Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3-61
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3
Ally, lasa-l sa doarma....chiar daca sari azi o masa nu e foc
Despre reflux nu stiu ce sa zic.
- aliy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-11
Sanca, ce fericita poti fi ... sa doarma atata noaptea.
Nico, mie mi se pare ca al meu ar avea toate simptomele pe care le-ai descris, in afara de varsat sau regurgitat... astea se intampla rar. Sughite, tuseste, se agita la mese... o sa vad maine ce zice si alt dr.
Andreea, exact asa face si al meu ... numai ca nu reuseste inca sa-si intoarca tot corpul ca maria, da din maini si din picioare, suceste capul... off ... si asta noaptea, de la 3 pana dimineata.... de cele mai multe ori cu ochii inchisi
Ana, si al meu mananca bine. media e 110, 120 ml la masa, rar papa doar 90 ml. azi am reusit sa dormim 2 ore jumate, amandoi... e fenomen dar acum e in forma mare.
Ally_na, al meu e mic, dar se intampla des sa sara o masa. ce sa aiba? eu nu cred ca e o pb. ref la reflux, eu maine o sa intreb pe dr ce presuspune, ca in cea de ieri nu am incredere.
Mamica de Eric Andrei
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
mai si a mea varsa dupa unele mese si pt ca se agita si pt ca papa mai lacom uneori. dr mea nu a zis nik de reflux. asta e. sper sa nu aiba nimic
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-11-18 15:32:38)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
ce stiu sigur e ca nu toti bebelusii care varsa au reflux. mie mi-a zis pediatra ca ar avea... nu stiu pe ce s-a bazat, dar cand am intrebat-o daca trebuie alte controale, a zis " sa urmarim evolutia" si atat d-aia astept pana maine, sa vad ce zice si alt dr.
Mamica de Eric Andrei
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Eu am fost un caz fericit pentru ca nu a varsat, doar regurgita putin in primele luni. Stiu ca aproape toti bebelusii varsa fara sa fie vorba de reflux dar se pare ca nu de fiecare data este pus corect diagnosticul.
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Eu nu mai stiu ce sa ma mai fac; nu stiu daca este sa consider normal sau nu...nu-mi doarme ziua mai deloc. Ieri la pranz nu a dormit deloc. Nu o pot obliga, nu pot sa ao pun in patut si sa o las sa plana pana adoarme. A mancat (san) si in loc sa adoarma s-a ridicat in picioare si a inceput sa vorbeasca Am luat-o de acolo si am lasat-o sa se joace singurica. Seara am mersa la piscina unde a facut senzatie, imita ce facea instructoarea, striga de bucurie pe acolo. Apoi, am fost la cumparaturi si mi-a adormit in masina. Puteam sa tai lemne langa ea ca nu se trezea. Este activa dar si cuminte in acelasi timp. Am o prietena care-i psihiatru de copii si mi-a zis ca atat timp cat nu arata semne de oboseala sa o las in ritmul ei. Dar eu sunt un pic inrijorata ca nu doarme. Am incercat sa o obosesc fizic: o pun sa urce scarile (eu stau in spatele ei) si le urca sinura (am 30 de scari in casa), se joaca, cu o minge, dar imediat cum ramane singura fuge la cartile ei sau ale mele si da paginile si sta cu orele in aceasta activitate (daca as lasa-o).
Nu stiu daca voi sunteti cu hainele "de firma", dar aici este o obsesie cu brand-urile pt copii. M-am simtit tare aiurea la piscina cand o schimbam sa i-o predau lui tati ca sa faca lectia. In jurul meu erau mamici (unele imense, atat de grase cum nu va puteti inchipui) si comentau ca toate hanutele sunt de la Gap sau alte firme. Nu ma bagam in discutia lor dar m-au intrebat de unde iau eu haine. Le-am zis de unde si erau foarte revoltate ca nu ii iau de la forme mai scumpe ca-s mai "de calitate". Sincera sa fiu, nu am vazut calitate superioara fatza de ce am eu, dar ma judecau la greu si fatzis. Poate ca din cauza ca arat mai mica decat ele desi stiu ca unle sunt mai tinere decat mine, isi permiteau altfel de comentarii. Le-am dat peste nas cand am rugat-o pe Carol sa isi etaleze "cunostintele": zice 5 cuvinte clar, cere apa singura (zice a-pa), imi arata cat este de inalta/mare, imi arata 1, da five, stie unde-i nasul lui mami si al ei si stie sa imi intinda piciorusele sa ii pun ciorapii. Le-am lasat pe grasance masca si m-am simtit bine, dar dupa ce am plecat de la piscina a, fost tare ravasita si m-am simt prost ca nu ii iau si eu haine de firma.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
flower toate hainutele lu asta micu sunt primite si cred-ma ca sunt ff mandra si nu imi este jena sa recunosc ca i-am cumparat o caciula , un costumas si o bluza,inclusiv patuturile (unu de lemn si unu de plastic), carutul, scaunul de masina, paturicile sunt primite. am o prietena care pe unde se duce intreaba dc au ceva de dat si sa stii ca sunt in stare ff buna copilul creste ff repede si de ce sa nu dai bani pe altceva folositor sau sa ii pui deoparte pt atunci cand va avea nevoie, ca in zilelea astea nu se stie niciodata, nu de alta dar bebe nu stie ca are pe el puma sau nike
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
aliy si ally, relax, n-au copiii vostri nici urma de reflux. insa ally... daca ai ajuns sa iti verse mancare (nu sa scuipe, adica, sa vomeze)... il stresezi prea tare, lasa-l mai in voia lui, Doamne fereste sa-ti faca pb ADEVARATE la mancare, adica mai incolo, cand n-o sa-i mai tina tzatza de foame... asta inclusiv la adolescenta...
flower, scuze, dar m-ai facut sa rad sanatos alt motiv de "ravaseala" nu ti-ai gasit? io le-as fi raspuns zambind: "de la sh" dure-te-ar pe tine ce zice cine zice... tu stii ce e mai bine pt copilul tau (si da, inclusiv matematic ginutza are dreptate, cu banii aia dati pe tzoale de bb de firma poti lua copilului mai tarziu ceva de care chiar sa se bucure... dar noo, important e sa defileze mama cu el imbracat de firma moaaama, cat snobism)
la pb cu somnul nu ma bag, al meu ae perioade scurtecand nu doarme ziua si maurc pe pereti atunci (numai ca la el se manifesta oboseala, adica e iritat, nervos, nu vrea nimic si vrea de toate etc)
Ultima oara a fost editat de katami (2010-11-18 16:49:31)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
mai de cand a inceput discutia despre reflux mai toate cu bebei mai mici ne-am panicat ca ar avea si ai nostri.. hmm.. si eu mi-am mai venit in fire sa zicem.. si tind sa cred ca nu e vb de asa ceva. majoritatea varsa.. regurgiteaza.. sughit.. se inneaca si mai tusesc putin.. hai sa fim serioase..
flower.. si eu am zambit citind despre ravaseala ta. si eu am momente cand mi-as dori sa o imbrac mai fitzos.. mai ales ca e fetita... insa sunt 2 probleme.. 1: nu-mi permit si nu mi-e rusine sa o spun 2: chiar nu merita. cresc atat de repede ca parca ti-e si mila sa renunti la hainuta aia de firma pe care a purtat-o de 2 ori si pe care ai dat o suma considerabila.. plus ca ei nici nu realizeaza ce poarta. si eu mare parte din haine primite.. si nu imi plac toate neaparat dar ma gandesc ca am avut noroc sa le primesc
Daria Ioana - 06.08.2010
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Flower, foarte bine i-ai facut!..vorba lui Kata, mult snobism. Nici eu nu ii cumpar Mariei haine de firma sa ma laud, ii cumpar mai de calitate body-uri pentru ca nu se descos, nu se scamoseaza si nu se rup. Tot ce am de firma sunt primite.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
fetelor voi cum ii luati urina lui bebe, ca nu am gasit punguta din aceea speciala pt ei ca nu prea mi-a mai facut pipi asa mult dupa ce am inceput sa ii dau ospamox, acum l-am intrerupt si doctora mi-a recomandat sa ii facem o urocultura (parca asa se numeste pt pipi) sa vedem dc are vreo infectie.
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- nico12345
- Full member
- Inregistrat: 2009-11-19
Exista o punga speciala, gasesti la orice sensiblue.
Eu cred ca fac parte din categoria snoabelor caci nu ma pot opri din cumparat hainute, am dat doi saci de hainute si dulapiorul ei tot geme de hainute..eu chiar am discutii cu sotul din cauza asta, acum m-am mai potolit dar inainte...aoleu.
Fetelor, ati innebunit cu refluxul, lasati bebeii in pace, toti bebeii sughita, tusesc...eu v-am povestit ce stiu si ce am vazut, de exemplu cand o luam in brate se simtea si se auzea un suierat, harait, tusea parca din plamani adica urat tare...stati linistite.
Flower, a mea nu sta locului o clipa,se plimba prin casa, se ridica pe toate cele, nu o intereseaza nici o jucarie in afara de antemergator sau un carcior de papusi, pur si simplu nu sta locului o clipa dar cand o apuca somnul, cade la datorie
Are mami o fetita cat un ghemotoc
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
nico12345 a scris:Exista o punga speciala, gasesti la orice sensiblue.
Eu cred ca fac parte din categoria snoabelor caci nu ma pot opri din cumparat hainute, am dat doi saci de hainute si dulapiorul ei tot geme de hainute..eu chiar am discutii cu sotul din cauza asta, acum m-am mai potolit dar inainte...aoleu.
Fetelor, ati innebunit cu refluxul, lasati bebeii in pace, toti bebeii sughita, tusesc...eu v-am povestit ce stiu si ce am vazut, de exemplu cand o luam in brate se simtea si se auzea un suierat, harait, tusea parca din plamani adica urat tare...stati linistite.
Flower, a mea nu sta locului o clipa,se plimba prin casa, se ridica pe toate cele, nu o intereseaza nici o jucarie in afara de antemergator sau un carcior de papusi, pur si simplu nu sta locului o clipa dar cand o apuca somnul, cade la datorie
exact la asta ma gandeam si eu.....mai fetelor lasati bebeii in pace ca n-au nimic...mai vomita, unii iau mai putin in greutate, unii nu papa cat altii, etc....fiecare copil e unic si creste in felul sau
flower nu te mai amari din cauza unor oameni de calibrul asta.....asa mi-a crescut inima cand citeam cum le-ai facut praf de n-ai idee .....bravo tie.....or fi copii lor imbracati in haine de firma dar oare stiu sa faca ce stie Carol?.....mamici de genul asta cred ca treaba lor e sa imbrace puradeii in haine de firma si gata " jobul" lor de mamica....niste dobitoace
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
daria in seara asta nu a vrut sa puna gura pe lapte eram fericita daca macar 30 ml papa.. in nimic nimic!!!! am pus-o in patut si a adormit. nu mai stiu ce sa cred.. o fi fost prea obosita sa pape?! ca a adormit fff repede.. sau o fi suparat-o burtica?! nici nu stiu ce sa fac.. sa mai incerc mai incolo?! mi ca ii stric somnicul.. sau sa o las ca o sa ceara ea cand o apuca foamea?!
Daria Ioana - 06.08.2010
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Sanca, uite asa sunt si eu suparata ca Maria nu a papat. Las-o asa, nu ii strica somnul ca cere ea
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
mamici si puiuti
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
si eu i-am luat haine pana sa se nasca, apoi am primit, am mai luat asa cate ceva, si acum m-am oprit, nu de alta , dar ar mai trebui sa-mi iau si mie cate ceva ca o sa merg in fundul gol pe strada ..pardon parc
eu in seara asta i-am pus in laptic o lingurita de cereale Bio , sa vedem, a baut lapticul , chiar cred ca i-a placut....poate la noapte doarme mai ok nu se mai trezeste de 5 ori pe noapte....
nico sper totusi sa nu fie orba de reflux la noi, Doamne-ajuta sa nu fie....
aaa, in seara asta la cumparaturi i-am luat si cereale de la Nestle , burtica sanatoasa, orez cu morcovi, dar pe fata cutiei scrie ca se dau de la 4 luni, iar pe verso de la 6 luni, asa ca , mai asteptam....
9 ani de copilarie ....
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
andreea, tot așa face și cati, zici că e broscuță țestoasă care ?noată, atunci c?nd dă din picioare
flower și eu sunt cu hainele de firmă pt că e f adevărat că au altă calitate și croială, ?nsă nu le-aș lua niciodată noi, costă o căruță de bani, ca atare nu mă sfiesc să recunosc că fie-mea are numai branduri renumite de pe net, dar luate la m?na a2a și din sh-urile din oraș, iar ce e nou și e brand, e primit de la nașa ei din anglia. bănuiesc că ați văzut pozele cu ea, așa că știți despre ce vorbesc, se vede imediat o haină diferită. recunosc sincer că da, sunt snoabă dp ăsta dv, pt că nu aș intra ?n veci ?n vreun magazin banal din orașul meu, că efectiv n-am ce să-i cumpăr, sunt numai turcisme și chinezisme cu ursuleți, floricele și alte minuni care mie nu-mi plac deloc
loredana, mă bucur că-ți plac hăinuțele ei, oricum eu nu mă grăbesc să dau nimic pt că ?ncă ?i sunt bune toate cele de 0-3 luni. de abia din decembrie ?ncolo văd ce fac cu ele
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|