homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3-70

#1312 2010-11-24 13:09:06

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3

liliana83 a scris:

neatza!
ana,asa a inceput si al meu dupa vreo 2 luni sa doarma toata noaptea;acum nu mai am treaba deloc cu el,insa se culca destul de tarziu,pe la 22-23...se zice ca atunci cand au nevoie de diversificare,incep din nou sa se trezeasca sa pape...om vedea...

noi ne chinuim de ieri sa renuntam la suzeta...ieri nu a dormit deloc in timpul zilei din cauza asta,urla de oboseala...
sper sa reusesc ca dupa operatie nu va mai avea voie si nu vreau sa fie si asta un motiv de plans;mai bine ma chinui cu el acum...de stiam nu i-o dadeam...

buna

de asta nu i-am dat eu lui Tudor suzeta.....e usor sa i-o dai dar ti se rupe sufletul cat urla cand vine timpul sa i-o scoti  sad

noi suntem derutati tare... de doua zile Tudor nu adoarme mai devreme de 23-23:30 si nu va spun ce urlete baga  disperat ...nu am schimbat nimic in programul lui, peste zi e acelasi copil dintotdeauna.....aseara i-au mai dat 2 dinti ( au spart in 3 ore  va ) ......sa fie de la dinti treaba asta? la ceilalti dinti cand i-au dat a plans dar nu si-a modificat ora de somn....e adevarat ca de 2 zile nu am iesit afara dar are mucisori si tuseste si mi-e frica sa-l scot pe frigul asta...il scot la geam sa ia aer si atat.....daca incepe sa doarma la miezul noptii sunt terminata ca eu la 22 sunt rupta de somn...sper sa-si revina

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1313 2010-11-24 13:18:08

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

camy, join the club grater daca gasesti solutia minune zi-mi si mie sad aseara a fost 23.30 grater

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1314 2010-11-24 13:21:00

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

katami a scris:

camy, join the club grater daca gasesti solutia minune zi-mi si mie sad aseara a fost 23.30 grater

mai kata dar sa se schimbe asa brusc de la o zi la alta? cred ca e o explicatie dar nu o gasesc eu  hmm

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1315 2010-11-24 13:28:45

katami
Platinum member

da, exact asa si la noi. eu zic ca is dintii

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1316 2010-11-24 13:38:30

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

sunt si eu pe aici.. v-am tot citit insa am apucat sa scriu mai rar..
aliy imi pare tare rau.. si eu zic sa incerci faza cu dormitul pe burta. la noi a functionat.. am avut si noi cateva nopti din astea..

lili.. si eu iti tin pumnii sa reusesti sa ii scoti suzeta!

ana.. felicitari la cati pt somnicul cel lung! bravo!  applause

in rest.. eu ce sa va spun.. decat ca daria iar plange toata ziua din cauza burticii. papam putin, haotic si cu scandal.. e agitata toata ziua.. ma tot intreb.. sa fie colici?! sau ce altceva? ma gandesc f serios sa ii schimb laptele pt ca am impresia ca asta ar fi sursa discomfortului..

sau.. inca nu sunt sigura.. asteptam sa treaca nasa pe la noi care e de specialitate sa ne zica daca ne apar dintisorii sau nu ca eu cu sotul ne holbam de 2 zile in gurita ei si nu suntem siguri.. insa la cum i-am descris nasei a zis ca mai mult ca sigur..

Daria Ioana - 06.08.2010

Publicitate

loading...

#1317 2010-11-24 14:08:36

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

aliy, noi am făcut acum infanrix, iar rotarix-ul ?l facem la 3 luni. astea sunt cele din gama europeană, care sunt recomandate la ora actuală, mai degrabă dec?t cele rom?nești, care se fac gratuit. de ce astea și nu cele rom?nești, n-aș ști să spun, dar se pare că ar fi mai bune

doamne, ce-a mai urlat la vaccin  grater
acum doarme, din fericire

cred că-n cur?nd ?i dau și ei dinții, pt că cei de jos, din gingie, au devenit mai evidenți de c?teva zile. să te ții atunci sad

#1318 2010-11-24 14:11:28

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

ziua buna...si noi hop....noi de culcat ne culcam la 22.00, dar de la ora 1 la 2-sau 3....avem chef de vorba...sad..sunt cheauna...

noi am facut doar infarix....rotarix NU...si NU ne=a fost recomandat

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-11-24 14:37:54)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1319 2010-11-24 14:50:18

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

am intrebat-o ieri pe dr de vaccin si a zis " il avem gratis, va recomand sa faceti si rotarix care se cumpara de la farmacii". nu stiu daca e vb de infarix, nu mi -a trecut prin cap sa intreb.

le: Kata, daca zici tu  chicot mie tot mi-e frica c-o sa cada daca il pun pe burta si adorm(de fapt m-am tot gandit la asta de cand am ramas insarcinata)

oricum, a dormit cam o ora jumate in pat, si eu  langa el wink

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-11-24 14:52:30)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1320 2010-11-24 14:53:25

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

aliy, infanrix-ul nu cred că e gratis, poate ?i au pe cel rom?nesc, echivalentul lui, care ?ntr-adevăr e pe degeaba
nouă de rotarix ne-a zis dr să-l sunăm cu 2-3 zile ?nainte de a ?mplini 3 luni, ca să-l comande pt noi

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-11-24 14:54:15)

#1321 2010-11-24 14:56:02

aliy
Hero member

am inteles Ana, atunci o sa sun sa intreb despre ce vaccin e vorba.

#1322 2010-11-24 15:18:04

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

Camy, ba i-ai schimbat programul, faptul ca nu il scoti afara este o schimbare de program, este chiar indicat sa scoti copilul afara chiar daca este racit, tuseste dar sa nu aiba temperatura. Poate fi si de la dinti dar eu iti recomand sa scoti baiatul afara, sa aveti acelasi program ca si pana acum. Si Daria a avut nopti cand a adormit pe la 23:00 23:30 dar eu zic ca sunt prea mici sa le facem de pe acum un program, la noi nu este nici o zi ca cea care a trecut, in afara de orele de mese care vad ca au ramas batute in cuie.

Infarix-ul nu este acelasi vaccin cu cele gratuite de la stat, rotarix nu ne-a recomandat, am intrebat de el dar mi-a spus ca este decizia mea dar dr. nu a fost de acord cu el, in legatura cu febra, eu am cumparat toate vaccinurile si la 2 dintre ele mi-a facut febra iar cand l-am facut pe al treilea nu am mai stat sa astept sa faca febra i-am dat nurofen( dimineata, pranz si seara).

Aliy, nu este vorba de fite, este prea mic sa stie sa se resfete, il doare, il deranjeaza ceva, daca doar la tine se potoleste, iti recomand sa dormi cu el pe burta, daca asa ii place, nu te vei mai intalni cu astfel de momente mai tarziu decat f rar. Daria si acum se linisteste cand e f obosita, adormind la mine in brate par

Ultima oara a fost editat de nico12345 (2010-11-24 15:20:14)

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#1323 2010-11-24 15:24:05

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Si eu ziceam pana acum ca e ok sa-l scot afara daca e putin racit si am facut prostia sa-l scot si a recidivat rosul in gat si tusea.....de acum daca e racit eu clar nu-l mai scot afara pe timpul rece.

#1324 2010-11-24 16:02:49

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

fetele care ati nascut intr-un spital de stat , puteti sa ne spuneti care a fost cheltuiala totala, incluzand "onorariul" medicului si al asistentelor, si absolut TOT ce ati luat cu voi la spital (pt voi si pt bebei), avand in vedere ca ei nu au nimic, de la anestezie si pana la.... vata. puteti aproxima cam cat a costat toata treaba ?
preferabil de anul asta... mersi.

#1325 2010-11-24 16:07:57

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

pana acum am reusit fara suzeta si n-a mai plans ca ieri,insa intre mese(care incerc sa i le dau la 3 ore)l-am scos cate un sfert de ora afara sa se linisteasca,chiar daca urla cand il imbrac de-mi vine sa nu-l mai scot,afara adoarme in cateva minute;ii venea aer rece in fata si parca nu mai putea respira cum tb,se tot agita...ati patit?
astazi a baut la 14- 230 de lapte;nu-mi vine sa cred!

adina,eu bagajul mi l-am facut in timp...nu stiu cat a costat,dar e ceva si ala...apoi ,la spital am cumparat calmante si au costat si alea,mai ales ca le-am luat din farmacia spitalului
cu dr si asistentele am cheltuit muult ma putin decat se zvoneste...

Ultima oara a fost editat de liliana83 (2010-11-24 16:10:58)

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1326 2010-11-24 16:16:27

aliy
Hero member

Nico, iti dai seama ca ador sa-l am in brate... doar e puiul meu iubit, dar cateodata nu mai pot, fizic ma refer... sunt convinsa ca-l deranjeaza ceva, dar la fel de convinsa sunt si ca de multe ori maraie pt s-a obisnuit in bratele mele si vrea sa-l iau smile

sunt din ce in ce mai in ceata legat de vaccinuri...  cesafac

Ruxxy, eu sunt de acord cu tine ... ma pun in locul lui... daca am muci si dureri de gat, tuse etc nu-mi face deloc bine aerul rece.

#1327 2010-11-24 17:11:28

katami
Platinum member

adina84 a scris:

fetele care ati nascut intr-un spital de stat , puteti sa ne spuneti care a fost cheltuiala totala, incluzand "onorariul" medicului si al asistentelor, si absolut TOT ce ati luat cu voi la spital (pt voi si pt bebei), avand in vedere ca ei nu au nimic, de la anestezie si pana la.... vata. puteti aproxima cam cat a costat toata treaba ?

adina, listele pt bagaj sunt pe prima pag de la prenatala, intrebari si raspunsuri

eu nu am facut un calcul total... am dat 6 mil la dr (dar nasterea la iasi e mai putin, insa aveam o datorie mai veche la ea), 1 mil la moasa, 5-10 lei la fiecare asistenta de pe tura (3 ture pe zi, 3 zile de spitalizare). anestezie nu am avut

DAAAR difera fff mult tarifele de la un oreas la altul!! daca in iasi o nastere naturala ajunge si 3,5 mil, in buc fara un 6 nu te prezinti...

aliy, nu exista "obisnuinte" la varsta asta. exista doar nevoie smile am mai scris eu comparatia undeva (citita pe un site)... ca primele luni de viata extrauterina sunt ca si cum ai trait 9 luni in casa ta si, brusc, tre sa te muti la soacra. ai nevoie de un timp de adaptare, nu? dar e mai usor daca cineva cunoscut si drag, care a fost cu tine mereu, cume  sotul, e mereu langa tine in perioada asta de tranzitie... smile

#1328 2010-11-24 17:19:58

aliy
Hero member

Kata, frumos spus, la sentiment wink
nu m-ai nimerit cu soacra  chicot  ca n-am, dar am inteles mesajul smile

#1329 2010-11-24 17:31:26

katami
Platinum member

tongue ti-am zis ca nu e a mea paralela, e citita undeva, dar si mie mi-a placut mult smile

#1330 2010-11-24 18:13:26

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

adina84 a scris:

Eu am nascut in Buc si tarifele sunt cam asa :

1000 natural
1200 ceza
100 moasa 1
100 moasa 2
200 anestezist
100 neonatolog ( eu n-am dat nik pt ca m-a nervozat big_smile )
10 asistente ( pune vreo 10 asistente la socoteala )

La Filantropia, unde am nascut eu, mi-a cerut la bagaj pt bebe serv umede, crema curuletz si 20 pampersi. Atat.

Nastere usoara!

Nico, sa fii fericita ca nu se uita la tv, nu-i aduce nimic bun; eu o sa-l bag cat mai tarziu pe David la tv; in schimb, ii vorbesc mereu, ii spun tot ce fac ( acum spalam legumele, le curatam, le taiem, facem papa pt bebe etc big_smile ), ii fac eu cunostinta cu toate lucrurile din jurul lui si ma si maimutaresc cat pot, ca sa aiba si desene animate lol

Camy, odata cu dintii vin o gramada de modificari... nu-i mai place papa, nu mai doarme, e marait, nu-i convine nik, o sa treaca sa stii.

Kata, valabil si pt voi puss

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2010-11-24 18:20:06)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.