Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3-41
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3
Liliana, incearca sa te gandesti cat mai putin la operatie, o sa vezi ca veti depasi momentul cu bine.
A mea fata s-a obisnuit sa adorma seara in brate....o pun in patut si plange. daca o iau in brate adoarme imediat. Pe timpul zilei nu se intampla asa dar seara a devenit o obisnuinta
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
la mine adoarme numai leganat pe picioare poate nu e bine,dar in rate ma rupe de greu ce e...
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
lili gandeste-te la un singur lucru.....bebeii care au ars la maternitatea din Buc si-au revenit pentru ca ei sunt mai puternici decat credem noi.....si micul Serban va trece peste operatie cu bine iar tu vei rasufla usurata.....asa cum ziceau si fetele bucura-te de fiecare zi ca asa repede trec si ramai doar cu amintirile si mia de poze in 8 luni ( cazul meu) .....pune la dos pe toti cei care nu vin sa se bucure din suflet pentru voi si nu-i mai primi daca nu te simti ok in preajma lor....esti o mamica puternica si fericita.....asta sa-ti spui in gand de sute de ori pe zi....va pupam pe amandoi
Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-11-07 23:03:15)
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- nico12345
- Full member
- Inregistrat: 2009-11-19
liliana, fi tare, totul va fi bine, vei vedea. Daca dr. i-au autorizat operatia la varsta asta inseamna ca stiu ei de ce, nu il vor lasa sa planga de foame, presupun ca ii vor administra ceva prin perfuzie ca doar nu il vor lasa sa urle de foame, veti trece cu bine peste asta, nu imi pot imagina ce este in sufletelul tau dar ma pot detasa de situatie si presupun ca esti foarte suparata, cu mii si mii de ganduri pesimiste...
Fetelor, noua ne mai iese un dintisor, azi-noapte Daria si-a serbat ziua,ca de a implinit 10 luni, a urlat de durere vreo 45 de minute pana i-am dat nurofen, alartaieri noapte 2 ore, i-a crapat un pic gingia, nu definitiv, deci vor urma si alte nopti. Cate seri la rand ii pot da nurofen?Diseara ii dau inainte de culcare nu o voi mai lasa sa se trezeasca sa planga caci imi este mila tare de ea. Mai este o mica problema si nu pot sa imi dau seama daca este asa sau nu. De 4 seri( seara ii fac 280 laptic din care sa spunem ca papa intre 200-250 ml), ca sa nu se mai trezasca noaptea , din ce ramane adica 50, 60 grame de laptic ii amestec cu 2-3 ling de cereale ,,somn usor,, de la Nestle. Ea adoarme de obicei pe la 22:00, plansul o apuca pe la 00:00-1:00, e posibil sa o doara burtica si de asta sa planga, dupa atatea ore de la ultima masa? Specific ca in prima seara cand i-am dat nu a avut nimic, a dormit buba pana dimineata.
Are mami o fetita cat un ghemotoc
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
vai,nico, asa si al meu asta noapte, si-a depasit recordul la cea mai urata criza de plans
daca da gaze da, poate fi dela burtica... daca nu, nu cred
multi ani celorcare isi serbeaza azi ziua!
Ultima oara a fost editat de katami (2010-11-08 09:25:06)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- geasiemi06
- Full member
- Inregistrat: 2008-05-21
neata mie mi-a venit cm la 6 sapt
legat de dosarul de indemnizatie si eu sunt nemultumita de modul de analiza,de lucru,la noi se depune la asistenta sociala,dupa o luna ajunge la asistenta muncii iar acolo cand ajunge iti spune ca nu stiu ce acte mai vor ei,ca nu ai datorii la primarie,copie dupa cartea de munca (care la mine dureaza vre-o luna,sediul firmei e la buc) sau nu mai stiu eu ce,si uite asa se fac 4 luni pana primesc banii.
andreea si a mea la fel s-a obisnuit sa adoarma in brate
Alexia-Ioana 25 august 2010
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
multumesc fetelor care m-au incurajat!ma ajutati mult...
la multi ani tuturor celor a caror onomastica e azi!
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- ally_na
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-25
la multi ani celor ce isi serbeaza azi ziua
lili...dupa cum au zis si fetele esti o mamaica puternica, O s atreaca totul si o sa fie doar o amintire ...Nico are dreptate , nu cred ca il lasa sa urle de foame, trebuie sa ii bage ceva in perfuzii.Referitor la operatie , cu cat mai repede cu atat mai bine ptr el
Andu tuseste de 5 zile , ia rhinatiol , fara efect se pare , de maine cica trecem pe eurespal , E o tuse seaca, mai tusea el cand tzipa ( apropos de tzipat ii placer sa se auda si imi tiuie urechile...ai vostrii fac asa ceva...e o zarva la noi in casa ...noroc ca vecinii sunt plecati ,Andu tipa, Luky latra...eu ascult muzica ), deci mai tusea el cand tipa dar acum a avut cateva reprize de tuse serioasa.si seara chiar.In camera umiditatea e ok intre 50-60 %
Sper sa primim azi rezultatul la exudat.Luam si panadol ( asta e a 3 a zi) , nasucul este plin de mucisori ( il curat de 3 ori pe zi ), azi am pus si aparatul de aerosoli cu ser doar ( imi e teama de adrenalina)..El e intr-o stare ok.I s-a mai inflamat si gingia ( ne mai da un dintisor )....
Cat ma "distrez" cand aud ca sunt mamici speriate ca se scoala pititcii peste noapte...Eu o sa ma speri dc NU se scoala, Avem un somn f haotic, de la 21.30-1.00 .1.30 in paqtutlui lui, apoi il iau la san si adorm cu el pana pe la 4 dim, apoi iar somn, la el in patut pana la 6-7 dim, apoi iar cu mami in pat... Tati e in sufragerie ptr ca sforaie si el si catelul ..asa ca dorm la seprareu de cateva luni ...
Andu a adormit in timp ce scriam in jumperoo ..normal dc s-a trezit la 6 30 si de atunci nu mai doarme
l-au scos pe sf nectarie aseara si nu prea era coada
ce face maria?...dar daria?..ce fac fetitele "bonlavioare"
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- Andreed
- Addicted member
- Site
Ally, Maria are un horcait care n u stiu d eunde vine. Am aspirat-o si nu iese nimic... La 17.15 mergem sa ii facem eco transfontanelar, maine mergem la eco sold si vineri la neurolog....
- ally_na
- Hero member
pot sa fie mucusori...poate sa fie de la raceala horcaitul < si andu horcaia cand era racit
bafta la eco., o sa fie bine , te asteptam cu vesti bune
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- Andreed
- Addicted member
- Site
Oare sa ii dau Panadol? Am hotarat sa schimbam pediatra ca asta la care suntem noi nu are nici o treaba...Mai multe am aflat de pe forum decat de la ea...
Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-11-08 11:43:30)
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
salutare.
La multi ani celor care isi serbeaza azi numele. multa sanatate si sa va petreceti super.
eu am pe soacra Gabriela, dar nu mergem ca e departe. am vb doar la telefon.
Andreea bafta multa la eco.
Liliana fii linistita, nu te stresa ca stresezi si pe bebe. totul va fi bine. roaga-te la Dumnezeu si va fi ok.
si a mea a avut o perioada de adormit in brate seara, dar a trecut acea perioada. acu adoarme la biberon, in patut. dar dupa jumatate de ora se trezeste si vrea tzitzi. si abia dupa ce mai trage vreo 3 guri din san, apoi adoarme de tot. asa s-a invatat. dar e ok.
azi-noapte m-a trezit si la 12, si la 13, si apoi pe la 5. cred ca o necajesc gingiile. ca baga cu o ciuda in gura, totul.
a mea nu a facut pana acu temperatura. dar daca face cumva temperatura , de la dinti ce tre sa ii dau? ca sa am in casa. si la cat tre sa ii dau? ce temperatura?
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-11-08 11:59:46)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- ally_na
- Hero member
eu i-am dat ( dar imi facuse si 38.2 rectal )
panadol si nurofen ( eventual si supozitoare cu novocalmin sau paracetamol ), dar atentie la ceea ce a zis si nico, siropurile desfacute sunt valabine doar o luna
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
buna mamici si noi horcaim , iar cu batista nu iese nimic, ii pun ser sau apa de mare ieri a tusit de cateva ori ii place sa se auda tipand si ieri a ras de doua ori ma gandeam sa ii cumpar si eu Oscillococcinum granule si sa ii dau preventiv pt raceala, ca nu as vrea sa mai raceasca si sa ii mai dau iar antibiotic,ultima oara de la antibiotic a luat doar 300 de gr in 3 sapt
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
sanatate la toti bebei bolnaviori! oscilo ala se poate da preventiv? mamici cu vechime.. azi am reusit si eu sa imi depun dosarul pt indemnizatie si alocatie. am inteles ca urmeaza sa primesc o decizie. problema e ca eu nu locuiesc la adresa din acte si putin probabil sa reusesc sa intru in posesia deciziei daca imi vine la adresa veche. e necesara la ceva acea hartie?
Daria Ioana - 06.08.2010
- Andreed
- Addicted member
- Site
sanca a scris:sanatate la toti bebei bolnaviori! oscilo ala se poate da preventiv? mamici cu vechime.. azi am reusit si eu sa imi depun dosarul pt indemnizatie si alocatie. am inteles ca urmeaza sa primesc o decizie. problema e ca eu nu locuiesc la adresa din acte si putin probabil sa reusesc sa intru in posesia deciziei daca imi vine la adresa veche. e necesara la ceva acea hartie?
Nu e necesara la nimic, e doar o informare cu cati banuti vei primi Da, oscilo s epoate da si preventiv, eu i-am dat totusi Panadol
Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-11-08 13:54:18)
- sanca
- Hero member
saru-mana andreea! asa mi-au zis si de acolo insa la cat de `amabili` au fost.. si cum merg treburile in tara asta cand soliciti un drept al tau.. ma asteptam la orice
Daria Ioana - 06.08.2010
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
eu am depus actele pt indemnizatie si alocatie , dar aia nu a zis nimic de nici o decizie a zis ca in decembrie urmeaza sa primesc bani
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- sanca
- Hero member
ginutza tu cand ai depus? mie mi-au zis ca indemnizatia cam intr-o luna jumate imi intra si alocatia peste 3 luni. si m-au mai si luat la rost ca daca copilul e nascut in august de ce am depus asa tarziu actele pt alocatie?!
Daria Ioana - 06.08.2010
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|