homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3-45

#837 2010-11-09 20:40:03

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3

dragi mamici scuze ca dau buzna aici la voi rodnar de obicei nu intru decat la aspirante... dar vreau sa ii spun andreei ceva

andreuca puss puss puss ma bucur din suflet ca Maria e bine, nici nu se putea altfel kram
pupici la toate puss si sper sa ajung si eu sa scriu candva aici supa

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#838 2010-11-09 21:52:03

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

te asteptam nerama cat mai curand aici ....

walkiria e infiorator ce spui tu acolo....off doamne, si eu am vaiet ca a mea se trezeste odata sa manance si apoi inca de vreo 2 ori pt suzi, asa ca nu ma mai plang....

noi azi am fost la controlul de 4 luni, pe care le--am facut chiar azi, pe cantarul doctoritei aveam 6.150kg pe al meu doar 6 kg, deci dupa doctorita a luat 750g ceea ce e ok, asa a zis, avem de asemenea 63.5 cm, in rest mi -a zis sa incep sa fac miscari de rostogolire cu ea...nu calciu ca nu e cazul , ca arata bine, si mi-a zis sa incep sa-i dau cereale la masa de seara, pt inceput 1 lingurita in lapte...nu prea stiu ce sa fac, parca as mai amana putin, 1*2 saptamani....voi ce ziceti?

9 ani de copilarie ....

#839 2010-11-09 22:44:07

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

super adina.
deci e bine micuta si in grafic cu toate.
eu i-am dat o masura in laptele de seara (masura din aia de lapte) pe urma am crescut la 2 la ora 6, si 1 la masa de la ora 10.
sa stii ca nu se ingroasa laptele mai deloc mai ales doar la o masura si nici nu pot sa zic ca a mea vezi draga Doamne s-a obezit de la 1 masura de cereale.

eu i-as da sa fiu in locul tau.

zi-mi si mie te rog cum sunt rostogolirile alea pe care ti le-a recomandat. adica din lateralul ei sa incerci sa o treci cand pe burtica cand pe spate? eu n-am incercat pina acuma cu a mea si daca e recomandat as incerca si eu.

pupici.

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#840 2010-11-09 22:48:46

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

cam asa ceva carra, si incet incet sa se obisniasca sa-si scoata ea manuta de sub ea, dar a ta cred ca deja le face ca e mai marisoara...

9 ani de copilarie ....

#841 2010-11-09 22:52:36

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

nuu, nu se rostogoleste inca.
si nici nu-si scoate manuta de sub ea.
oricum si cu caputul l-am ridicat mai greut de jos, deci inca nu ma ingrijorez.
o sa mai lucram la rostogolirile astea poate progresam si noi.
eu de-asta mai mult ii dau cereale, ca au Fier si sper eu sa imbunatateasca dezvoltarea micutei.
hjarta

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Publicitate

loading...

#842 2010-11-10 06:36:55

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

Mai feteor, dar chiar asa, ne-ati uitat grater....am sarbatorit si noi pentru prima data Sf Gabriel si nu ne-a spus nimeni nimic, aici grater((....asa-mi trebuie daca dau rar pe forum rotfl2 ati uitat de noi......multumim lui Flower ca ea a fost o scumpica hjarta

Gabi are 3 dintisori sus, cu o mare strunga rotfl si 2 jumate jos....

In rest suntem bine, energici si fara timp liber....va pupacim si sper sa mai dam pe aici cu poziici....trebui sa le descarc p cele de la haloween smile

pupam mamicile si puiutii

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#843 2010-11-10 07:56:41

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

neata mamici

Offf Sanca  puss

Andreea, o sa iasa totul bine si in continuare  rugaciune

Mamica de Eric Andrei hjarta

#844 2010-11-10 08:06:02

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Daniele, scuze  rodnar la multi ani pentru pitic, sa creasca mare smile

Andreea, toate vor iesi bine pentru ca Maria este santoasa. Si Vlad are sternul putin infundat dar nu-mi fac probleme.

Adina, eu i-am dat cereale de la 5 luni si cum a zis si Carra, nu se ingroasa mai deloc lapticul in schimb acum cat Vlad a fost la regim nu i-am mai dat si imi dadea trezirea la 6 fara ceva dimineata. De cand am inceput iar sa-i dau ne trezim la 7 smile

Nera  kram

#845 2010-11-10 09:08:41

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

vai, daniele grater scuze... si serios, pe bune ca erati pe lista de felicitari oficiale, dar m-am luat cu treaba sad kram multi ani cu intarziere pt pui...

eu nu-s de acord cu "exersat miscari"... come on, cand VA FI MOMENTUL, vor face singuri ce au de facut. nu cred ca vedeti vedeti vreun adult care nu se rostogoleste, nu? sau care nu ridica singur capul... sau care nu MERGE (de-a busilea sau in picioare). abordarea asta, din partea pediatrilor, mi se pare un soi de lipsa de respect fata de ritmurile si capacitatile copilului, care nu mai e privit ca o fiinta capabila sa se autodezvolte, ci ca un handicapat care are nevoie de recuperare kinetoterapeutica neutral

(al meu si-a scos mana singur pe la 8 luni tongue de-a busilea a inceput sa aiba tentative pe la 9 - desi in picioare merge de la 7, iar capul si l-a ridicat pe al 2 luni smile deci ritmurile fiecaruia sunt unice si eu nu cred ca ar tb fortate)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#846 2010-11-10 09:14:21

rruxxy
Platinum member

Ca bine zici Kata smile

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-11-10 09:53:17)

#847 2010-11-10 09:17:11

Andreed
Addicted member
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata mamici

Carra, nu te ingrijora, fiecare bebe are ritmul sau de dezvoltare., Am vazut acest lucru si la Maria, ea abia acum isi ridicacapul cand o pun pe burtica,
SE intoarce singura pe o parte, mai depate nu merge lol

Ruxy, sper sa se rezolve toate ca sincer parca simt ca nu mai am putere kram  puss

Daniela, sa iti traiasca printul birthday

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#848 2010-11-10 09:19:05

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

bv Kata par  par

Mamici, aseara nu i-am mai dat cereale si a dormit fata pana la ora 5:00 cand a papat. Concluzie: ori a durut-o burtica, ori a fost de la dinti( a inceput sa se umple gurita de dinti, ieri ma uitam la ala de sus daca a spart de tot gingia si cand colo dau de ala de jos care o sparsese de tot chicot  chicot , deci avem 3 dinti si este pe vine si al patrulea)...nu stiu, clar nu ii voi mai da cereale seara, prefer sa ma scoale la 5:00 sa pape decat sa faca show toata noaptea.

Ultima oara a fost editat de nico12345 (2010-11-10 09:25:16)

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#849 2010-11-10 09:23:05

rruxxy
Platinum member

Andreea, de ce zici ca nu mai ai putere? Nu vezi ca pe unde te duci cu ea e bine? E o fetita sanatoasa puss

Vlad si-a tinut capul la 4 luni smile manuta de sub el a scos-o tot atunci, de rostogolit la 5 luni tot patul era al lui big_smile Acum sta cateva secunde in patru labe dupa care se arunca in nas dar nu sta in fund....e un copil normal care se dezvolta in felul lui. Eu nu am facut niciun exercitiu cu el si nici nu am de gand.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-11-10 09:23:44)

#850 2010-11-10 09:25:37

Andreed
Addicted member
Site

Da, asa e..e sanatoasa dar tot apare ceva, cum a fist ieri cu sternul.
A mea se intoarce in patut dintr-o parte in alta. Azi noapte am culcat-o cu fata spre balcon, azi dimineata la 5 era cu capul spre usa

#851 2010-11-10 09:31:14

rruxxy
Platinum member

Asa il gasesc si eu pe Vlad in pat dimineata smile
Apare cate ceva pentru ca se gaseste fiecare medic sa mai zica ceva  neutral Ti-am zis....si Vlad are sternul putin infundat dar niciun medic nu mi-a zis ca ar fi vreo problema.

#852 2010-11-10 09:33:06

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

salutare fetelor.

Andreea ma bucur ca totul e ok. nu dispera. de ce te intristezi. nu mai fi ingrijorata. totul e bine cu Maria.

Adina eu i-am dat de la 4 luni cereale. si nu a patit nik. asa ca eu zicf sa ii dai. nu pateste nik de la o amsura de cereale in laptic. nu e mare lucru.

eu sunt intru totul de eacord cu Kata. eu nu am facut nici un exercitiu cu Alisia. ea si-a ridicat sg capul, s-a intors pe burta, si-a scos sg manuta, acu face niste rostogoliri pe toata lungimea patului . sta in fundulet dar nu nsg sg. mai cade, se mai dezechilibreaza, sta in picioruse daca o pun, dar oboseste si nu o stresez, desi ea vrea sa se duca , se intareste sa mearga. dar na. are 6 luni jumate. asa ca fiecare are ritmul sau.

nu mai comparati copiii. si asta v-o spun din prisma psihologului. sunt diferiti. au ritmuri diferite de evolutie.

Daniele la multi ani birthday , cu intarziere pt ingerasul tau.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-11-10 09:35:07)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#853 2010-11-10 09:47:42

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

dani la multi ani...ptr gabi....chiar dc ma crezi sau nu ...m-am gandit sa intru s aiti zic la multi ani..dar m-am luat cu treaba si am tot amanat..

andreea nu mai fi trista ...vb lui ruxx mereu o sa zica cineve ceva....noi o avem pe pediatra Nasa...care aseara a trecut pe la finul ei ( de la botez nu a  mai venit in calitate de nasa) ( ieri a fost sf claudiu ..si am serbat si noi big_smile ) si am rugat-o sa nu il priveasca macar o zi c ape un simplu pacient...ce credeti ca a inteles, ea il tot testa ...ca de ce sta in Jumperoo, ca mai bine il pun in premergaTOR , ca sa il las in tarc sa se joace....ca de ce nu ia imediat biberonul cand ii e sete..( ca asteapta sa ii dau eu biberonul )...etc....atunci la plecare...i-am  zis ..ca DE SF  Andrei dc mai vine sa vina in vizita de nasa nu de doctor...

Andreea ...maria e o fetita sanatoasa si luptatoare

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#854 2010-11-10 09:52:08

Andreed
Addicted member
Site

Va multumesc pentru incurajari. Acum ma duccu ea la un nou pediatru, vreau sa o mut de la cea lacare suntem inscrisi ca nu e buna de  nimic.

#855 2010-11-10 09:53:37

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

doamne ajuta....bafta....

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.