homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3-86

#1616 2010-11-30 15:58:03

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3

Papati pe genunchi pana cresteti si invatati sa papati la masa big_smile

#1617 2010-11-30 16:13:31

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

ally_na a scris:

ce ma fac eu cu rasfatila al meu smile?, masa de pranz o sevim la mama pe genunchi , asa papa, in scaun tipa big_smile...
dimineata papa in scaun ...ce ne facem??

ce-ai sa mai plangi peste vreo 10 ani ca nu mai vrea la tine chicot

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1618 2010-11-30 16:25:47

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

am fost si noi la oftalmolog......i-a dat de urgenta ochelari pe care i-am si comandat (340 lei...sa ma ia inima nu alta) si are +2.75 dioptrii la fiecare ochi.....nu va spun ca-s zob psihic....ne-a mai zis ca la strabism cu dioptrii mari are sanse mai multe sa-si revina dar la noi ( care cica +2.75 e dioptrie mica) e posibil sa trebuiasca operatie.....pe mine ma termina numai gandul ca va trebui sa gasesc o modalitate sa poarte ochelarii dar sa ajungem la operatie deja nu rezist....sa ne ajute D-zeu sa nu ajungem si sa isi revina cu ochelarii

era o mamica care a pus poza baietelului ei care se uita ca Tudor la 6 luni si pana la 1 an si-a revenit....stie careva care e mamica aceea? noua azi ne-a zis ca n-avem nici cea mai mica sansa sa-i treaca de la sine

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1619 2010-11-30 16:29:10

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Si Maria bea de la o vreme ceai, cateodata 100 ml, altadata 200 ml ceai pe zi

Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-11-30 16:33:46)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1620 2010-11-30 16:32:05

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Buna,mamici!
Tot urmaresc si eu subiectul astora cu indemnizatia,dar suntatatea pareri...idioata de Roberta zicea ca oricum s-a constatat ca f putine mame stateau 2 ani si ca maj se intorceau la 6 luni la serviciu;eu una nu cunosc pe nimeni sa se fi intors mai devreme de 2 ani,mai ales colege...

Andreea,la multi ani si multa putere in continuare sa treci peste toate greutatile!

fetele,ca si lui fany,si mie dr mi-a zis la 3 luni ca tb sa fi inceput de mult cu sucurile...dr astia de provincie nu stiu ce tot au,nu mai citesc si ei niciun studiu,articol-ceva...
si totusi a mea e bunicica,dar cu asta m-a dezamagit...luni facem primul vaccin si nu stiu ce-o s-o mint ref la cum a mers bebe cu sucurile;la mar,morcov ce reactii sunt?

totusi,pt ca la noi s-ar putea sa fie operatia la 5 luni,as vrea sa-l invat si eu pe bebe de la 4 luni cu lingurita(am renuntat si la suzeta si-mi doresc sa reusesc si asta ca sa mai reducem din suferinta de dupa operatie)
ce sa-i dau pana la 5 luni?
sa-i dau suc de morcov,de mar si apoi combinate sau supa?
sau sa iau cereale pt 4 luni?dar el e grasun
am vazut si niste borcanele bio,in kaufland,de la 4 luni...
trebuie sa ma gandesc si la faptul ca voi sta cel putin o sapt in spital si tot de cumparat vom lua,ca nu are cine sa-mi faca mie supa(in cazul in care l-as obisnui cu ea si i-ar placea,de fapt)

va rog,ajutati-ma,ca voi aveti si bebeii mai mari si aveti si medici buni!
nu stiu ce sa aleg sa nu-i fac rau...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

Publicitate

loading...

#1621 2010-11-30 16:38:52

Andreed
Addicted member
Site

Liliana,m sfatul meu este ca in primul rand sa vb cu medicul, sa iti spuna ce poti sa ii dai sa pape si dupa ce perioada. Poti sa il inveti incet incet cu lingurita, da-i lapticul asa sa se obisnuiasca. Maria are  luni jumate si nu papa cu lingurita inca...dar tu poti sa il inveti pe Serban incet incet.
Sunt tot felul de borcanele si cu fructe, si cu legume. Supa goala nu are rost sa ii dai, da-i direct cu legume blenduite

#1622 2010-11-30 16:46:03

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

Camy rugaciune  rugaciune  par  par  par , cu ajutorul lui Doamne Doamne sper sa fie totul bine si sa accet f usor ochelarii si sa nu fie nevie de operatie.

La multi ani sarbatoritelor. party  party  birthday  birthday  birthday  birthday

Ultima oara a fost editat de nico12345 (2010-11-30 16:47:04)

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#1623 2010-11-30 16:59:39

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

fany, NU la 2 luni (omg, ce aberatie!!!), NU la 4 luni, NU la 5 luni... ai copil alaptat, deci DUPA 6 luni. de ce ti se pare mult? neutral

lili, poti sa ii iei cereale chiar daca e grasun (=cereale simple, nu cu biscuite, arome sau mai stiu eu ce), nu ingrasa, e mit.

camy sad Doamne ajuta!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1624 2010-11-30 17:25:14

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

eu am inceput sa ii dau suc de mar, din cauza ca este fff constipat, daca nu-l stimulez nu face sub nici o forma
intial am fost NU diversificarii asa devreme , dar poate face hernie de la atata scremut si nu cred ca vreti sa stiti cum se screme
oricum habar nu am despre diversificare lol sunt praf

andreea la multi ani si multa sanatate

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1625 2010-11-30 17:57:07

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ginutza, f rau faci. copiii alaptati pot sa aiba scaun si la 7 zile si sa fie NORMAL, NU constipatie

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1626 2010-11-30 18:27:22

liliana83
Hero member

andreed,pai medicul mi-a zis de sucuri;ca a crescut,ca e f bine dezv si ca e bine sa-i dau si apoi supita la 4 luni...da,stiu ca nu supa goala,dar raman ceva vit'subs hranitoare dupa ce le fierb?dupa mine,as prefera sucul de morcov si de mar apoi...
tu kata zici cereale?tot timpul pana la 5 luni sau si altceva(supa/sucuri)?

mai merg la un dr,dar pe 21 dec si e cam tarziu...
o alta intrebare:intre clasele de alimente(fructe/legume/cereale) tb sa fie distanta de 2 sapt dupa cum am mai citit si intre un aliment nou introdus din aceeasi clasa 3-4 zile?

Iti multumim,Doamne!

#1627 2010-11-30 18:30:58

Andreed
Addicted member
Site

Liliana, se introduce un aliment nou la 3-4 zile sa se vada daca bebe are vreo reactie alergica la acel aliment.
Sucuri pt ce sa ii dai? Mai bine fructe, in piureu de fructe...

#1628 2010-11-30 18:43:21

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Lili, sucul nu tine locul unei mese asa ca ori incepi cu legume ori cu cereale. Fructele i le dai direct piure.
Eu am inceput cu legumele si consider ca am procedat foarte bine.

Camy, imi pare asa rau  supa sper sa reusesti sa-l faci sa stea cu ochelari  rugaciune

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-11-30 18:44:01)

#1629 2010-11-30 19:08:31

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

fetele sunt disperata. daria a avut azi 2 MESE!!!!! la 7 dimineata si la 12.. de atunci nimic.. trage basinute se screme.. a facut caca de 2 ori.. nici ceai nu vrea. maine merg cu ea la dr

Daria Ioana - 06.08.2010

#1630 2010-11-30 21:18:03

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

mamici si pitici puss
Am intrat si eu, tot fara net. sad Ma simt izolata si...debusolata. sad
Ma duc sa mai citesc si eu din urma sa vad care mai e treaba prin zona.

Sanca, ce-o fi cu micuta frumusete? sad Poate n-ar strica totusi sa-i faci o coprocultura. Parca ziceai la un moment dat ca avea cachita modificat la culoare.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1631 2010-11-30 22:32:13

liliana83
Hero member

multumesc fetele de raspunsuri!
mi-e atat de greu sa incep diversificarea asta...

eu ma gandeam la sucul de morcov si apoi de mar(bine,nu chiar suc,ci dat pe razatoare de sticla) si pt faptul ca sunt sg care le am de la noi,"crescute"fara absolut niciun ingrasamant sau mai stiu eu ce porcarie
daca mi-ati zis de supa:cam cata apa si cat morcov,telina si ce-oi mai pune sa pun?
cred ca sunt stresanta cu intrebarile...imi cer scuze!

Iti multumim,Doamne!

#1632 2010-11-30 22:33:06

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

la noi a fost vorba de bani la indemnizatie, daca era sa primesc 6mil eram deja la munk, nu pot sa neg ca mi-e f greu cand las copii chiar si 2-3 zile cu bunicii, dar daca ar fi fost sa iau mai mult la munca eu ma intorceam pt ca imp e ce pui pe masa, conteaza enorm sa fii alaturi de copil nu stiu cine poate sa spuna cat e de ajuns sa stam acasa cu copii, cred ca nici 2ani nu e suficient ... eu din cate vad perioada de la 1an si pana la 2ani e cea mai imp, e per in care ii poti educa si controla in actiuni...inainte sa nasc ziceam ca stau ac pana fac ei 1an, dar punand in balanta cat iau stand acasa si cat iau la munca plus grija pe care le-o ofer eu am aj la concluzia ca e neccesar sa stau acasa...daca stiam de cand am depus dosarul ca numai 1an e platit luam alta atitud, cautam cresa din timp...gaseam o solutie, dar sa ne spuna ca in 1-2 luni (in cazul in care se aproba si retrocativ) sa ne intoarcem la munk si de unde gasim noi cresa in miez de iarna? cate mame isi vor permite sa-si dea copii la cresa partic sau sa ia bona? eu una nu ma numar prine ele ... cresa de stat ii ia abia in toamna...incerc din rasputeri sa nu ma enervez, azi incercam sa o fac pe crys sa nu se mai gandeasca si uite ce fac eu  chicot ...sper doar ca Dumnezeu ne va ajuta mai ales acum in Postul Craciunului  rugaciune

camy sunt convinsa ca o sa-l "pacalesti" pe tudor cu ochelarii e un copil cuminte si ascultator, nu te gandi la ce e mai rau, trebuie sa gandesti poz  par

la multi ani celor ce poarta numele de andrei andreea kram

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1633 2010-11-30 22:53:30

j_ulli_a
Full member
De la: UK
Inregistrat: 2006-11-13

liliana83 a scris:

multumesc fetele de raspunsuri!
mi-e atat de greu sa incep diversificarea asta...

eu ma gandeam la sucul de morcov si apoi de mar(bine,nu chiar suc,ci dat pe razatoare de sticla) si pt faptul ca sunt sg care le am de la noi,"crescute"fara absolut niciun ingrasamant sau mai stiu eu ce porcarie
daca mi-ati zis de supa:cam cata apa si cat morcov,telina si ce-oi mai pune sa pun?
cred ca sunt stresanta cu intrebarile...imi cer scuze!

iti las id-ul meu de messenger si am sa iti trimit niste carti in format electronic despre diversificare si o gramada de retete.pe mine m-au ajutat enorm de mult cand am inceput diversificarea
iulianeo mess

Ultima oara a fost editat de j_ulli_a (2010-11-30 22:55:00)

Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului

#1634 2010-11-30 23:34:33

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

fleurette a scris:

concluzia ca e neccesar sa stau acasa...daca stiam de cand am depus dosarul ca numai 1an e platit luam alta atitud, cautam cresa din timp...gaseam o solutie, dar sa ne spuna ca in 1-2 luni (in cazul in care se aproba si retrocativ) sa ne intoarcem la munk si de unde gasim noi cresa in miez de iarna? cate mame isi vor permite sa-si dea copii la cresa partic sau sa ia bona? eu una nu ma numar prine ele ... cresa de stat ii ia abia in toamna...incerc din rasputeri sa nu ma enervez, azi incercam sa o fac pe crys sa nu se mai gandeasca si uite ce fac eu  chicot ...sper doar ca Dumnezeu ne va ajuta mai ales acum in Postul Craciunului  rugaciune

: hug:

Doamne ajuta fleur, asta speram toate !!!
rugaciune  rugaciune  rugaciune

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.