homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3-67

#1255 2010-11-23 10:02:00

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3

indie, ati fo la munte ? big_smile

gea, sustin si eu ce zice ally smile (daca te face sa te simti mai bine... cris face asa la 10 luni jum lol )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1256 2010-11-23 10:03:12

geasiemi06
Full member
Inregistrat: 2008-05-21

ally_na a scris:

aliy a scris:

Neata mamici

Adina, eu am luat de pe hopababy salopete George. le-am spalat de multe ori si nu s-au scamosat. am si eu trimise din Anglia haine Early days, dar se comporta bine.

Fetele din bucuresti, stiti un pediatru bun la Medlife (grivita de preferat)?

neata...dr marcu ( este chiar sefa medlif ), dar nu stiu dc nu e ocupata

ally.....noi cand tuseam am facut un exudat....

gea...ce suzeta mai buna ca tzitzi stii tu?...smile...o vrea pe mami...de aia se trezeste ( cred eu...cel putin la andu asa functioneaza), doarme pana la 1-2 in patut la el si apoi o vrea pe mami...si cu mami doarme....

ca sa nu se trezeasca trebuie sa stau cu tatza in gura ei,mie frica sa nu o lovesc si ce-- asta sa dorm toata noaptea cu tatza in gura ei sad si imi curg si sanii,mie frica sa nu se inece

Alexia-Ioana 25 august 2010

#1257 2010-11-23 10:03:30

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

ally_na  puss o sa incerc sa fac o programare la dr marcu. ai avut contact cu ea? te asculta, adica are rabdare sa asculte intrebarile mele, poate idioate pt ei doctorii?

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1258 2010-11-23 11:26:00

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

salutare

Kata merci pt informatie. ieri nu am mai apucat sa intru sa citesc de aia nu te-am mai sunat.  si in siraj scrie undeva ca se cheama Wyless?

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-11-23 11:26:09)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1259 2010-11-23 11:45:52

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

Alily, de ce ti neaparat la Medlife?

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

Publicitate

loading...

#1260 2010-11-23 11:51:56

katami
Platinum member

Alina Elena a scris:

salutare

Kata merci pt informatie. ieri nu am mai apucat sa intru sa citesc de aia nu te-am mai sunat.  si in siraj scrie undeva ca se cheama Wyless?

scrie, dar...daca ai intrat vreodata in siraj, stii cum e... sute de gherete... tre sa le nimeresti (au 2 astia de la wylless). cel mai bine intrebi prin vecini, de "haine b la pret de producator"... eu asa dau de ei chicot

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1261 2010-11-23 12:16:13

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

wave

Indie  puss

Adina, eu am de la Early Days si mi se par chiar bune, mai am George, Mothercare, Luvable, Cherokee, Adams etc si imi plac toate.

#1262 2010-11-23 12:22:57

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

ruxxy, naiba stie, early days sunt sigur, dar s-au scamasot la prima utilizare......oricum de asezat se aseaza ok, mai am asa din intamplare cate un body non-name sa zic asa si e varza, sta labartat la gat, si desi sunt de 3 luni si asta mica are 4 nu-i vin la forma, nu la lungime...

am carter`s din america aduse, inconparabil cu orice altceva.....

acum cand o sa inceapa reducerile de iarna, intentionez sa achizitionez pt la anul ceva hainute de iarna, ca zic eu se merita, ....

9 ani de copilarie ....

#1263 2010-11-23 12:33:36

aliy
Hero member

nico12345 a scris:

Alily, de ce ti neaparat la Medlife?

nico pt ca mi-au insirat mereu incredere.
am facut o gramada de analize, eco, etc la mai toate clinicile private si mai devreme sau mai tarziu, au dat cu bata in balta.
stii tu un pediatru bun la alta clinica?vreau privata sa nu mai astept pe la usi

LE: am fost la pediatru. ne-a dat sa facem maine exudat nazal, a zis ca vede niste secretii uratele care se duc in gat. crede ca e rinita
totusi, ma enerveaza ca mi-a dat picaturi cu antibiotic inainte de a vedea rez exudatului.

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-11-23 12:38:49)

#1264 2010-11-23 12:40:52

rruxxy
Platinum member

Si nu-i pune picaturi pana nu ai rezultatul.

#1265 2010-11-23 12:49:20

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

exact ce spuneau aseară la știri, doctorii rom?ni prescriu antibiotice cu cea mai mare ușurință din europa, fără să ceară o antibiogramă

#1266 2010-11-23 12:51:48

aliy
Hero member

ruxy, nici nu stiu cum sa mai fac ... pe de-o parte mi se pare aiurea sa-i dau picaturi fara sa am rez, pe de alta parte ma gandesc sa nu se agraveze (pe zi ce trece tuseste mai mult)

aaa mi-a zis ca n-are rosu in gat

#1267 2010-11-23 12:54:48

rruxxy
Platinum member

Sincer, eu nu i-as pune picaturile cu antibiotic pana nu vad rezultatul....acum tu faci cum crezi.

#1268 2010-11-23 13:16:32

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

ally te sfatuiesc sa nu ii pui, asa i-am dat si eu ospamox ca cica avea putin rosu in gat si cand m-am dus la alt doctor mi-a zis ca nu era necesar

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1269 2010-11-23 13:22:36

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

nici eu nu m-as baga la antibiotic fara rezultat...noi suntem stan patitul...si a doua oara nu as mai face greseala...
referitor la Haine...eu zic sa deschidem topic special...ma mananca degetele sa scriu, dar nu vreau sa intru in polemica cu nimeni....

noi suntem posesorii a hainelor de la chicco, zara, mothercare, nike sau alte branduri ( mostenite sau primite )..chair si o salopeta versace ( mostenita de la baiatul unei prietene...) dar si TEX( carfour) sau kiabi....si ma scuzati....dar diferentele sunt ....si nu sunt......de ex, avem o pereche de pantaloni de trening de la vestitul Z ce s-au scamosit...si alta pereche de la Tex...ce nu ..si tratamentul a fost acelasi, taratul pe jos , mai mult de ex, salopetele de la Zara au capse pe tot piciorul , corpul...bate vatul, alea de la Kiabi ...nope

oricum garderopa copilului este si in functie de buget si placerea de a cheltui pe copil...( eu aici am o pb....NU POT Sa ma opresc..si am discutii cu sotul big_smile )....dar uneori ma gandesc ca decat un body mothercare....pe care Andu dc mananca il face praf in 10 secunde..mai bine unul tex...ce nu ma doare inima cand da pe el....
poate gresesc...si eu dau fffffffffffffffffffffffff multi bani pe hainute...am hainute NOI ce nu le-a purtat tongue...si FFF multe jucarii...2 carucioare  cumparate si altul primit...dar ma pacalesc ca alea rezista pe cand hainutele in 2 luni trebuie sa iau alta..ptr ca el creste...
nu dati ....asta este parerea mea...

aly eu am o parerea f buna despre un dr de la Gr alexandrescu ( sef de clinica) dar sincer...nu stiu dc te duci la el ..pur si simplu si gata....dupa cate stiam avea si cabinet...dar trebuie sa ma interesez....

contact cu dr marcu am avut....pare o tipa f deschis si sta de vb cu tine....e adevarat ....pe net scrie despre ea ca e "dupa bani"./...dar consultatia este aceeasi ptr toata lumea......mie mi-a placut...dar eu am ajuns la ea ptr ca o stia Tata....deci nu pot spune cum este exact..dar ....din ce am auzit eu..cum se purta cu pacientii , parea f deschisa, DAR hai s avedem ce zice si NICO

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-11-23 13:25:41)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1270 2010-11-23 13:35:36

katami
Platinum member

si eu sunt contra antibioticului degeaba neutral

#1271 2010-11-23 13:39:27

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neata mamici  puss
Si eu avea aceeasi boala - sa-i cumpar cat mai multe, nu neaparat ca ii trebuiau , dar imi placeau nespus - asta la primul bb si numai in primul an , dupa, m-am lecuit singura cand mi-am dat seama ca sunt bani aruncati degeaba. Acum m-am limitat la 7 bodyuri in total , 5 perechi de pantalonasi cu picior si cam 6-7 salopete intregi. In legatura cu brand-urile , hmmmm, am experimentat de-a lungul timpului de toate , si fitze si haine luate de la magazinele din piata. Si pe cuvant, ca la unele nu exista nici o diferenta de comportament in exploatare.
Aliy, pupam bebicul mic sa se faca bine. E normal sa tuseasca daca are secretii, dar si eu, as astepta rezultatul exudatului inainte. In cat timp ti-l da ?

Aaaaa, si din seria pipi, caca pe unde nimerim , aseara mi-a facut caca in cadita !!!! Dupa cem-a marcat pe mine in prealabil, in timp ce-l dezbracam...  disperat

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1272 2010-11-23 13:46:18

aliy
Hero member

Da fetelor  puss , cel mai bine e sa nu_i dau pana la rezultat.
apropo, acum am vazut pe reteta... sa-i dau panadol 2 ml de 2 ori pe zi. pai pt ce naiba o fi? ca febra n-are. si eu stiu ca panadol se da incepand de la 3 luni, nu la o luna si ceva.

Coco, maine dim mergem pt exudat (azi ii curatasem nasucul si n-am mai putut sa-i facem) si rezultatul in 2 zile.
Asta cu caca n-am patit-o ... tare oricum  chicot al meu se inroseste la fata cand face, il recunosc.

Le: Ally_na, multumesc pt info  puss . e bine de stiut, sa am de unde alege smile daca are si cabinet, e super (sunt satula de asteptat la cozi prin spitale si policlinici)
cum gasesc un pediatru la particular, n-o sa mai merg la dr asta.

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-11-23 13:51:05)

#1273 2010-11-23 14:00:29

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

ally_na, eu una dec?t să dau 15 lei pe un body nou sau zeci de lei pe cele de marcă, tot noi, mai bine dau 50 bani sau 1 leu pe ele de la sh sau ?i iau haine de firmă de stradă de pe net, la maxim 15 lei bucata, așa că pt mine e muuult mai rentabil să dau bani puțini pe haine de marcă la m?na a 2a dec?t bani mulți pe haine no name, noi tongue

mai nou iau și hainele de purtare de la sh, pt că izmenele și bluzele noi s-au făcut praf după 1 lună de purtat
apropo de asta, spălate cum trebuie, nu s-a ?nt?mplat nimic cu copilul, e f ok la piele

coco, vară-mea făcea caca ?n cădiță la absolut fiecare baie. p?nă la 1 an lol

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-11-23 14:01:56)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.