Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3-148
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3
camelia, lucky are dreptate. incearca in plus sa o tii cat mai mult la verticala dupa ce mananca/pe burta ta daca suporta, ca sa eructeze tot aerul. eu ce sa zic... ca si acum stiu cum e?
xenona, ionela a zis corect, io n-am dat niciun fel de lapte pref, habar n-am nicicum se prepara...
batista aia eu stiu ca NU tre folosita decat la raceala... dar si aici parerile sunt impartite
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
- cocof
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-22
BAtista eu am folosit-o de doua ori deja, o data cand avea 1 sapt si pe la 4 saptamani. Nu era racit dar ii horcaia tare nasul cand sugea lapte, deci mucisorii erau mai in profunzime. Batista nu o folosesti zilnic ci numai cand sunt muci, daca sunt...dar o poti folosi de la inceput linistita.
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
fetelor in sfarsit mai reusesc si eu sa mai scriu..pana acum am citit
in primul rand LA MULTI ANI pe 2011 sa aveti un an plin de realizati si impliniti alaturi de bebelusi vostri...
noi am fost aira plecati de revelion, deja a fost al 3-a week-end prelungit cand plecam, nu mai suport sa mai fac si sa mai desfac la bagaje...sunt mai epuizata decat inainte de venirea sarbatorilor.... legat de bagaje e crima de fiecare data cand plecam zici ca plecam cu casa dupa noi...masina e destul de incapatoare , si tot e plina ochi.
geo cum sa o pui la 4 luni si 3 sapt intre perne? eu abia acum la 5 luni si jumaate o mai ridic asa de manute si o tin cateva secunde in fundulet, dar asta destul de rar...nu o fortez, cand o sa vrea ea sa stea o sa stea...de rostogolit a mea nu se rostogoleste de pe spate pe burta, in schimb de pe burta pe spate o face si mai ales se impinge in fund in sus asa zici ca e o rama si se taraste in sus....
si eu am foslosit batista bebelusui cand a avut mucisori...
noi mai avem inca problema cu vomitatul, desi acum vreo 2 sapt se mai rarise si credeam ca , chiar am scapt, acum iar a inceput...dupa controlul de la 6 luni vreau sa merg cu ea la un medic homeopat sa -mi prescrie ceva....
9 ani de copilarie ....
- geasiemi06
- Full member
- Inregistrat: 2008-05-21
neata, eu sunt tare somnoroasa,alexia se trezeste de foarte multe ori noaptea,nu sa suga sa o mangai sau sa ii pun un pic tatza pe buze si gata adoarme,freaca mult din mainute si picioare,poate cand o sa incepem diversificarea nu o sa se mai trezeasca asa de des
Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2011-01-04 10:21:32)
Alexia-Ioana 25 august 2010
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Mamici, e normal ca un bebic de 6 zile sa doarma mai mult de 3 ore intre mese? Uneori imi fac griji ca doarme prea mult, ca poate nu-i e bine...
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
salutare, mămici mai trecem și noi pe aici din joi ?n paști
blue, e normal, cati dormea și 6 ore ne?ntrerupt
noi n-am mai folosit batista bebelușului de la 3 săptăm?ni. are mucișori tari, c?te unul mic ?n fiecare nară, așa că-i scot cu bețișorul, c?nd e cazul, adică extrem de rar
problema cu caca am rezolvat-o cu bonnisan, deși nu mai are colici de la aproape 2 luni, dar e singurul care o ajută să facă zilnic
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
anabella
Apropo de colici, cred ca am avut si noi prima noapte cu colici, caci i se auzeau cum foiau gazele in burtica Am inceput sa-i dau Bonnisan, sper sa aiba efect... Insa daca nu are, ce altceva pot incerca? Masajul si sticluta calda pe burtica l-au ajutat...
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
neata ! si noi am folosit batista acum, cand a racit si a facut o tona de muci, de ii ieseau si pe gurita ca niste baloane, scuze de imagine ....
adina, in jur de 5 luni se poate pune bebelusul intre perne, sub supraveghere si nu mult deodata ... depinde si de bebe, dar a mea s-a nascut la 42 de saptamani ... deci e putin mai inainte eu am pus-o pentru ca am inceput de ieri sa ii dau supica, cu lingurita si nu aveam cum sa ii dau pe spate ... am sa scriu la diversificare mai multe despre regurgitat , si noi am avut problema asta si mai apare cand ii maresc portia de lapte, dar nu asa rau. la noi nu a functionat nici un fel de remediu decat asta : in timpul mesei, de obicei la mijloc, cam asa, intrerup masa si o pun sa ragaie. A dat rezultate, cum ziceam acum nu mai am probleme, dar trebuie sa te tina nervii la inceput, cand ii scoti tzatza din gura o sa urle ca din gura de sarpe, dar tu fa-i pauza, macar 5 minute, chiar daca nu ragaie de la inceput .. pauza asta o ajuta si in timp ( la noi cam o luna ) o sa vezi ce rezultate bune are si bebe se obisnuieste si nu mai plange
dana, eu cand am incercat sa ii schimb laptele s-a constipat rau de tot, asa ca am renuntat si am incercat de vreo trei ori ... las-o ca se regleaza singura . eu am facut asa : am lasat-o chiar daca nu facea 2 zile .. i-am pus supozitor NUMAI cand am vazut ca se chinuie sa faca si nu poate, si plange rau ... in rest, chiar daca era mai nervoasa ii cantam, ii dansam .. etc si acum e OK .
puicei pentru bebei !
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- xenona
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-17
neata
si al meu face maine 5 luni si o saptamana si de mult nu mai vrea sa stea pe spate. se intoarce singur de pe spate de burta, invers nu prea poate, iar cand stau de ex in fotoliu stau cu el asa in brate si se sprijina in fundulet, ma rog nu chiar in fundulet dar asa arcuit ca in scoica. nu mai zic ca vrea sa se sprijine in picioare (pe varfuri)
eu am si un leagan in care il tin si-l dau, si ne-am laut si scaun pentru masa si acolo il pun cand ii dau fructele.
pupici
Victor Stefan a dat binete la toata lumea 29 iulie 2010
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
blue a mea a dormit si 6 ore...dar nu o mai las mai mult de 4 ore in timpul zilei...sa doarma noaptea
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- anabella_n
- Hero member
nici nouă nu ne mai place deloc pe spate, deși avem 3 luni. dar n-are voie momentan să stea ridicată, o mai pun ?n scoică atunci c?nd vrea altfel, sau o țin pe burta mea
czuky, n-o mai trezi tu din somn, mai rău o agiți și-o enervezi ?n felul ăsta. ca să-ți doarmă noaptea ține-o trează de pe la 17-18 p?nă după baia de seară. acum depinde și c?nd faceți voi baie, noi facem la 20 și știu sigur că p?nă la 20.30 adoarme, p?nă la ora 4 c?nd cere singura masă din noapte. uneori nici pe aia n-o mai cere, așa a fost de la ?nceput
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2011-01-04 11:46:06)
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
buna dimi si La multi ani..am reaparut si noi , citim din urma si revenim...
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
ana o trezesc dar incet...si nu se enrveaza...si apoi cauta sanul...ce fain ..noi la 8 avem baia chiar 8;30 pe la 9 papa si nimic..nici un somn pana la 11...si stiu ca e extrem de obosita..daca o las sa doarma mai mult e haloasa si manca foarte mult apoi o ora vomita in continuu
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
- anabella_n
- Hero member
pass, deschide tu topic, nu cred că e e posibil să se ?nt?mple chestia asta pt că, confundă ziua cu noaptea, e o problemă comună la nou-născuți. nu știu ce sfat să-ți dau, că n-am ?nt?mpinat astfel de probleme, dar noi am reușit s-o obișnuim cu diferențele neaprinz?ndu-i absolut nici o lumină noaptea și nevorbind cu ea. nici măcar n-o mai ridicam din pătuț c?nd o hrăneam, așa că treptat a ?nvățat instinctiv că atunci c?nd e ?ntuneric trebuie să doarmă ziua doarme aproape continuu, nu-i așa? dacă da, ?nseamnă că asta e problema
czuky, ?n primele 3 săptăm?ni-o lună și noi am avut probleme cu somnul, ?n sensul că nu făcea ?ncă diferența ?ntre zi și noapte, iar după baie se culca mereu numai la 12. ?ntr-un timp scurt s-a reglat singură și și-a scăzut treptat ora de culcare p?nă a ajuns la 20.30 măcar a fost constantă și și-a cam păstrat ora de masă noaptea
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2011-01-04 12:01:32)
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
neatza am fost si noi azi la controlul de 5 luni. are mama o lungana.. 68cm si 7100 gr. dr a zis ca e foarte foarte bine. fontanela a inceput sa i se inchida.. insa a zis ca e ok. acum e 1,5/1,5 in rest.. am primit sfaturi despre diversificare in continuare. a zis sa ii bag branzica.. si pe la mijlocul lunii sa incep cu carnita. aaa si sa ii dau mere rase si banana cu branzica. legat de pusul in fund pt ca i-am zis ca si a mea se cere.. a zis mai mult decat sa ma joc cu ea.. adica sa ajunga in fund si apoi sa o las jos nimic mai mult. un copil de 5 luni nu are inca coloana pregatita sa stea in fund. legat de somn.. hmm.. ea in prima luna.. papa si somn 3 ore.. iar noaptea doarmea si 10 ore legat.. acum.. 3 ore pe zi.. in reprize de cate o ora.. iar noaptea.. foiala.. se trezeste.. se uita la mine.. imi zambeste.. ii dau putin ceai.. o mangai si apoi nani la loc.. per total ma ridica cam de 5-7 ori pe noapte
Daria Ioana - 06.08.2010
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|