taiem motzul si ii rupem si turta ca asa vor nasii smile

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2519 2010-12-23 17:42:20

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

ufff noi suntem gata cu curatenia si cu bradu. abia astept sa-l vada piticotul meu sa vad ce reactie are. mai e de curatat baie insa am zis ca aia fac maine dimineata.

flower nu stiu ce sa iti raspund.. si ca sa va sochez probabil.. in zona aradului nu exista obiceiul cu taiatul motului..  spranceana

daria a invatat sa tzipe si tzipa frate. eu ma distrez de numa si ea la fel.. insa azi atat a tzipat pana a inceput sa tuseasca putin. isi forteaza gatul cred ca tzipa din gat. e tare haioasa. mi-am adus aminte de ally_na cu vecinii.. cred ca vom fi in aceeasi situatia daca continuam asa  rotfl2

Daria Ioana - 06.08.2010

#2520 2010-12-23 21:32:58

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

seara buna, mamici
Eu n-am apucat sa pregatesc nimic de sarbatori, nici macar cadouri. sad Ma solicita la maxim scumpetea asta a mea. smile Iar pe sot nu ma pot baza pentru ca el e la atelier non stop. sad
Sunt trista...nu simt deloc Craciunul. sad

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#2521 2010-12-23 21:43:03

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

smile eiiii, Craciunul e in suflet! e vorba de nasterea Mantuitorului nu de cadouri, sarmale sau alte pregatiri. noi nici pom nu am pregatit si daca sotul nu se da maine de doua ori peste cap sa il pregateasca noi vom ava primul Craciun fara bradut. dar suntem sanatosi si cu muuult drag in suflet! aaaa, perdelele sunt nespalate de 8 luni chiar 9 (dinainte de nastere) rotfl ! ca sa vedeti ce gospodina mare sunt!

zymafluor le dati la bebei?disperat ca am mai intrebat o data si nu mi-a raspuns nime' !

iubesc+Camelia+Matei

#2522 2010-12-23 22:07:12

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

tomina a scris:

smile eiiii, Craciunul e in suflet! e vorba de nasterea Mantuitorului nu de cadouri, sarmale sau alte pregatiri. noi nici pom nu am pregatit si daca sotul nu se da maine de doua ori peste cap sa il pregateasca noi vom ava primul Craciun fara bradut. dar suntem sanatosi si cu muuult drag in suflet! aaaa, perdelele sunt nespalate de 8 luni chiar 9 (dinainte de nastere) rotfl ! ca sa vedeti ce gospodina mare sunt!

zymafluor le dati la bebei?disperat ca am mai intrebat o data si nu mi-a raspuns nime' !

corect big_smile (eu le-am spalat acum... aveau 11 luni rodnar )

ti-am raspuns io... NU DA, fluorul e ff periculos la copii

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2523 2010-12-23 22:07:33

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

puss  kram
Sunt franta...azi am fost la manichiura, epilat, am fugit sa mai cumpar una alta si acum gatesc. Ciorba de perisoare fierbe, am facut ciuperci cu usuroi si maioneza, vreau sa mai fac salata orientala si atat. Friptura o pun la cuptor in ziua de Craciun.

Maria a dormit azi adunate 2 ore...acum doarme si sper sa o tina asa pana dimineata

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2524 2010-12-23 22:11:31

flowerpot
Insomniac member

eu-s disperata ca nu ma dumiresc ce sa pun pe tava de la luat din motz...in rest, am gastit racituri si 4 feluri de prajituri. Mai fac Alba ca zapada,cozonac si manaruri (sarmale, ciorba etc). Maine tort.

bebe

#2525 2010-12-23 22:14:03

katami
Platinum member

flower, ce vreti voi si nasii, ce credeti ca e reprezentativ smile nu e un standard smile
wooow, ce gospodina esti applause (de fapt, tu si inainte sa nasti erai cu cozonacii in cuptor rotfl )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2526 2010-12-23 22:22:03

flowerpot
Insomniac member

katami a scris:

flower, ce vreti voi si nasii, ce credeti ca e reprezentativ smile nu e un standard smile
wooow, ce gospodina esti applause (de fapt, tu si inainte sa nasti erai cu cozonacii in cuptor rotfl )

lol Kata mai tii minte? Nu-mi vine sa cred ca anul trecut framanatm cozonacii ca sa nasc mai repede. Am profitat de ziua de astazi ca am copila la gradinita, dar vine intr-o ora si sa vezi cata faina o sa fie prin bucatarie ca ii dau si ei de treaba smile.
Sper sa adoarma repede si la noapte sa fac restul.

Sunt un pic off topic dar trebuie sa impartasesc bucuria mea: aseara am fost la un concert cu Hrusca. O sa pun poze la topicul meu dar maine. Si dupa 2 ore de colinde+email de la preotul nostru prin care ne colinda+cadou de la parintii mei pt Carol+ideea ca montam bradul cel mare in cateva ore, cum sa nu simt ca vine Craciunul? smile

bebe

#2527 2010-12-23 22:28:54

katami
Platinum member

ce faaain, vriau si eu hrusca live smile

lui cris intr-o seara i-am dat un lighean cu tarate... Doamneeee, ce-a iesit... credea ca e nisip, de aia se bucura... cert e ca s-a distrat, chiar daca cearsaful pe care ii stabilisem perimetrul a fost cu muult depasit big_smile recomand in caz de plictiseala rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.