Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3-151
- aliy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-11
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3
Da, de vreo luna ii pun si eu pijamale seara doar e si el pui de om
Mamica de Eric Andrei
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
buna dimineata, mamici
Apa fiarta pentru baita bebelinului?! Aliy, nu sensibiliza copilul. Iti dai seama ce se va intampla la prima lui iesire intre copii?! De exemplu la gradi...
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- aliy
- Hero member
sincera sa fiu, mi se parea atat de normal sa fierb apa ma bucur ca v-am intrebat
Lucky, vai... la gradinita oricum toti se imbolnavesc, d-apoi sa fie si mai sensibil. sper ca nu s-a "sensibilizat" o sa incep diseara sa fac baita fara sa fierb apa. o sa fie mult mai usor... ma chinuia tare fiertul apei toata ziua
Ultima oara a fost editat de aliy (2011-01-05 10:01:17)
Mamica de Eric Andrei
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
aliy, dar tu stăteai să fierbi și să răcești și apa cu care o combinai pe cea fierbinte, ca să ajungi la o temperatură normală?
- aliy
- Hero member
da Ana.
le: un pic offtopic... stiti vreu site unde se gasesc texte dragute pt invitatii botez? nu prea gasesc timp sa merg la un magazi specializat
Ultima oara a fost editat de aliy (2011-01-05 10:12:50)
Mamica de Eric Andrei
- anabella_n
- Hero member
stres ?n plus să vezi ce simplu va fi de acum ?ncolo
apropo și mie mi-e groază de grădi, că aproape toți vin răciți de acolo
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
neata !
eu fierb apa plata pentru lapte si la fiert iese sarea...care se lasa pe fundul ibricului. Nu am fiert niciodata apa de baita ...are oalele si linguritele ei pe care le oparesc periodic, fierb biberoanele (nu am sterilizator ) , oparesc cam 1 data pe zi suzetele ( le mai clatesc in timpul zile ca le tot arunca) , o schimb in fiecare dimineata si incerc sa ii fac baita in fiecare seara (zic incerc pt ca na, poate nu suntem acasa, poate venim tarziu .. ea pe la 10 , cam asa , adoarme indiferent de situatie si nu ii stric somnul ) , bavetelele/ prosopelele le tin si o zi intreaga daca nu sunt flescaite, depinde cum le "termina" ... insa nu de pe o zi pe alta . In general nu apuc sa ii pun hainutele a doua oara, ca le face ea ceva ( ieri nu stiu cum a reusit sa isi scoata cacutza pe spate din pamapers . ... mai avea putin si si-l punea in cap
si apropo de gradi : toti copiii racesc de vreo 10 ori in primul an ... asta e. conteaza insa gravitatea racelii
Ultima oara a fost editat de GeoGeo (2011-01-05 10:20:40)
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
neatza interesanta discutie.. cred ca si eu fac parte din categoria mamelor denaturate cum zicea ana.. la inceput ii dadeam papa doar in bibe cu tetine sterile.. dupa vreo luna jumate am inceput sa le sterilizez de 2 ori pe zi.. acum le sterilizez seara dupa ce-o culc. suzetele.. la fel.. sterile curate tot timpul.. pana am fost in vizita la cineva si i-a cazut pe jos.. am incercat sa nu io mai dau.. insa nu s-a putut cu ea.. am spalat-o bine si i-am dat-o. eee n-a patit nimic.. cu baita.. nici nu mi-a trecut prin minte sa fierb apa.. apa de la chiuveta.. la inceput bagam putin ceai de musetel..acum am simplificat si asta.. fara! prosopul il schimb la 3-4 zile.. pijamaluta la fel! apa pt lapte nu o fierb.. apa plata simpla incalzita doar. respect doar spalatul hainutelor pt ea separat de ale noastre cu mai putin detergent si le pun de 2 ori pe programul de clatire. cu calcatul.. am lasat-o mai moale ca nu mai am timp. si bavetele.. am de 2 feluri. cu protectie si fara. alea fara le folosesc cand papam lapticul.. si merge una toata ziua. alea cu protectie i le pun cand papam legumele.. si alea clar trebuie la murdare ca sunt pline de legume.
Daria Ioana - 06.08.2010
- anabella_n
- Hero member
sanca a scris:respect doar spalatul hainutelor pt ea separat de ale noastre cu mai putin detergent si le pun de 2 ori pe programul de clatire.
așa și eu
- aliy
- Hero member
deci eu sunt (sau pot sa zic am fost?!) singura "ciudata" de pe aici ...
bine bine, v-o spun si p-asta ... eu inainte sa-i bag hainute in masina, dau drumul la un program scurt, cu masina goala... (totusi... tineti cont ca in masina aia spal din cand in cand si niste salopete destul de murdarele... cand isi baga nasul al meu pe la masini; si se gaseste sa o faca cam o data pe sapt)
Ultima oara a fost editat de aliy (2011-01-05 10:33:22)
Mamica de Eric Andrei
- cocof
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-09-22
Aliy , asa am fost si eu la primul - apa fiarta in cadita, si nu fiarta simplu dar si cu musetel in ea, adica ii faceam baie in ceai de musetel, totul schimbet la timp, totul sterilizat. Aaaa si app. Lucky, asta nu are nici o legatura cu sensibilizarea copilului doar faptul ca ne punem singure bete in roti si ne complicam existenta degeaba. Repet, desi am facut la primul BB asa cum am descris inainte, eu, in 3 ani de gradi avem cred 10 zile adunate de absente din motive de boli diverse...sa bat in lemn, e super rezistenta si cu o imunitate de invidiat (la propriu- mamicile de la gradi ma tot intreaba ce ii dau pentru imunitate si cand le zic ca nimic, isi fac cruce). Pe fii-mea am alaptat-o doar pana la 4 luni cand a trebiut sa ma intorc la lucru , asa ca nu stiu daca este coincidenta sau nu, dar cred ca treaba cu imunitatea si alte chestii sunt mai degraba de natura genetica, aaa, ca putem sa-i ajutam putin in aces sens, asta este alt lucru. La bebe doi, sunt departe rau de toate precautiile inutile luate la bb1 - apa nefiarta, suzete strese doar cand au cazut pe jos, sters la gurita chiar si cu tricoul meu, din lene de a cauta o bebetica prin zona LE hainutele acum i le spal impreuna cu ale noastre si ete ca nu a petit nimicutza.
Ultima oara a fost editat de cocof (2011-01-05 11:15:46)
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
cocof a scris:La bebe doi, sunt departe rau de toate precautiile inutile luate la bb1 - apa nefiarta, suzete strese doar cand au cazut pe jos, sters la gurita chiar si cu tricoul meu, din lene de a cauta o bebetica prin zona LE hainutele acum i le spal impreuna cu ale noastre si ete ca nu a petit nimicutza.
eu sunt la bb1 si fac la fel:)) si mie dr mi-a spus sa il spal cu apa fiarta si racita dar nu am facut asta eu am cumparat un lighenas si il spal acolo doar la poponetz dupa fiecare kk, doar o data/zi ii fac baie generala in cadita lui. hainele lui le spal separat de ale noastre, cu detergent de bebei si balsam tot de bebei si le clatesc doar o data. dar le calc.
Ultima oara a fost editat de passenger (2011-01-05 11:21:13)
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata
Nici noi nu am fiert apa pentru baita.... De sterliziat recunosc ca la inceput sterlizam mereu, acum am lasat-o mai moale...
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- cocof
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-09-22
Pai in spital , in primele zile ii spala cu apa de la robinet , de ce mai recomanda sa fierbem apa de baita ??
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
eu ii sterilizez suzeta de 2 ori pe zi doar. daca pica pe jos evident o fierb din nou, dar el nici nu prea foloseste suzeta ca nu ii place cauciucul, o scuipa mereu. biberon nu sterilizez ca nu ii mai dau nimic cu biberon. pe Sebi il schimb de 2 ori pe zi, o data pe la pranz si o data seara dupa baie, cand ii dau pijamaua. la pranz il schimb pt ca de obicei o data pe zi face pipi pe langa pampers, nu stiu cum reuseste. il culc in patul meu, in lenjeria de pat, sub el ii pun paturica lui dar fiindca il tot mut in dreapta mea la o masa, apoi la urmatoarea in stanga mea ( ca sa nu i se deformeze capul ) nu ii mai mut si patura, deci doarme si el pe cearsaful meu si nu a patit nimic.,
cocofan, apa de spital e speciala, e "apa de spital" vine gata fiarta si racita
Ultima oara a fost editat de passenger (2011-01-05 11:27:06)
- geasiemi06
- Full member
- Inregistrat: 2008-05-21
neata ,ce ati mai scris,am ramas in urma,ieri am intrat fugitiv mai mult sa va salut
sanca ce lungana e daria si grasunica,a mea are 6,200 dar nu ma stresez
si eu o schimb in fiecare zi,uneori si de 2 ori pe zi,dormim in pijamalute,ii spal hainutele separat de ale mele,doar cu detergent de copii,dermalin de la sensiblue,o spal cu apa plata,daca da o jucarie pe jos ma duc repede sa o spal,al meu fumeaza si se clateste cu spirt in gura dupa ce se spala ,sterg clantele cu spirt,sunt cam disperata recunosc dar ce sa fac deocamdata nu ma pot schimba,e primul copil
Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2011-01-05 11:31:57)
Alexia-Ioana 25 august 2010
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- geasiemi06
- Full member
- Inregistrat: 2008-05-21
miri poate o fi bine si nu o sa pateasca ceva bb
Alexia-Ioana 25 august 2010
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
M&M=S
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|